Ezert Infinity a film cime.P. Krisz írta:Joe Russo
We have so many characters we're dealing with. We're breaking ground on Avengers: Infinity War. We have a board with 67 characters on it.
Elmentek ti a ...

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 11., hétfő 21:01
Ezert Infinity a film cime.P. Krisz írta:Joe Russo
We have so many characters we're dealing with. We're breaking ground on Avengers: Infinity War. We have a board with 67 characters on it.
Elmentek ti a ...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 20:40
Mondjuk már 29 éves. Ennyi erőből lehetne Pratt is kis túlzással. Mondjuk Eastwood bár befuthatott volna máshol, szerintem blockbusterek terén jó lehetne, mert van megjelenése. Viszont Solohoz túl szúrós a tekintete.Zsombor írta:Kövezzetek meg, de szerintem a kis Eastwood jó lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 20:37
Jennifer Lawrence lesz mindkettő és dupla oscar jönni fog.Remy írta: Más, az idei film: Na, de ki lesz a fiatal Leia? Mert hát ő is fontos szerepet játszott a lázadók életében. Illetve azt a storyt is R2D2 fogja megoldani, mint eddig mindent?
Kemény arc lehet belőle, de ne pazarolja magát ilyen szarokra.Zsombor írta:Kövezzetek meg, de szerintem a kis Eastwood jó lenne.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 11., hétfő 20:34
Jó hát ezeket hagyjuk is..Nálam ezek a részek nem nevezhetők SW-nek. Szóval teljesen adom amit írsz.ziro4vr írta:Miro amit írsz lehúzás azt pont nem az új trilógiánál érzem, hanem a spin-offoknál. Azok aztán tényleg feleslegesek..boba fett, meg han solo előzményfilm...mi a facnak?
Sources tell Variety that after seeing thousands of actors, execs have cut the list down to about a dozen actors with Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, “Brooklyn” star Emory Cohen and “Everybody Wants Some” actor Blake Jenner among the names making the cut.
Itt a lista Solo-ra, hát egyik sem köthetné még be a cipőjét se..big joke.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 11., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 20:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 11., hétfő 20:10
Szerintem vegyél vissza.Pipita írta:Te láttál minden filmet ami 2010 előtt készült?Hát ha valaki 6 év után sem látta annak sorry.
Ha a válaszod igen, kérlek akkor is használd az a redvás gombot, azért lett kitalálva. Nem hiszem el hogy annyira nehéz lenne rákattintani egyszer, ehelyett ilyen arrogáns visszaszólogatással arcoskodsz. Inkább elnézést kéne kérni, nem ezt a flegma szart tolni.
Legalább a jövőben.
Kösz.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 11., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 11., hétfő 19:51
Amúgy,ezzel nekem ez a bajom,már leírtam egyszer,csak magam tudom ismételni:Remy írta: Jó, rendben. Elfogadom. Viszont hány olyan eset van, hogy ha újítanak az a baj, ha ismételnek az a baj. Az elvárások, amik megölik a filmeket sok esetben. És most nem Mirora értem, hanem általánosságban, és nem csak Star Warsra.
Ezért sem értek egyet ezekkel a ráncfelvarrásokkal..rég volt Star Wars,és eljött az idő amikor rengeteg pénzt le lehet ebből lehúzni megint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 19:40
Finn, Gündi, Aube, #SwagJeséP. Krisz írta:Ahhoz milyen ava kell hogy a TE padavanod lehessek ?ziro4vr írta: Meg se kell szólalnod, ezzel a Remy tribute avatarral tudom kinek az oldalán állsz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 19:39
Ahhoz milyen ava kell hogy a TE padavanod lehessek ?ziro4vr írta: Meg se kell szólalnod, ezzel a Remy tribute avatarral tudom kinek az oldalán állsz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 19:34
Lehet, viszont valahogy el kell érni, hogy dumáljunk adott témáról. Miro utána leírta részletesen a gondját, baját, amit elfogadok. Ennyi lenne a lényeg.ziro4vr írta:Sok olyan eset van. Csak te különösen elfogult vagy jelen esetben és eléggé zavaró, ahogy próbálod elnyomni az egyébként kisebbség véleményét, akiknek nem jött be.Remy írta: Jó, rendben. Elfogadom. Viszont hány olyan eset van, hogy ha újítanak az a baj, ha ismételnek az a baj. Az elvárások, amik megölik a filmeket sok esetben. És most nem Mirora értem, hanem általánosságban, és nem csak Star Warsra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 19:33
Meg se kell szólalnod, ezzel a Remy tribute avatarral tudom kinek az oldalán állsz.P. Krisz írta:Folytassátok , én jól szórakozok rajtatok . :Đ
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 11., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 11., hétfő 19:27
Sok olyan eset van. Csak te különösen elfogult vagy jelen esetben és eléggé zavaró, ahogy próbálod elnyomni az egyébként kisebbség véleményét, akiknek nem jött be.Remy írta: Jó, rendben. Elfogadom. Viszont hány olyan eset van, hogy ha újítanak az a baj, ha ismételnek az a baj. Az elvárások, amik megölik a filmeket sok esetben. És most nem Mirora értem, hanem általánosságban, és nem csak Star Warsra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 11., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 11., hétfő 19:22
Egyből fenyegetni kell? De most komolyan? Mondtam valami rosszat, személyeskedtem?Realista24 írta: Egy darabig.
Jó, rendben. Elfogadom. Viszont hány olyan eset van, hogy ha újítanak az a baj, ha ismételnek az a baj. Az elvárások, amik megölik a filmeket sok esetben. És most nem Mirora értem, hanem általánosságban, és nem csak Star Warsra.Miért lenne felesleges? Ennyi erővel a te hivatásodra? hobbidra? sincs szükség, nem kell filmekről véleményt cserélni, mindenkinek ugyanazt kell gondolnia?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem