Jaja, kibaszott nagy lúzerek. Mert ugye angolok, és akkor ők lúzerek. Már értem. Pháháháháhá.Galacticos írta:szerintem meg szar az egész úgy ahogy van.![]()
teli lúzerekkel.

VB - 2014
Re: VB - 2014
- Galacticos
szerintem meg szar az egész úgy ahogy van.
teli lúzerekkel.

teli lúzerekkel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Faust írta:Te vagy az raisen?Remy írta:Gólokat tuti fognak szerezni, a kérdés már csak az, hogy mennyit kapnak.![]()
![]()
![]()

Utalva arra, hogy jó a támadósor, de a védelem kevésbé.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Te vagy az raisen?Remy írta:Gólokat tuti fognak szerezni, a kérdés már csak az, hogy mennyit kapnak.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még a végén az angolok fognak odaérni
Amúgy tényleg nem rossz a keret.
Gólokat tuti fognak szerezni, a kérdés már csak az, hogy mennyit kapnak.

Gólokat tuti fognak szerezni, a kérdés már csak az, hogy mennyit kapnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egész korrekt az angol keret, főleg ha a róka padra teszi Milnert, Lampardot, meg hátul a két manchesteri jómadarat
Nem illik.
- ateeemadrid
szerintem ügyes a srác, ha nem lett volna ennyiszer sérült, simán kezdő lenne nálam is.Még mielőtt megköveznétek, Chamberlaint leginkább csak elfogultságból tettem a kezdőbe.
kiváncsi leszek egyébként az angolokra, hosszú évek után először van ilyen sok értelmes játékosuk.
ox, sterling, sturridge, rooney, lallana. nem rossz kis támadók.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hart - Johnson Cahill Jagielka Baines - Gerrard Wilshere - Sterling Rooney Chamberlain - Sturridge.
Még mielőtt megköveznétek, Chamberlaint leginkább csak elfogultságból tettem a kezdőbe.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
és tényleg...pedig milyen jó kis szezonja volt.Vela lemondta a válogatottságot én úgy tudom. Valamin összevesztek a szövetséggel.
lesz pár szenvedősnek kinéző meccs (görög-japán, dél-korea-algéria, nigéria-irán,stb.) aztán minél több ilyen vela féle forma lenne a kisebb és középszerű csapatokban is, annál jobb lenne.
emelné a torna színvonalát, ha ezekben a csapatokban is ott lennének az ilyen karakterek.
melózik, brusztol, jól ad be.ebbe a milnerbe mit látnak? elképesztő. miben kiemelkedő az az ember?
kis túlzással.

ebbe a milnerbe mit látnak? elképesztő. miben kiemelkedő az az ember?
ennyi erővel az összes angol másodosztályú csapatból behívhatott volna bárkit helyette, mert ott rohangálnak ilyen tehetséggel megáldott játékosok.
ennyi erővel az összes angol másodosztályú csapatból behívhatott volna bárkit helyette, mert ott rohangálnak ilyen tehetséggel megáldott játékosok.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Vela lemondta a válogatottságot én úgy tudom. Valamin összevesztek a szövetséggel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem is mondtam ilyet, azt, hogy ez nem lenne annyira favágó csapat, azt arra értettem, hogy a korábbiaknál valamivel technikásabb, fineszesebb angol csapatot lehetne most összerakni.Mondjuk a Barkley, Gerrard kettős abszolút nem favágó, de mindegy.
viszont nyilván ez a brigád sem arról lenne híres, hogy a fülén pörgeti a lasztit.
közben megnéztem a mexikói keretet is.
vela és aquino ?!Kapusok: Jesus Corona (Cruz Azul), Guillermo Ochoa (Ajaccio – francia), Alfredo Talavera (Toluca)
Védők: Rafa Márquez (León), Diego Reyes (Porto – portugál), Miguel Layun (América), Paul Aguilar (América), Andrés Guardado (Leverkusen – német), Héctor Moreno (Espanyol – spanyol), Francisco Rodríguez (América), Carlos Salcido (Tigres UANL)
Középpályások: Carlos Pena (León), Héctor Herrera (Porto – portugál), Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabián (Cruz Azul), Juan Carlos Medina (América), Luis Montes (León), José Juan Vázquez (León)
Támadók: Javier „Chicharito" Hernández (Manchester United – angol), Giovani dos Santos (Villarreal – spanyol), Raúl Jiménez (América), Alan Pulido (Tigres), Oribe Peralta (Santos Laguna)

vela biztosan, de szerintem aquino is kezdő kellene legyen, erre a kinn sem lesznek.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hart
Johnson - Cahill - Jagielka - Baines
Gerrard - Henderson
Sterling - Barkley - Lallana
Sturridge
Szerintem ez lenne a legjobb, de Wilshere és Rooney biztosan kezdő lesz, plusz szerintem a baloson Welbeck sokat fog játszani, a válogatottban kimondottan jól szerepel azon a poszton.
Johnson - Cahill - Jagielka - Baines
Gerrard - Henderson
Sterling - Barkley - Lallana
Sturridge
Szerintem ez lenne a legjobb, de Wilshere és Rooney biztosan kezdő lesz, plusz szerintem a baloson Welbeck sokat fog játszani, a válogatottban kimondottan jól szerepel azon a poszton.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
angoloknak ott van a sok éhes és tehetséges fiataljuk, de megint a gerrard-lampard-milner kp lesz

Azért annyira nem gyenge a többi csapatrészük. Az uru védelem és Kp sem jobb
Mondjuk a Barkley, Gerrard kettős abszolút nem favágó, de mindegy. Engem Wilshere behívása is meglep, amikor játszott, akkor is gyenge volt. A Henderson-Gerrard kettőst szerintem nem érdemes megbontani, mert egész évben jól működött és melléjük mehetne Barkley.'shutterisland írta:hart - baines,cahill,jagielka,johnson - gerrard,barkley,wilshere - sturridge,sterling,rooneyAnglia vb kerete
Goalkeepers: Joe Hart (Manchester City) Ben Foster (West Bromwich Albion) Fraser Forster (Celtic)
Defenders: Leighton Baines (Everton) Gary Cahill (Chelsea) Phil Jagielka (Everton) Glen Johnson (Liverpool) Phil Jones (Man Utd) Luke Shaw (Southampton) Chris Smalling (Man Utd)
Midfielders: Steven Gerrard (Liverpool) - captain Ross Barkley (Everton) Jordan Henderson (Liverpool) Adam Lallana (Southampton) Frank Lampard (Chelsea) James Milner (Manchester City) Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) Raheem Sterling (Liverpool) Jack Wilshere (Arsenal)
Strikers: Rickie Lambert (Southampton) Wayne Rooney (Manchester United) Daniel Sturridge (Liverpool) Danny Welbeck (Manchester United)
Stand-by list: Michael Carrick (Manchester United) Andy Carroll (West Ham United) Tom Cleverley (Manchester United) Jermain Defoe (Toronto FC) Jon Flanagan (Liverpool) John Ruddy (Norwich City) John Stones (Everton)
talán így, bár gondolom 4-4-2-őt tolnak, és wilshere megint sokat volt sérült.
de azért ez nem lenne annyira favágó csapat.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sok jó támadójuk van, de a többi csapatrész messze elmarad a nemzetközi szinttől...wxyz írta:Lehet érdemesebb lesz arról az ágról inkább a kolumbiaiakat figyelni
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
kétlem, hogy egyből kezdő is lenne. először csak kimegy a VB-re, kerettag lesz.Ferencváros írta:Védelembe meg kíváncsi vagyok, hogy Luke Shawt berakja-e Hodgson, nem gyenge szezont futott, és nyártól elég sanszos, hogy a MU-t erősíti.
szerintem Johnson-Cahill-Jagielka-Baines lesz a védelem.
Carricket mindenképp vittem volna és Gerrard mellett őt kezdettem volna... + Barkley
előre meg a Sturridge-Rooney-Sterling trió menne, esetleg utóbbi helyett Lallana.
Terryt is vinném még erre a Vb-re, inkább őt, mint Smallinget...
+1. Welbecknek sem volt valami jó szezonja, ahogy a MU-nak sem.GT37 írta:Lambertre leszek még kíváncsi, pontosabban arra, hogy fog-e egyáltalán játszani. Sturridge és Rooney biztosan előtte lesz a sorban, de ha ég a ház (amire azért lesz esély), akkor inkább őt hoznám be valamelyik csatár helyett, mint Welbecket.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Jó ez az angol keret. Divat lett őket szidni, de az a helyzet, hogy sokkal jobbak, mint az előző Vbn esélyesnek tartott csapat
Egy normális edzővel és Terryvel nagy esélyesek lehetnének
Játékosanyagban eléggé megerősödtek és nagyon magabiztosan jutottak ki a Vbre
Egy normális edzővel és Terryvel nagy esélyesek lehetnének
Lehet érdemesebb lesz arról az ágról inkább a kolumbiaiakat figyelni'shutterisland írta:az urukra leszek még kíváncsi, lelkes, melós, egységes kis egylet, többségében ismert nevekkel, de nem klasszisokkal.
viszont lesz egy suarezük, aki ha át tudja menteni a vébére az idei formáját, akkor cavanival ott elöl büntethetnek.
a csoportjukból (olaszok,angolok,costa rica) azért nem lesz alibi a továbbjutás, de ha az megvan, akkor a kolumbia,japán,görögország,elefántok négyesből jön az ellenfél a legjobb nyolcért.
Játékosanyagban eléggé megerősödtek és nagyon magabiztosan jutottak ki a Vbre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. május 12., hétfő 15:47-kor.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Szerintem Barkley helyett Henderson fog kezdeni
Védelembe meg kíváncsi vagyok, hogy Luke Shawt berakja-e Hodgson, nem gyenge szezont futott, és nyártól elég sanszos, hogy a MU-t erősíti.

Védelembe meg kíváncsi vagyok, hogy Luke Shawt berakja-e Hodgson, nem gyenge szezont futott, és nyártól elég sanszos, hogy a MU-t erősíti.