HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 11., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 11., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 11., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 11., hétfő 12:38
Nem tudom nézted e az AHS idei évadját, de meglepő mód nagyon jól játszott. Meg nem mondtam volna hogy egy full amatőr játssza a szerepet. Így viszonylag érthető miért is ő nyerte meg.nmate írta: Ahol egy Lady Gaga nyer valami női szerepért, azt nem tudom komolyan venni![]()
Mondjuk Oscart sem, de az érdekesebb egy fokkal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 11:02
Azt hittem kemenyebb vagy.ziro4vr írta:Nem cserélem le a sztárt a királyt egy Stallone miatt sry.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2016. január 11., hétfő 9:59
Nemes Jeles már kb fél éve az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökséghez, UTA-hez szerződött (a rendezők közül Cuarón, Coen-fivérek, Wes Anderson van ott többek között), szóval neki biztos lesz még lehetősége a bizonyításra.sebydani írta:Továbbra sem láttam a Saul fiát de jár neki az óriási tapsRemélem tudnak belőle profitálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 11., hétfő 9:52
Csütörtökön.nmate írta:Oscar jelölések mikor jönnek?
Ahol egy Lady Gaga nyer valami női szerepért, azt nem tudom komolyan venni![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 9:46
Lawrence, Sly, Gaga aki Dunstot győzte le...big joke.nmate írta:Oscar jelölések mikor jönnek?
Ahol egy Lady Gaga nyer valami női szerepért, azt nem tudom komolyan venni![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 11., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 9:12
Ha jelolik, Griezmannos avatarod lesz 1 honapig. Ha nem akkor nekem lesz olyan, amilyet akarsz. Deal?ziro4vr írta: Jelölni se fogják, ezt a fanboy díjat megkapta és ennyi.
Saul fiának jár inkább a grat!!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 11., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 9:04
Jelölni se fogják, ezt a fanboy díjat megkapta és ennyi.Remy írta:ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEsoadroli írta:Stallone is megkapta, milyen fapfap lesz RemytőlMár csak az Oscar kell!
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 5:50
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEsoadroli írta:Stallone is megkapta, milyen fapfap lesz Remytől
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 11., hétfő 4:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. január 11., hétfő 3:59
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 10., vasárnap 19:11
A rocky nem igazán a motivációs szövegekre lett építve. Maga a cselekmény volt az ami motiváló volt. Atmoszférát pedig hogy teremtenek a zenével? Szerintem sehogy. Az inkább + egy ráadás ami hozzárak a film adott szituációjában való hangulatához.nmate írta:Nem tartom nagyra. Ezek a szupermotiváló szövegeket soha nem fogtak meg, hatásvadásznak tartom. Igazi értéket nem érzem, hogy közvetítenének. Ami nem baj, mert természetesen van akinek bejön, számomra viszont zavaró. Mint írtam az atmoszférát remekül megteremtették a zenével, de azt leszámítva az egész közeg derogál. Tipikus "Oscarra gyártott" film.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem