Nálam ez az év kommentje.lordgabi írta:Tudtad, hogy ő is madridista? c. rovat következő szereplője lehetne a miniszter elnök úr.

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. június 24., szombat 11:21
Nálam ez az év kommentje.lordgabi írta:Tudtad, hogy ő is madridista? c. rovat következő szereplője lehetne a miniszter elnök úr.
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. június 24., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 24., szombat 7:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. június 23., péntek 23:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. június 10., szombat 1:00
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 9., péntek 16:18
Kéne, de nem ígérem. Igyekszünk összedobni valamit az eddigiek alapján, amíg még friss a dologh3x0r írta:Iden csinaltok szezonertekelo szavazast?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 16:09
10/10 vagy 10/10?h3x0r írta:Iden csinaltok szezonertekelo szavazast?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 9., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 24., hétfő 0:56
Köszi a gyors választ!d.gergo írta:Nálam is visszatérő dolog, viszont nem csak itt, hanem a Real hivatalos honlapján és más random honlapoknál is. Én Chrome szoftverhibára gyanakszom, reméljük javítják mihamarabb.lordgabi írta:Üdv! Pár napja visszatérő probléma (Google Chrome: ezt használom mindig), hogy az egér görgőjével nem tudok lapozni...most csak a Privát üzenetek fülön jött elő, utána pedig kis időre a Fórum kezdőlapon is. Nálam volt csak ilyen?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 23., vasárnap 5:24
Nálam is visszatérő dolog, viszont nem csak itt, hanem a Real hivatalos honlapján és más random honlapoknál is. Én Chrome szoftverhibára gyanakszom, reméljük javítják mihamarabb.lordgabi írta:Üdv! Pár napja visszatérő probléma (Google Chrome: ezt használom mindig), hogy az egér görgőjével nem tudok lapozni...most csak a Privát üzenetek fülön jött elő, utána pedig kis időre a Fórum kezdőlapon is. Nálam volt csak ilyen?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 23., vasárnap 0:35
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 20., hétfő 11:01
Remy a klónom. Ha távolról és hunyorogva nézzük akkor hasonlítunk egymásra, csak neki nagyobb a feje.ziro4vr írta:Remy átjelentkezni szokott, hamesz, pékrissz meg még ki tudja.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 20., hétfő 10:29
Ilyenkor ha megnyomod a bongeszo Vissza (Back) gombjat, ujra bejon a hozzaszolas kuldese ablak a teljes szoveggel. (Legalabbis ha szandekosan kijelentkezel vagy ramessz egy masik linkre, akkor mukodik). Ha veletlenul bezarod azt a tabot vagy a teljes bongeszot, akkor ctrl + shift + t-vel vissza tudod hozni az egeszet. Elkuldes elott, foleg a hosszabb hsz-eket erdemes ctrl+a-val kijelolni, majd ctrl+c-vel kimasolni, ket mozdulat az egesz.L.Miki írta:Kérdezni szeretnék: Mennyi idő után jelentkezik ki magától a fórum? ÉS miért?
Mert most rendesen felcseszett. A filmklubba írtam befele az értékelőmet kb olyan 10- 15 perc volt, kisebb gondolkodásokkal, és amikor elérkeztem a küldés gombhoz kilépett!!!![]()
Újra bejelentkeztem és már nem hozta vissza a leírtakat. Egy élet munkája veszett oda, és azt megint így leírni amikor elkapott az ihlet... Hát nem igaz.
![]()
De tényleg, mennyi idő?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 20., hétfő 8:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 19., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 19., vasárnap 22:22
van kijelentkezes opcioRemy írta:Én 1x bejelentkezek és onnantól nem lép ki, max ha letörlöm a böngészőt, vagy CCleanerrel kitisztítom a böngészőt. Amúgy soha.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 19., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 19., vasárnap 22:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 9., csütörtök 21:15
Pont ezert kerestem fel ezt a topikot. Felbukkant Morata, azt hittem meghekkeltek az oldalt a trollokd.gergo írta:Nem a fejlesztési naplóba írom, mert akkor úgy tűnik, hogy semmit nem csináltunk bő egy éve![]()
Szóval, a fejléckép ezentúl már a fórumon is váltakozik, és Victor mestertől kaptunk négy új fotót is: Zidane, James, Lucas és Morata is csatlakozott az illusztris fejléces társasághoz
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 9., csütörtök 18:49
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem