Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 3., szombat 14:31

morientes írta:Lehet mondani bármit, de véletlenül négyszer nem lesz senki világbajnok. 13 pont minuszból kapta el Alonsot abu dhabiba.
Nyilvan, de ezt egy szoval sem mondtam. Csak arra gondoltam, hogy kevesbe dominalt volna 4 evig zsinorban egy masik top 5-os csapattars mellett, bar ezt sosem fogjuk megtudni. Nalam a legjobb haromban van a jelenlegi mezonyben, de pont iden lattuk, hogy egy masodkategorias versenyzonek is leeshet egy vb cim, ha a legjobb autoban ul.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 3., szombat 14:31

morientes írta:
Remy írta:Attól függetlenül van igazság abban, amit Bencze ír.
Persze hogy van, de hogy egy fogalmatlan lúzer lenne aki jókor volt jó helyen, na az is barokkos túlzás.
Egyáltalán nem az, de rohadtul idegesít, hogy neki összejött 4, jobb pilótáknak meg nem.

Na, de ebbe nem megyek megint bele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 3., szombat 14:27

Remy írta:Attól függetlenül van igazság abban, amit Bencze ír.
Persze hogy van, de hogy egy fogalmatlan lúzer lenne aki jókor volt jó helyen, na az is barokkos túlzás.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 3., szombat 14:23

Attól függetlenül van igazság abban, amit Bencze ír.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 3., szombat 14:10

Lehet mondani bármit, de véletlenül négyszer nem lesz senki világbajnok. 13 pont minuszból kapta el Alonsot abu dhabiba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 3., szombat 13:57

Ladislao írta:
Remy írta:Vettelt minek odavinni? Hogy Hamilton is elverje?
Jobb ha nem kérdem, meg, hogy ki verte még el... :lol: Hosszú beszélgetések elé néznénk :)
Ricciardo 14-ben mutata a fukkot Vettelnek eleg rendesen. Iden sem a tudasa miatt vegzett elorebb Kiminel. Gyakorlatilag a 3 szezonbol amiota normalis versenyzok vannak mellete, negativ a merlege. Azert abban az urhajoban is megneztem volna valami klasszis csapattars mellett. Webber is pont egy olyan hatved volt, mint amitol rettegsz, hogy Hamilton melle egy hasonlo kaliber kerul.

Mit gondolsz Remy? :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 3., szombat 13:54

Valamiért nagyon érzem hogy Bottas lehet az.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 3., szombat 13:42

Jobb ha nem kérdem, meg, hogy ki verte még el... :lol: Hosszú beszélgetések elé néznénk :)

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 3., szombat 12:41

mindenesetre hamilton már elkezdte a hadviselést, bárki is jön:
"Sosem voltam olyan versenyző, akinek kérései vannak a csapattársa kapcsán. Ismerek olyanokat, például Sebastiant és Fernandót, akik még a szerződésükbe is beleírják.”
:smile:
csak hogy neked tudjon bizonyítani, hogy nem véletlenül lett négyszeres bajnok :mrgreen:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 3., szombat 12:34

Aranyos vagy ilyenkor Remy.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 3., szombat 12:32

Vettelt minek odavinni? Hogy Hamilton is elverje?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 3., szombat 12:31

Merci megüresedett posztjára: Alonso vagy Vettel (utóbbira 1% esélyt látok kb.) Remélem nem egy fiatalt raknak be LH mellé mert akkor lehet borítékolni a 4. vb címét...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 3., szombat 11:13

Már jó pár éve nem követem rendszeresen a forma 1-et, de ez a hír. Nem tudom megérteni. Vagyis nem tudom elfogadni. Egyén függő, de ha pl én sztár focista lennék, nem tudnám otthagyni csak úgy, ilyen fiatalon. Elhiszem, hogy stresszes téma, meg a családja is hiányzik neki, de basszus... Nem kiöregedő pilóta volt, hogy azt mondhassa, hogy na jól van, 35 éves vagyok, össze jött a VB cím, én leléptem. Simán elmehetett volna egy másik istállóhoz, mert ha minden nem VB-re esélyes pilóta visszavonulna, akkor nem sokan maradnának. Mindenesetre kár érte...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 3., szombat 11:01

L.Miki írta:Mióta várom azt, hogy olyan izgalmas idény, olyan izgalmas futamok legyen, mint azokban az időkben... :roll:
na igen, csak valószínű, hogy a merci vezetősége nem fog bevállalni egy ilyen párost.. a hamilton-rosberg duóval is voltak gondjaik, mi lenne akkor egy alonso-hamiltonnál? :mrgreen:
a másik oldalról viszont nagyon durva értéke lenne a dolognak, nem nagyon kéne beharangozni a jövő évi szezont, még lehet az is nézné csak emiatt a páros miatt, aki az elmúlt években hanyagolta a sportot.

wehrlein, bottas, ocon, ezek a nevek repkednek.. ezeket lewis könnyűszerrel elintézné sajnos. kell ide egy alonso vagy vettel.

annyira adja magát a spanyol, hogy az már fáj, pont ezért nem ő lesz :vivo:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 3., szombat 10:40

Tegnap hazafelé jövet kukkantottam rá a telefonomra és láttam meg a hírt. Én is április 1-i tréfának gondoltam.. csak, hogy nem stimmelt az évszak.
Gyorsan megnéztem pár hivatalosabb forrásnak tűnő oldalt és gyorsan kiderült, hogy igaz a hír.
Természetesen végtelenül sajnálom.
Egy roppant szimpatikus sportember vonult vissza amit viszont én semmiképpen sem értek meg...
Nekem azért volt ő a jelenlegi mezőny talán legszimpatikusabb pilótája mert egy igazi küzdő-harcos versenyzőnek gondoltam.
És ez a visszavonulás a világbajnoki cím elnyerése után ( ami ettől függetlenül 1000%-osan megérdemelt) nem illik bele a nagy küzdő jellemvonásba. Lehetne elméleteket gyártani, hogy a csapata adta ki a szűrét... de a helyzet az, hogy német gyári csapat német pilótája csúcsra ért... nem a Merci adta ki az útját.
Ezt bizony Nico döntötte el. Mindenesetre én Schumi első visszavonulása óta nem voltam ennyire csalódott F1-es versenyző kapcsán. Hogy mik jártak valóban a fejében a visszavonulása kapcsán azt csak találgatni lehet... de ne legyünk könnyen félrevezethetőek... 3 év múlva is lett volna bőven elég ideje családjára. És gyanítom még így is többet volt gyermekével mint pár napi 12 órát lehúzó családfő idehaza... De mindegy nem is megyek ebbe bele jobban.
Nem értek egyet a döntésével viszont én tőle mint egy igazi BAJNOK-tól búcsúzom. Viszlát Nico! :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 3., szombat 9:07

http://mno.hu/sport/rosberg-megtette-am ... er-1374494 Remek cikk, igaz nem voltam rendszeres követője az F1nek, de Rosberg karrierjét relatív végig követtem. Szerintem szimpatikus ember, a cikk meg jól leírja, hogy miért érdemelte meg idén a győzelmet és, hogy miért érdemli meg az elismerést vagy, hogy ne alpári módon beszéljetek a döntéséről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. december 3., szombat 1:03

