ez az mtv-s nő levágatta a haját hogy ne tűnjön fel a vb-t meg ezt is rásózták mert nincs más?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 15., kedd 21:04
igen, már megtörtént.hehe írta:már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
ez is csak egy buzi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 21:04
Kezdek félni, túlságosan percre! kész vagyhehe írta:már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
ez is csak egy buzi
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 21:02
már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 15., kedd 20:59
pontosan, én se reménykedek itt hazai csodában....Meg a mai is eddig...jók leszünk majd, de fiatalok még a fiúk, rutin kell és magabiztosság.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 15., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 14., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 14., hétfő 20:53
persze, jó lenne ha nyernénk hazai pályán, de én pl nem várom ezt el tõlük, felôlem a csoportból is kieshetnének, akkor se tudnék rájuk mérgesek lenni, mert amit egy újjáépített és esélytelennek kikiáltott csapat lehozott a VBn... az felejthetetlen voltViszont ma..kezdődik a Vízilabda EB számunkra is Simán benne van, hogy a nők és a férfiak is odaérnek. Benedek Tibor csapata szerintem simán hozni fogja, és 2016-ba pedig visszaülünk a világ trónjára
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 14., hétfő 20:45
Kár értük,mert nagyon jót csatázhattak volna hárman Nibalival. Talán Contador volt a legjobb formában hármójuk közül,de ez már nem fog kiderülni. Persze most Nibali nagyon nagy favorit. De így is elég jó verseny lehet még. Főleg a dobogóért,de én még Porte-ban is látok egy kis esélyt arra,hogy megszorongassa Nibalit,róla azt kell tudni,hogy az időfutamban nagyon jó.ferni írta:én nézegetem, nagyon durva, hogy Froome után most Contadornak is fel kellett adnia a Tourt@Sonny írta:Tour de France-ot követi még valaki rajtam kívül?
Én a Tour-t már kb. 10 éve követem, a vízilabda viszont egyáltalán nem köt le.Az elmúlt 2 olimpián néztem a válogatottunk döntőit nekem nagyjából ennyi elég is ebből a sportból. Persze szorítok nekik,hogy jól szerepeljenek az elődöntőt,döntőt majd biztos megnézem,ha eljutnak oda.Ferencváros írta:
Én is követem, bár csak idén kezdtem el komolyabban nézni, tavaly csak bele-bele nézegettem.![]()
Viszont ma..kezdődik a Vízilabda EB számunkra isSimán benne van, hogy a nők és a férfiak is odaérnek. Benedek Tibor csapata szerintem simán hozni fogja, és 2016-ba pedig visszaülünk a világ trónjára
![]()
Valaki fogja még követni?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 14., hétfő 20:36
Hogy egy "klasszikust" idézzek: megbaszunk mindenkitFerencváros írta:Viszont ma..kezdődik a Vízilabda EB számunkra is Simán benne van, hogy a nők és a férfiak is odaérnek. Benedek Tibor csapata szerintem simán hozni fogja, és 2016-ba pedig visszaülünk a világ trónjára
Valaki fogja még követni?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 14., hétfő 20:33
Ja, és ma kb. Nibali meg is nyerte szerintem. Jó, megnyerni nem nyerte meg, mert eleshet, meg lehet rossz napja, még sok van hátra, de nagyon erősnek tűnik. Így még inkább kár, hogy kiestek Contadorék.ferni írta:én nézegetem, nagyon durva, hogy Froome után most Contadornak is fel kellett adnia a Tourt@Sonny írta:Tour de France-ot követi még valaki rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 14., hétfő 19:27
Én is követem, bár csak idén kezdtem el komolyabban nézni, tavaly csak bele-bele nézegettem.@Sonny írta:Tour de France-ot követi még valaki rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 14., hétfő 16:05
én nézegetem, nagyon durva, hogy Froome után most Contadornak is fel kellett adnia a Tourt@Sonny írta:Tour de France-ot követi még valaki rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 9., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 5., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. június 15., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 14., szombat 13:41
én végignéztem és most olyan vagyok, mint vmi mosott szar, de valami elképesztő mekkora hosszabbítás produkált a két csapat bassza meg....Zsombor írta:Jézus ez a Kings milyen rájátszást nyomott. Nem semmi élmény lehet hazai pályán kétszeri hosszabbításban megnyerni a Stanleyt.
Itt a gól
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 14., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 8., vasárnap 23:16
hát reméltem, hogy hosszabb lesz a döntő, de nagyon sima volt ez a holland siker...BBarni írta:Igen én is jobban örültem volna egy szorosabb döntőnek, de végül is örülök a hollandok sikerének!![]()
Gerwen meg...lesimázta 4-0-al Taylort aztán azért Lewis a végére belejött, de őt is lenyomta!![]()
Persze Barneveld is jó volt!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem