Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
The Flash S01
Meg regebben lattam belole par reszt, viszont az utobbi hetekben ledaraltam az osszes reszt. Az evad elso fele gyengebb volt, az elso es az utolso 5-10 perceken kivul a tobbit nyugodtan lehetett volna skippelni. Viszont a karacsonyi szunet utan a legtobb reszt tenyleg jo volt nezni. Egy kicsit azert szomoru latni, hogy itt van egy jo alapanyag, amit a sok CW-s baromsaggal elrontanak. Persze nem meglepo, orszagos csatornakon ritka a jo sorozat.
Meg regebben lattam belole par reszt, viszont az utobbi hetekben ledaraltam az osszes reszt. Az evad elso fele gyengebb volt, az elso es az utolso 5-10 perceken kivul a tobbit nyugodtan lehetett volna skippelni. Viszont a karacsonyi szunet utan a legtobb reszt tenyleg jo volt nezni. Egy kicsit azert szomoru latni, hogy itt van egy jo alapanyag, amit a sok CW-s baromsaggal elrontanak. Persze nem meglepo, orszagos csatornakon ritka a jo sorozat.
- P. Krisz
The Walking Dead
Visszatért a szünetről a sorozat , de mégy hogy !!!
Már az első pár perc többet ért , mint a Fear-es bohóckodás 6 részen keresztül .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva nagy ötlet volt a két idősík és az is hogy már a részen belül egymásba értek . Azt mondjuk nem értem hogy miért kellett fekete-fehérbe felvenni , de jól állt neki . Morgan valószínűleg Rick lelkiismereteként fog szerepelni az évadban . Daryl nincs teljesen megelégedve Rick döntéseivel , ebből később még lehet probléma . A városlakók egy része is kezdi unni Rick döntéseit . A főbb karakterek is megkapták a maguk idejét , kivéve Carl , de ő nem is baj . A raszta nigger pedig eléggé Drenthe-re hajaz .
A szokásos hullajelöltek is megvoltak , borítékolható volt hogy ki fog meghalni . A gyűlésen Glenn nagyon meg akarta óvni Maggie-t , lehet hogy terhes ?
. A zombi tömegjelenetek nagyon jók voltak , de csak a közeliek , a távoli CGI szar volt . A vége pedig fasza lett , egyelőre tippelni se tudok , ki akar bajt hozni saját magára .
10/8
Visszatért a szünetről a sorozat , de mégy hogy !!!
Már az első pár perc többet ért , mint a Fear-es bohóckodás 6 részen keresztül .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva nagy ötlet volt a két idősík és az is hogy már a részen belül egymásba értek . Azt mondjuk nem értem hogy miért kellett fekete-fehérbe felvenni , de jól állt neki . Morgan valószínűleg Rick lelkiismereteként fog szerepelni az évadban . Daryl nincs teljesen megelégedve Rick döntéseivel , ebből később még lehet probléma . A városlakók egy része is kezdi unni Rick döntéseit . A főbb karakterek is megkapták a maguk idejét , kivéve Carl , de ő nem is baj . A raszta nigger pedig eléggé Drenthe-re hajaz .
10/8
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Visszavonnam. Csak az kezdje el akinek merhetetlen mennyisegu szabadido all a rendelkezesere. Akinek nem az messzire kerulje...sonic írta:Ez a forbrydelsen csucskategorias. Erosen ajanlott elkezdeni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
realfan
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
jobb lesz, én már végig néztem és az egyik kedvencem is lettsonic írta:Majd ha haladtal par reszt nyugtass meg hogy jo lesz...András93 írta:Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.
Megnéztem, de.
Viszont érdekes, mert nekem az első két rész tetszett, aztán 3-4 kevésbé, 5.-et megint odatették.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...![]()
Az a durva hogy Simmons a Whiplashben sem volt sokkal szimpatikusabb, pedig egy farturo neonacinal nem tudom mi lehet aljadekabb szerep.
- sonic
Majd ha haladtal par reszt nyugtass meg hogy jo lesz...András93 írta:Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.
Megnéztem, de.
Viszont érdekes, mert nekem az első két rész tetszett, aztán 3-4 kevésbé, 5.-et megint odatették.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...
Az a durva hogy Simmons a Whiplashben sem volt sokkal szimpatikusabb, pedig egy farturo neonacinal nem tudom mi lehet aljadekabb szerep.
- András93
Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.sonic írta:Oz:
Ket resz utan meg nem szippantott be. Eleg lassan indul, meg egyelore nem latom hogy mit fognak/lehet ebbol kihozni ami a fotelben tart. Vannak benne nagy figurak, nagy potenciallal biro karakterek. A jo oreg Bodie Broadus-t hianyolom, elvileg o is feltunik majd. JK Simmons elegge adja, meg Eamonn Walker. Foylt. kov...
Megnéztem, de.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...
- sonic
Oz:
Ket resz utan meg nem szippantott be. Eleg lassan indul, meg egyelore nem latom hogy mit fognak/lehet ebbol kihozni ami a fotelben tart. Vannak benne nagy figurak, nagy potenciallal biro karakterek. A jo oreg Bodie Broadus-t hianyolom, elvileg o is feltunik majd. JK Simmons elegge adja, meg Eamonn Walker. Foylt. kov...
- sonic
Ez a forbrydelsen csucskategorias. Erosen ajanlott elkezdeni.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Magneto jut eszembe róla.ziro4vr írta:Nagyon rég kaszáltam már a sorozatot, de ez miez???![]()
![]()
![]()
http://screencrush.com/442/files/2015/09/Diggled.jpg
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon rég kaszáltam már a sorozatot, de ez miez???
Nem illik.
- sonic
Meg en se kezdtem bele OZ-ba, ma este lenyomok par reszt ha minden jol megy.
Amugy nalam most a legjobban vart folytatas a Peaky Blinders s3. Azt hittem mar most osszel kapjuk, de ugy nez ki megsem. Ennyit talaltam:
On 26th September 2015 the official Peaky Blinders Twitter account announced that filming for Series 3 would begin on 5th October 2015.
Lehet tudni mikor kerul kepernyore?
Amugy nalam most a legjobban vart folytatas a Peaky Blinders s3. Azt hittem mar most osszel kapjuk, de ugy nez ki megsem. Ennyit talaltam:
On 26th September 2015 the official Peaky Blinders Twitter account announced that filming for Series 3 would begin on 5th October 2015.
Lehet tudni mikor kerul kepernyore?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ozrol majd írhatnál, elkezdtem régen, de aztan leálltam vele valamiert. 3-4 reszt neztem talan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Lehet, csak most itt all a hdd-n az OZ, Pacific, Forbrydelsen trio, es elkezdodott a hid is... Es egyikre sincs idom.
Es akkor meg ott a Luther is, meg a TD2 felbehagyva, szoval van mibol valogatni.
- ateeemadrid
Az évad második felére pedig sokat emelkedett a színvonal, és bőven maradt még lehetőség a sorozatban szerintem. Nem akarlak rábeszélni a folytatásra, és nem is vitatom, hogy sok jobb sorozat van, de abszolút élvezhető és minőségi cuccost raktak szerintem össze.sonic írta:Dehogy. Vannak sokkal jobb opciok.ateeemadrid írta:Hiba is volt.
- sonic
Dehogy. Vannak sokkal jobb opciok.ateeemadrid írta:Hiba is volt.
- ateeemadrid
Hiba is volt.En is igy voltam vele a pilot utan, aztan par resz utan megis sikerult.
Esetleg Boardwalk Empire, még ha a vége nem is volt a legjobb, minőségi cucc.egy pár ajánlásra lenne szükségem, de nem ám ezt a nyilas csávó vonulatot keresem
amik megvoltak: SoA, HoC, PoI, BB, Better Call Saul, TD, Fargo, Narcos, Ray Donovan, Homeland, The Wire, Banshee, Mr Robot
- sonic
lordgabi írta:Mr. Robot 1. rész - ez pilot volt a javából, félek, hogy nem fogom tudni abbahagyni.
En is igy voltam vele a pilot utan, aztan par resz utan megis sikerult.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mr. Robot 1. rész - ez pilot volt a javából, félek, hogy nem fogom tudni abbahagyni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.