Formula-1
- P. Krisz
Re: Formula-1
Stewart.
Mekkora arc már.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Amikor Kimi elfékezte az utolsó kanyart először jönni akartam, na ez már szerintem is szándékos volt és igazatok van, ha most azt mondjátok, hogy így oldották meg a cserét, de aztán kiderült, hogy sima műszaki hiba, a végén még majdnem a Renault is utolérte.
Vettel a sérült autóval brutálisat ment. Sajnálom a rajtot, jó lenne már megnézni egy pure Hamilton-Vettel csatát az első helyért.
Vettel a sérült autóval brutálisat ment. Sajnálom a rajtot, jó lenne már megnézni egy pure Hamilton-Vettel csatát az első helyért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2017. június 11., vasárnap 21:56-kor.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért csak nézzünk ra a tabellára, Vettel szerintem mar bőven jobb, mint Kimi. A szezon elején nem kellett még alájátszani, akkor sem hozta a szintet l, most pedig mikor Vettel a mezőny legvégén volt es Kimi egyedül maradt akkor sem tudott semmit se kezdeni magával. Számomra egyértelmű hogy az o ideje lejárt a forma 1-ben.Kerlon írta: Nem szeretem Raikonent, de nekem se lenne kedvem egy semmivel se jobb versenyző alá játszani.
Nem szeretem Raikonent, de nekem se lenne kedvem egy semmivel se jobb versenyző alá játszani.L.Miki írta:Szerencsétlen...h3x0r írta:Alonso inkabb felment a lelatora![]()
Kimi kuka, hihetetlen mennyire motivalatlan egy pilóta. Vettél szépet ment, minimalizálta a veszteséget.
A szujo Wéber páros meg mindig kiakaszto, Jezusom...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csóri Alonso
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- L.Miki
Szerencsétlen...h3x0r írta:Alonso inkabb felment a lelatora
Kimi kuka, hihetetlen mennyire motivalatlan egy pilóta. Vettél szépet ment, minimalizálta a veszteséget.
A szujo Wéber páros meg mindig kiakaszto, Jezusom...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alonso inkabb felment a lelatora
- h3x0r
A hsz vegerol lemaradt a "wZoLee7 írta:Hat beszarok ezeken, megint megoldottak h Vettel atugorja Raikonnent
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat beszarok ezeken, megint megoldottak h Vettel atugorja Raikonnent
- L.Miki
Ezek a pályabirok se jozanon tolják
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Remeltem, h defektet kap, de ez se rosszL.Miki írta: Ki is esett... kis ellenszolgáltatás.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Karma. vitte Vettel szárnyát vissza is kapta
- L.Miki
Ez a Verstappen ez valami... na mindegy nem szolok semmit.ferni írta:Nem szóltam...ferni írta:Bottasnak nem kéne visszadnia egy helyet?![]()
Kimi meg megint nagyon nem tudta fedezni Vettelt, Verstappen meg olyat kavart elől, hogy Vettel versenye kuka kb...
Ki is esett... kis ellenszolgáltatás.
Nem szóltam...ferni írta:Bottasnak nem kéne visszadnia egy helyet?
Kimi meg megint nagyon nem tudta fedezni Vettelt, Verstappen meg olyat kavart elől, hogy Vettel versenye kuka kb...
- P. Krisz
Az mi rajt baszod.
Vitte a szárnyat is.
Vitte a szárnyat is.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Bottasnak nem kéne visszadnia egy helyet?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Ahogy hambi öleli senna sisakjat az autobol kilogva, mint egy kisgyerek
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- L.Miki
Én a tavalyit, tavalyelőttit szinte teljesen kihagytam, egy- két futamot láttam, meg néhány összefoglalót. De úgy kb. 2013-tól nemigazán hozott lázba már ez az egész... most sem valami eget verő a sportág, és nem a régi az izgalmakban, meg sokszínűségben, de most, hogy egy csapatos sportversenyről két csapatossá vált, ráadásul a kedvenc csapatom az, amelyik összeszedte magát, azért már felkeltette az érdeklődésemet és én is adtam még egy esélyt ennek. Remélem vettel bajnok lesz...RaúlCF írta:ámen. 97 óta a tavalyi volt az első év amikor egyszerűen tojtam az egészre és nem is néztem egyszerűen dögunalom volt az egész. meg se fordult a fejemben hogy élőben nézzem az összes versenyt mint előtt sok évig. ideinek is adtam 1 esélyt szerencsére a Ferrari villantott valamit mert nélkülük megint teljes nulla lenne.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ámen. 97 óta a tavalyi volt az első év amikor egyszerűen tojtam az egészre és nem is néztem egyszerűen dögunalom volt az egész. meg se fordult a fejemben hogy élőben nézzem az összes versenyt mint előtt sok évig. ideinek is adtam 1 esélyt szerencsére a Ferrari villantott valamit mert nélkülük megint teljes nulla lenne.
- L.Miki
Ezeket a változásokat köszönhetjük Ecclestone úrnak, 2010 után, rohamosan csökkent a forma 1 élvezhetősége, izgalmassága és változatossága. Talán a Liberty media vissza tudja hozni.RaúlCF írta:nyílván, de nem lenne rosszL.Miki írta: Sok gyár nem meri bevállalni, hogy azt az imag-ét, amit felépített hosszú éveken keresztül lerombolja a Forma 1-ben, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy Audi vagy BMW világbajnok autó lesz. Amúgy meg volt BMW ki is vonult. A toyota szintén nem volt soha megbízható autó, pedig tőlük mekkora áttörést, meg világbajnokságot vártak, aztán sorra füstölt el Ralf alatt is, Trulli alatt is az autó.![]()
BMW-nek meg Totyotának is voltak jó versenyeik meg időszakaik és változatosabb volt mint most. Blhez tudnám hasonlítani, van a nagy 3 aztán néha valaki odavergődik fél percre de esélye nem sok van. mostanában is van a Merci ami visz mindent talán idén a Ferrari végre visszajön meg van a Red Bull ami most lefele megy pár jó év után. milyen jó is volt amikor gyilkolták egymást a Ferrari-McLaren-Renault-BMW és néha odaért a Toyota vagy Honda vagy valami mindezt legalább 2 féle gumin ami adott egy plusz faktort az egésznek. mielőtt a Michelin meg a Bridgestone kivonult szó volt arról hogy belépne 3ik meg 4ik gumicég is aztán ez a Pirelli egyeduralom lett.