ronaldo be fog állni a második félidőre így.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 8., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 8., kedd 21:22
Az meglesz attól nem kell félni, de szerintem a BM szét fog szedni minket.Sierra írta:Ácsi, először jussunk már el odáig.ikarus93 írta:Szerintetek meg fogjuk tudni verni a BM-et az elődöntőbe? Tuti őket fogjuk kapni
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 8., kedd 21:21
szerintem meg jogos hogy nem fújta be. és ez már rég rossz hogy örülnünk kell egy jó ítéletnek, lewa belecsimpaszkodott. ezt én valahogy jobban elnézem h ezt visszaadja minthogy gólpasszt fejel az ellenfélnek. ilyen amatőr hibát ezen a szinten, nevetséges. de az legalább ekkora hiba volt hogy illarra játszik meg hogy dm van kijelölve a büntetőre. szükség lesz itt ronaldora, mert ha így folytatjuk mindjárt jön a második.Igen, itt kezdődik a probléma, hogy mindig visszaadja. Egyszerűen nem bírja ki, hogy ne keménykedjen. Aztán persze mutogat, hogy álljál fel... Többet között ezért sosem bírtam ezt a csávót, ma is rácáfolt. Csak szerencsénk volt, mert más bíró lehet, hogy befújja... Szóval nem kell őt védeni, kritikus pillanatokban rengetegszer csinálta ezt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 21:21
Ácsi, először jussunk már el odáig.ikarus93 írta:Szerintetek meg fogjuk tudni verni a BM-et az elődöntőbe? Tuti őket fogjuk kapni
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 8., kedd 21:20
Eddig, nem is vitatom, de még van közel 60 perc javítani.heccsat írta:szerintem attól még ha rúg is egyik gól vagy ha meg is nyerjük a meccset, eddig ez kritikán aluliRealista24 írta:Majd meccs végén.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 8., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 8., kedd 21:20
szerintem attól még ha rúg is egyik gól vagy ha meg is nyerjük a meccset, eddig ez kritikán aluliRealista24 írta:Majd meccs végén.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 8., kedd 21:19
pont ezértGalacticos írta:igen megint ramos az ostoba.![]()
![]()
lewa rángatja belecsimpaszkodik aztán ramos visszaadja
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 8., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 8., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 8., kedd 21:18
Mindketten hibáznak nagy meccseken nincs mit szépíteni. Én személy szerint jobban félek ha Ramos közelében jár a labda, de Pepe sem életbiztosítás már sajnos.szánalmas hogy a bl-ben amikor melegszik a pite akkor pepe mindig megremeg.
és méghogy ramos az amatőr a nagy meccseken, tavaly is pepe miatt estünk ki itt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 8., kedd 21:18
Majd meccs végén.heccsat írta:Alonso, Illarra, Pepe, Ramos, Benzema... gratulálok a maihoz ka és máriát majdnem elfelejtettem
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 21:17
Igen, itt kezdődik a probléma, hogy mindig visszaadja. Egyszerűen nem bírja ki, hogy ne keménykedjen. Aztán persze mutogat, hogy álljál fel... Többet között ezért sosem bírtam ezt a csávót, ma is rácáfolt. Csak szerencsénk volt, mert más bíró lehet, hogy befújja... Szóval nem kell őt védeni, kritikus pillanatokban rengetegszer csinálta ezt.Galacticos írta:igen megint ramos az ostoba.![]()
lewa rángatja belecsimpaszkodik aztán ramos visszaadja és összeesik lewa.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 8., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 8., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 8., kedd 21:17
Mert nem biztos, hogy a szabálytalanság miatt kapta, hanem a szabadrúgás korai elvégzése végett.Ferencváros írta:kommentátor nélkül nézem, mert közbe nézem a chelseát a tévében. Ha Ramos sárgát kapott, miért nem tizenegyes?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 8., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 8., kedd 21:16
ja biztos. neked meg a hsz-edBoky írta:nem, csak szar a géped/neted/programod.realfan91 írta:Minden channel offline lett sopócaston? csakmert kaptunk 1 gólt? pont akkor? hmm.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem