Well done ruszkik.

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 23., szerda 17:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 17:14
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 21., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 19., szombat 22:14
Nem kell ezt nagyon másképp kezelni,mint egy TV sorozatot,csak itt egy kicsit több a "bunyó".Realista24 írta:Ismét belefutottam ebbe a pankrációnak nevezett idiótaságba...viasat6.
Félve kérdezem, hogy ez az igényesebb fajta? Vagy azért van olyan, ahol nem látni tisztán, hogy az egész egy színjáték.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 19., szombat 22:05
Van, több is pld New Japan Pro-Wrestling vagy mondhatnám az itthoni HCW-t vagy a CZW-t itt azért már vannak durva dolgok is!Realista24 írta:Ismét belefutottam ebbe a pankrációnak nevezett idiótaságba...viasat6.
Félve kérdezem, hogy ez az igényesebb fajta? Vagy azért van olyan, ahol nem látni tisztán, hogy az egész egy színjáték.
Miért?Miért lenne szar?Mert látszik, hogy nem találnak az ütések?Ez nem is erről szól!![]()
Én csak azt nem fogom soha megérteni, hogy hogyan lehet ezeken a szarokon telt ház? Amerika![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 19., szombat 22:03
Realista24 írta:Ismét belefutottam ebbe a pankrációnak nevezett idiótaságba...viasat6.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 17., csütörtök 22:02
Főleg úgy, hogy hagyományosan mi preferáljuk az aggresszív, fizikális, kemény, verekedős erő-vízilabdát.Zsombor írta:Elfogulatlan egy szerbek elleni meccsnél?matador írta:Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.Azért szerintem ez a 13 vs 4 emberelőny elég árulkodó.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 21:55
Elfogulatlan egy szerbek elleni meccsnél?matador írta:Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 17., csütörtök 21:55
Nem én vagyok az embered, de felettébb érdekes, hogy a Kéziben és a Vízilabdában is rendre nálunk van a több kiállítás.matador írta:Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 17., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 17., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 17., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 16., szerda 19:50
Nem is annyira a szerbek miatt, hanem miattunk írtam, azért amit láttam a spanyol és a francia meccs kezdetén. A franciák ellen inkább a lebecsülés volt benne, de a spanyolok ellen nem, ott szimplán idegesek voltak, fejben szervezetlenek. Tehát, ha ott idegesek voltak, akkor a szerbek ellen, akik...(blablabla, leírtam már)?Ferencváros írta:Azért ők sem produkálnak eddig semmi extrát.PEEtör írta:A szerbek ellen ebből megint sima vereség lesz
Jó, első nap franciákat erődemonstrációnak simán verték, de a mai németek elleni meccs, annyira már nem volt sima. Kijött náluk is egy kicsit, hogy két meccs egymást követő két napon.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 16., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 15., kedd 23:17
Azért ők sem produkálnak eddig semmi extrát.PEEtör írta:A szerbek ellen ebből megint sima vereség lesz
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem