Politika
Re: Politika
Érthetetlen amit művelnek, tényleg másra nem lehet itt gondolni, csak hogy rohadtul nem lesz itt választás.
Minden egyes tettük csak újabb és újabb rétegeket győz meg arról, hogy ne rájuk szavazzanak, cserébe kibasznak mindenkivel is lassan.
Semmi értelme az egésznek.
Minden egyes tettük csak újabb és újabb rétegeket győz meg arról, hogy ne rájuk szavazzanak, cserébe kibasznak mindenkivel is lassan.
Semmi értelme az egésznek.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
lesz mozgolódás a szakszervezetek részéről is,bár sok reményt nem fűzök hozzá, hogy ez meghatná a kormányt, hogy páran sztrájkolgatunk meg hangoskodunk

-
Azért valahol szomorú, hogy Rogánék azt mérik, egy egész nemzet ellen, úgy általában hatásos lehet kampányolni. Mert még ha Zelenszkij lenne továbbra is a célpont, megérteném, politikusok, erre adták a fejüket. Ez mennyivel jobb, mint mikor a környező országok politikusai a határon túli magyarok ellen hergelnek? Bár a Viktor épp pár napja nevezte hősnek a magyargyűlölő Ficot, nem határolódott el a magyargyűlölő Simiontól sem, sőt.ferni írta: Vityáék megint full a tolják a kretént.
A rádió interjú első 23 perce szólt Ukrajnáról, az EU-ról és nemzetközi kérdésekről, a maradék 7 percben a magyarokat, Magyarországot érintő kérdések is előkerültek. Ebben a blokkban a miniszterelnök dicsérte az árrésstop intézkedést és külön megdicsérte Nagy Márton nemzetgazdasági minisztert, akiről elárulta, hogy valójában nem politikus, de a neki kiadott feladatokat szépen végrehajtja.
Ez a prioritás náluk... Teljes agyfasz.
Majd már osszák is mindenhol a totál értelmetlen pusztító alpáriságot.
https://www.reddit.com/r/hungary/s/R35q8KE922
https://www.reddit.com/r/hungary/s/ILrvPzwBnw
![]()
Ez van, Putyin iránti hűség mindent felülír. Csak hogy ezt miért nem látja több millió magyar ember, az talány. Bár nem is akkora, de nem akarok itt tömegeket vádolni semmivel, arra itt van hehe

Vityáék megint full a tolják a kretént.
A rádió interjú első 23 perce szólt Ukrajnáról, az EU-ról és nemzetközi kérdésekről, a maradék 7 percben a magyarokat, Magyarországot érintő kérdések is előkerültek. Ebben a blokkban a miniszterelnök dicsérte az árrésstop intézkedést és külön megdicsérte Nagy Márton nemzetgazdasági minisztert, akiről elárulta, hogy valójában nem politikus, de a neki kiadott feladatokat szépen végrehajtja.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mp poszt:
A nyomozó hatóságok emberkereskedelem, kényszermunka és egyéb bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette a Budapesti Szőlő Utcai Javítóintézet igazgatóját és helyettesét (egyben élettársát). A gyanúsítottat a Fidesz többször kitüntette, legutoljára 2024-ben Dunakeszi fideszes polgármesterétől közbiztonságért díjat kapott.
Itt az elkövető (piros pulcsiban) épp Csizi Péter helyettes államtitkárral és a mindenki által ismert Cséplőné Gönczi Veronika gyermekvédelmi főigazgatóval pózol együtt.
No komment. 318 nap.
A nyomozó hatóságok emberkereskedelem, kényszermunka és egyéb bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette a Budapesti Szőlő Utcai Javítóintézet igazgatóját és helyettesét (egyben élettársát). A gyanúsítottat a Fidesz többször kitüntette, legutoljára 2024-ben Dunakeszi fideszes polgármesterétől közbiztonságért díjat kapott.
Itt az elkövető (piros pulcsiban) épp Csizi Péter helyettes államtitkárral és a mindenki által ismert Cséplőné Gönczi Veronika gyermekvédelmi főigazgatóval pózol együtt.
No komment. 318 nap.

thereisonly1ronaldo
A tihanyi beszéd után itt az újabb öngól, Orbán a CPAC Budapesten arról beszélt, hogy ha összeadja az EP-ben ülő 3 jobboldali frakciót (ECR, Szuverenisták, Patrióták), akkor nagyobbak mint az Európai Néppárt, ezért lépésről lépésre egy szövetséget kellene kialakítaniuk.
Az ECR pártcsaládjának a tagja a magyarellenes román AUR, aminek Simion volt a jelöltje a román elnökválasztáson. Csak kibújt a szög a zsákból, hogy kikhez dörgölőzik.
Remélem nem felejtik ezt az erdélyi magyarok. Le se kell írni, mi menne most a Fidesznél, ha ugyanezeket egy ellenzéki politikus mondta volna
Az ECR pártcsaládjának a tagja a magyarellenes román AUR, aminek Simion volt a jelöltje a román elnökválasztáson. Csak kibújt a szög a zsákból, hogy kikhez dörgölőzik.
Remélem nem felejtik ezt az erdélyi magyarok. Le se kell írni, mi menne most a Fidesznél, ha ugyanezeket egy ellenzéki politikus mondta volna
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
MP-nél az ikszem tutira, de legbelül félek, hogy nagyon késő mindenhez. Mélyebb ez a NER annál, mint a parlamentbe kiállított öltönyös kirakatemberek hada.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Engem semmi más nem érdekel első körben, csak az hogy hogyan fogjak megakadályozni hogy Vityaek irányítsák továbbra is az országot.
Mert a kormány egy dolog, de mivel minden pénz, erőforrás es terhelő bizonyítékok náluk vannak, kiváncsi vagyok.
Mert a kormány egy dolog, de mivel minden pénz, erőforrás es terhelő bizonyítékok náluk vannak, kiváncsi vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Írtam már, hogy élőben nem foglalkozom ezzel így csak nagyon-nagyon minimálisan, ti vagytok csak ennyire szerencsésekfilatáska írta: Én nem Fideszről meg MP-ről beszéltem, hanem rólad.
Ha élőben is így nyomod szerintem az baszott kontraproduktív.

Én nem Fideszről meg MP-ről beszéltem, hanem rólad.
nem tudtam szerkeszteni pont, szóval
Még mindig nem tudjuk mit is képviselne a Tisza meg MP hatalmon, de ennél nem lehet rosszabb.
Vannak jó előjelek is bőven, de előfordult már 1-2 rossz is.
Pont ezért megy nagyot a dolog, mert mindenki beleképzelhet még bármit kb.
Ezt az egészet a fidesz meg Orbán eltakarítása tartja össze ennyire, ha ezt te hittérítő szektának nevezed, hogy nem akarják az emberek, hogy kisOroszország legyünk végleg, akkor nevezd annak.
Pont a fidesz tolja egyedül a szektásdit, akik teljesen egy hazugságokon alapuló alternatív valóságban tartják a szavazóikat és már olyan szintekre jutottak, hogy nem egy ember kapcsolt, hogy valami nem okés, mert fullba tolják már a kretént.
Még mindig nem tudjuk mit is képviselne a Tisza meg MP hatalmon, de ennél nem lehet rosszabb.
Vannak jó előjelek is bőven, de előfordult már 1-2 rossz is.
Pont ezért megy nagyot a dolog, mert mindenki beleképzelhet még bármit kb.
Ezt az egészet a fidesz meg Orbán eltakarítása tartja össze ennyire, ha ezt te hittérítő szektának nevezed, hogy nem akarják az emberek, hogy kisOroszország legyünk végleg, akkor nevezd annak.
Pont a fidesz tolja egyedül a szektásdit, akik teljesen egy hazugságokon alapuló alternatív valóságban tartják a szavazóikat és már olyan szintekre jutottak, hogy nem egy ember kapcsolt, hogy valami nem okés, mert fullba tolják már a kretént.
A fenéket nem, már MZPt is toltam ezerrel, aki mai napig szimpatikusabb, mint ember.filatáska írta:Amióta megjelent MP, azóta átmentél hittérítő szektásba.ferni írta: Miért ki linkelje?
Nem véletlen írtam, hogy gondolatébresztő![]()
![]()
Előtte nem rémlik nagy aktív részvételed politika topicban.
A béke legyen Veled! Ámen!![]()
Egy a lényeg, hogy Orbánék takarodjanak minél messzebbre, mert az elmúlt 4 évben még jobban rákapcsoltak és ennél rosszabb irány nem is lehetne, amerre tartunk.
Amióta megjelent MP, azóta átmentél hittérítő szektásba.ferni írta: Miért ki linkelje?
Nem véletlen írtam, hogy gondolatébresztő![]()
![]()
Előtte nem rémlik nagy aktív részvételed politika topicban.
A béke legyen Veled! Ámen!

Kérdés volt itt, hogy hol vannak a Tisza jelöltjei. Most mondta MP Telex interjúban, hogy ha minden a terv szerint halad, nyár közepére meglesz minden kerületben a 3 jelölt, akik közül a helyi Tisza-szigetek fognak szavazással dönteni, hogy ki legyen a jelölt a választáson.
-
Imént hívott egy nemet közvélemény kutato cég(EFZ), 3 kérdés, mit gondolok a kozmediarol, mennyire kiegyensúlyozott a tájékoztatás, egyetértek e az adó1%-ok utólagos elvonásával, es mit gondolok az atlathatosagi törvényről. Német cegeket bíznak meg, azt hiszi Tóni igy nem derül ki, mire basszák el a közpénzt
undorító. A közvéleménynek meg az van beadva, hogy vita megy a frakción belül... buzi droidok biztos orditanak a gazdájukkal a jogallam értékeiért
Nem sokára vége, addig még ártanak amennyit csak erejükből telik, ennek a kis nyomorult népnek.

Nem sokára vége, addig még ártanak amennyit csak erejükből telik, ennek a kis nyomorult népnek.

Miért ki linkelje?ikelemen5 írta:Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.![]()
![]()
Nem véletlen írtam, hogy gondolatébresztő

De tényleg vannak benne jó dolgok meg összefüggések, nézzétek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszönömikelemen5 írta:Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.