Engem sokkolt Rosberg visszavonulása, relatíve bírtam a tagot, de valamilyen szinten meg is értem. Neki kb. ez a max. ami benne volt a karrierjében, de azért csak fiatal is még, címvédő is... Szerintem nagyon megviselte mentálisan ez a pár év, amit Lewis csapattársaként töltött, biztosan hatalmas nyomás volt rajta az utolsó néhány futamon. Ezt ő maga is mondta... Pont gondoltam rá valamelyik nap, hogy könnyen lehet, hogy elszáll magától és jól lak, ebből kifolyólag pedig 1-2 év múlva visszavonulhat, de hogy pont most... Nekem bele fog telni egy jó időbe, mire feldolgozom, hiszen meghatározó alakja volt az F1, még akkor is, ha a legnagyobbak közt jó eséllyel sosem lesz emlegetve. Ezt a VB címet megérdemelte, és bajnokként vonulhat vissza. :salute: További sok sikert neki az életben!
A Button - Massa - Alonso -Raikkönen generáció után a Hamilton - Rosberg generáció következik, Hamilton pedig már pedzegette is, hogy nem sokára ő is abbahagyhatja. Én speciel utálom a britet, de elég nehezen emészthető ennyi meghatározó pilóta visszavonulása. Legalábbis számomra.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 3., szombat 0:00

Szerintem Rosberg elérte a célját és neki elég volt. Lehet, hogy érzi, hogy többet nem biztos, hogy sikerülne.
Nagyon jó pilóta, de nem nyertes típus - és ezt most nem bántásból mondom, csak ez tény. Engem Barichellora emlékeztet. Mindig ott volt, jó is volt, gyors is volt, de soha nem ért oda mert a csapata mást támogatott, és nem volt az a nyertes típus.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. december 2., péntek 23:39

Hát konkrétan én el sem hittem mikor láttam. A piros lámpánál álltam, amikor ránéztem a face-re és rögtön ez a hír fogadott, azt hittem április 1, de mégsem. Két féle képpen lehet ezt a döntését értelmezni: ad1 vannak akik szerint ez gyáva döntés, megfutamodás a jövő évi kihívásaitól ad2 a csúcson kell abbahagyni, a legjobb döntés, mert úgy sem lesz még egy ilyen esélye... attól függ, hogy ki melyiknél teszi le a voksát és miszerint gondolkodik.
Szerintem ennél többről van szó, minthogy gyáva, meg ez a legjobb döntés. Szerintem itt ebben a döntésben minden közre játszik. Az, hogy fél a jövőtől, fél a kihívástól, hogy megvédje a címét, fél attól, hogy ez volt az utolsó és nem akarja még 5 vagy több évig hajszolni a sikert, ugyanakkor lehet hogy belefáradt, megunta, elvesztette a motivációját, átgondolta az életét amibe ugye senki semmi beleszólása sincs, elérte a célját és nyugodtan vonul vissza... amit én nem tettem volna meg, nem tudom melyik versenyző fogalmazta meg, de ha egyszer világbajnok leszel mindig az akarsz lenni és evés közben jön meg az étvágy még többet akarsz. De ez függ attól, hogy milyen beállítottságú az ember. Ott van Kimi 2007-ben világbajnok lett majd 2009 után elhagyta az F1-et mert ráunt, kipróbált mást és újból itt van. Rosberg is fiatal még és az sem kizárt, hogy visszatér egyszer. Mernék arra fogadni, hogy visszatér. Most úgy érzi ez a legjobb döntés, mert egyből világbajnokként vonulhat vissza, de szerintem nem ez a legjobb mert esélyt sem ad magának, hogy címvédő legyen, ami ugyen nem egy gyszerű feladat, de bármi megtörténhet. Mindenesetre én sajnálom.
'Az írta: nagyon kivancsi vagyok a merci tokos lesz-e, es odavisz lewis melle valami top pilotat (gondolok itt alonsora aki mozdithato is), vagy hoznak egy masodszamut. ha az utobbi, es a jovore is a merci lesz az elsoszamu ero, akkor nagyon unalmas szezon ele nezunk, viszont ha az elobbi.. 2007 reload. de megneznem :mrgreen:
Mióta várom azt, hogy olyan izgalmas idény, olyan izgalmas futamok legyen, mint azokban az időkben... :roll:

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. december 2., péntek 22:50

Szerintem nem elhanyagolható, hogy Stewart a 3., Prost pedig a 4. címe után tett hasonlóképp.

Vissza: