Nico Rosberg mindössze a negyedik versenyző a Forma-1 történetében, aki világbajnokként visszavonul. Az előző Alain Prost volt 1993-ban, azelőtt Jackie Stewart 1973-ban, a legelső pedig Mike Hawthorn 1958-ban.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 2., péntek 21:52
Nico Rosberg mindössze a negyedik versenyző a Forma-1 történetében, aki világbajnokként visszavonul. Az előző Alain Prost volt 1993-ban, azelőtt Jackie Stewart 1973-ban, a legelső pedig Mike Hawthorn 1958-ban.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 2., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 2., péntek 18:23
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. december 2., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 2., péntek 18:05
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. december 2., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 2., péntek 17:12
Ez így elég gusztustalan első olvasstra...Na jó, takarodj el a vb címeddel együtt olyan messzire az F1-től amennyire csak lehet. Ilyen szánalmas és gyáva húzást én még nem láttam.
Annyira birom ezrket az összeesküvés elméleteket, aminek semmi alapja nincs... Olyan.. Magyaros.Egyszerűen kezdett összerogyni a sikertelenségtől, hát megnyerették vele a vb címet és pápá Nico, mehetsz ha akarsz.
Egyáltalán nem volt nyugodt, le is nyilatkozta nem egyszer hogy nem érti miért nem őt választotta a force.Ebből akkor Wehrlein lesz. Nincs helye, de még sem ügyetlen. Bőven megmagyarázná miért Ocon kapott látszólag ülést, és hogy ő mind végig miért is volt nyugodt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 2., péntek 17:06
TapswZoLee7 írta:Na jó, takarodj el a vb címeddel együtt olyan messzire az F1-től amennyire csak lehet. Ilyen szánalmas és gyáva húzást én még nem láttam.
Leszek az első aki ezt leírja, a csapata pontosan tudta, hogy ez fog történni. Egyszerűen kezdett összerogyni a sikertelenségtől, hát megnyerették vele a vb címet és pápá Nico, mehetsz ha akarsz.
A héten már Hamilton is gratulált neki, nem is akárhogy, Wolf meg nyilvánosan kijelenti, hogy Hamiltonnak a motorhiba miatt ment el a vb cím. Komolyan, amit idén a merci elénk rakott az egy jól megkoreografált kabaré.
Ezt nem tudom elhinni...hol vannak most a Rosberg hívők, valaki magyarázza már el ezt nekem![]()
Ebből akkor Wehrlein lesz. Nincs helye, de még sem ügyetlen. Bőven megmagyarázná miért Ocon kapott látszólag ülést, és hogy ő mind végig miért is volt nyugodt. Szerintem mindenki tudott előre mindent
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 2., péntek 16:59
Hát... ha van igazság, Ő kerül oda. Csak 2 VB címe van, JOKE!!!ericco írta:Minél többet töröm a fejem rajta... új szabályok, végre eltörölték a motorbefagyasztást, szélesebb gumik, stb. Alonsót akarok a Mercihez! Versenyt akarok!!négy!
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 2., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 2., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 2., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 2., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 2., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. december 2., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 2., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 2., péntek 15:29
Ez jó
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 2., péntek 15:06
Miért tört volna bele? Ugyanannyi pontot szereztek, és Ron Dennis (utólag maga is bevallotta) keményen nyomta Lewist. Alonso erre rágott be.P. Krisz írta:Nem hiszem, egyszer már beletört Hamiltonba a bicskája.Azért egy Alonsot megnéznék ott. Kijárna neki egy jó verda.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem