Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 8., kedd 16:05

Hát nem volt nagy eresztés a tegnap esti RAW....Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!se Sting, se Taker(bár neki ugye agyrázkódása lett)se Punk...RVD visszajött neki örülök, de remélem most nem jobbernek vagy mid cardernek jön vissza, de egy IC vagy US öv minimum lehetne neki!Nagyon reménykedtem benne, hogy Taker mégis itt lesz, és most akkor megmondja, hogy mi volt/ lesz, illetve Punkban is reménykedtem sokan mondták, hogy ha most nem akkor soha...remélem nem lesz igazuk!Cesaro Paul Heyman guy jó lesz, szerintem hamarosan kap valamilyen övet, bár gondolom előtte még lesz egy feudja Swaggerrel!Paige az új díva bajnok ennek örülök, de ez a Rusev szerintem nem lesz nagy eresztés!Shield face turn...hát nem tudom örüljek e vagy se én már várom igazából, hogy mikor mennek szét, de gondolom most a következő gálán egy 4vs4 lesz!

Engem nem fogott meg a TNA,tényleg sok tehetséges srác van, de a sztori még a mostani gyenge WWE-s sztoriknál is gyengébb, meg az egész körítés lapos szerintem!Soha nem fogja tudni tartani, a WWE-vel a lépést, pedig mostanában lett volna lehetőségük előrelépni, de szerintem inkább hátramentek...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 8., kedd 15:35

kinek mi az ízlése ...,nekem jobban bejön a WWE és amennyi high-flyer van benne nekem elég
DE azt meg kell jegyezni hogy az írói fronton újra elég nagy a tanácstalanság , az utóbbi fél - egy évben nem volt túl nagy SHOW , Bryanből csináltak egy megaface-t plusz heel oldalon ott van a Wyatt family mondjuk ők elég jól hozzák a szerepet
HHH meg mint gonosz főnök , nincs mit szépíteni egy kalap szart se ér :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 8., kedd 15:02

Hát nem tudom, szerintem Hardy pont, hogy a WWE-ben volt unalmasabb, eszméletlen beteg dolgokat művelt a TNA-ben.
Ahogy maga a TNA is élvezetesebb, ha lehet ezt mondani kamubunyónál. :lol: Sokkal több high-flyer, tehetségesebb arcok. Arról nem beszélve, hogy amíg olyan tehetségtelen tagok vannak az övnél, mint szína, Batista, Orton, nem is nagyon fogok belenézni a WWE-be. Bár Bryan-t csípem, még a ROH-os időiből vágom, ezerszer élvezhetőbb az előadása, mint a többi formáé.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. április 8., kedd 14:54

köszi a választ Sonny, belenézek majd akkor mindenképp :)

hát igen, ha valami nagyon beteg dolog történt abban az időben, akkor Jeff tuti hogy a részese volt.. kb annyira szerettem mint most Punkot, ami hát ugye elég nagyszó mert mostanában a RAW-kat is csak azért nézem hogy hátha egyszercsak meghallom Punk entrance zenéjét. (meg a Bryanes storyline is jó most, még az érdekel az egészben.)
nagy cumi is volt a Chicago-i RAW-n mikor néztem hajnali 2kor, elkezdődik az adás, bejön Punk zenéje, én meg kb dobtam el mindent a kezemből, rátapadtam a TV-re erre.. erre bejött Heyman. fuu :vivo:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 7., hétfő 22:21

Hardyt én is nagyon bírtam, hatalmas tehetség, sokkal "több" is lehetett volna belőle!A TNA-ben is jól tolja, de azért a WWE-ben volt az igazi szerintem...
Nekem Jeffről mindig ez meg ez jut eszembe bár az utóbbi Edge miatt is, ő is nagy kedvenc volt!

(Bár a legnagyobb pankrációs élmény,esemény még mindig a Taker-Foley meccs :salute: )

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 7., hétfő 22:01

'Az írta:: Jeff Hardy még mindig a TNA-ben tevékenykedik? mikor elkezdtem követni a pankrációt ő volt a nagy kedvencem, sajnáltam is nagyon mikor lépett :/
Bár nem engem kérdeztél,de válaszolok. Még mindig ott van Hardy,nem is olyan rég tért vissza egy kisebb szünet után egy új alteregójával (Willow),ami egy kicsit a betegebb oldalát veszi elő. Szerintem eddig telitalálat az ötlet érdemes belenézni a szegmenseibe,ha tényleg Hardy volt a kedvenced. :)

'Az

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. április 7., hétfő 21:54

nekem a RAW-al csak annyi bajom van, hogyha élőbe nézem egyszerűen képtelen vagyok kibírni azt a kismillió reklámot amit betolnak 10percenként.. persze ez csak akkor igaz ha élőben nézem, ezért szoktam általában kedd délután leszedni aztán úgy lecsekkolni :mrgreen:

amúgy számomra mindegy hogy kivel balhézik Punk, csak jöjjön vissza és tolja az ipart ahogy eddig tette :)
igaz, neki pont ezzel volt problémája, hogy eléggé ilyen mellékszerepekben tolták már a vége felé, nyáron még a feud Brock-al az eléggé beadta, utána meg az ilyen Shield meg Kane elleni sztorik már nem az ő szintjének feleltek meg..

Zsombor: Jeff Hardy még mindig a TNA-ben tevékenykedik? mikor elkezdtem követni a pankrációt ő volt a nagy kedvencem, sajnáltam is nagyon mikor lépett :/

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 7., hétfő 20:57

Egy Punk-Bryan feud ütne az biztos, bár mondjuk én úgy olvastam külföldi oldalakon, hogy ha Punk visszatérne akkor Batistával eresztenék össze, Bryan pedig Cenával(pff,de utálom :mrgreen: ) és/vagy Ortonnal menne övmeccsre!
A holnapi (vagyis ma esti) RAW is érdekes lesz(általában nagyon jók szoktak lenni, sőt néha jobb mint maga a WM :mrgreen: ), ugye RVD elvileg visszatér, plusz lehet Sting is lesz!Én már Jerricho visszatérését várom nagyon, de arra lehet nem kerül sor... :-(

'Az

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. április 7., hétfő 20:49

vannak mostanában érdekes húzásai a wwe-nek, ugye ebből a Taker storylinebol is kilehetett volna hozni sokkal többet, dehát már mindegy.
viszont a főmeccset jól megcsinálták, nem nagyon csíptem eddig Bryan-t de mostmár énis rohadtul szurkoltam neki hogy megnyerje ennyi cumiztatás után az övet, és csak össze is jött neki végre :)

nálam mégis akkor húznák a legnagyobbat, ha végre visszahoznák CM Punkot, nagyon hiányzik a műsorbol a Best in the World, nemigaz hogy nem veszik észre hogy mennyire fontos láncszeme ennek a gépezetnek, most is a WM-en (meg a Royal Rumble óta szinte minden eseményen, főleg a Chicago-i RAW-n) rengeteget szolt a CM Punk chant.

a legjobb az lenne ha a jó barátja ellen most lenne egy jókis feud, megnéznék egy Punk vs Bryan meccset az övért.. plusz amiatt is érdekes lenne a dolog, hogy ki mögé állna oda jobban a közönség. (ugye mindkettő a legnagyobb közönségkedvenc szvsz jeleneg)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 7., hétfő 20:37

P. Krisz írta:az a baj hogy Sting nem a WWE alkalmazottja
Megvan az egyeszség, WM 31-en ott lesz sanszosan.

Amúgy meg csakatna!

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 20:34

Valaki ennek a "sportnak" amiről beszéltek pü-ben leírná a lényegét? Mert nekem nem tiszta ez az egész,hogy ez hogy zajlik,mi alapján van győztes,vesztes,stb...mindenhol ellentmondásos információkhoz jutok,de látom itt van egy két hozzáértő,rendszeres követő :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 7., hétfő 20:30

az a baj hogy Sting nem a WWE alkalmazottja , pár éve akarták összehozni de akkor a TNA nem engedte el egyetlen meccsre se és ő is elég idős 55 éves
ha már mindenképp meg akarta szakítani a Streaket Taker akkor adta volna oda Mick Foleynak , egy igazi hardcore meccsel búcsúzva a közönségtől :salute:
Hogy híjják?
Bill.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 7., hétfő 20:01

Jó de elvileg Stinggel már elkezdett edzeni Taker a következő WM-re, hogy tökéletes legyen!Persze ott még lehetne egy career vs career meccs is, de nem tudom...
Lényeg a lényeg ezt szerintem nagyon elrontották, a sztori vállalhatatlanul gyenge volt, a meccs is szerintem az elmúlt 10 év Taker meccsek legrosszabbika(mondjuk már nehezen bírja az öreg, a meccs után ment is a kórházba ha jól tudom agyrázkódással)!Tényleg annyi más normális variáció lehetett volna én pld Kanenak adtam volna oda a streaket, de lehetett volna akár Punk is vagy még előtte Triple H, vagy mindegy csak valami ütős sztori lett volna amire fölkapja az ember a fejét...! Az is igaz, hogy Taker már évek óta felajánlotta a streak megtörését valakinek(Punk,Orton,HBK,Triple H), de mindig visszautasították(vagy McMahon közbeszólt), állítólag Lesnar most elfogadta!Mindegy nekem a kedvencem volt az öreg sírásó az is marad, de jobb "búcsút" érdemelt volna...Triple H szerintem borzalmas booker(lesz)!Bár mondjuk mióta bejött a PG éra talán mindegy is...

Taker! :salute:

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 7., hétfő 17:27

Én is követem a pankrációt már huzamosabb ideje.
Szerintem nem volt screwjob a dolog,csupán ennyit bírt az öreg és egyszerűen meg kellett szakítani a streaket. Tavaly szerintem,azért nem zárták le CM Punk ellen,aki kétség kívül jobban megérdemelte volna,mint Lesnar,mert titkon reménykedtek,hogy még 2 Maniát ki fog bírni az öreg,de szerintem még a WM szezon alatt rájöttek,hogy jövőre már nem tudnak értékelhető meccset kihozni belőle,ezért inkább megtörték a streaket,hogy a WM 30-ra legyen valamilyen sokkfaktor,ami sikerült is hisz láthattuk az emberek arcát,hogy percekig bámultak döbbenten.

'Az

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. április 7., hétfő 16:33

nemgondoltam volna hogy itt van még valaki rajtam kívül aki követi a pankráció világát :)

a streakhez: azért ha már muszáj volt kikapnia Takernek, megszakíthatták volna valami nagyobb kaliberű emberrel is, mármint Brock az elvétve visszajön 1-2 nagyobb meccsre, de nincs ott huzamosabb ideig mint mondjuk egy Cena, CM Punk, esetlegesen Triple H.
inkább akkor tavaly verte volna meg Punk, az amúgyis jobb meccs volt, sokkal jobb volt a körítés, meg minden.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 7., hétfő 14:26

Ha ez screwjob volt akkor abból nagyon nagy botrány lesz, egy WM-en ilyet csinálni, egy ilyen történelmi meccsen!Én még mindig nem hiszem el, hogy az volt, ennyire még Lesnar sem lehet paraszt, egy "élet munkásságát" így tönkretenni... :cens:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 7., hétfő 11:17

Megszakadt a Streak , Undertaker veszített a Wrestlemanian :(
Hogy híjják?
Bill.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 5., szombat 11:46

Szivós Márton, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja péntek este került kórházba kezdődő infarktus miatt. Megműtötték, állapota stabil, tudatta a Szegedi Vízilabda Egylet az MTI-vel szombatra virradó éjszaka.

Gyógyulj meg Marci!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 12., szerda 1:12

Hihetetlen, én most hallottam róla először. :taps:
Minden idők egyik legszebb olimpiai pillanata: ahol a vesztesből igazi győztes lett!

Derek Redmond története. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 9., vasárnap 23:33

ziro4vr írta:
ferni írta:most megy az eurosporton valami jégmotorverseny :lol: :lol:
nagyon durva :lol:
eurosport is miket ad :lol: lassan elvesznek tőlük mindent, maradnak az ilyen japán baromkodások, snooker 0-24 és egyéb állatságok :lol:
Mondjuk regen is ezt csinaltak. Emlekszem,mikor bejott a curling 2004-5 korul,a papam ejszakankent mikor nem tudott aludni azt nezte. Es bakker tudott egy csomo szabalyt :lol: Szegeny nem erte meg a sportag felemelkedeset :P :(
Mondjuk aztan o is megnezett szinte mindent mint en,a hokit kiveve.
Onnan orokoltem ezt a tulajdonsagomat :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: