Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 4., péntek 14:07

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... ageandlink

Hát, izé, na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 22:09

Kerlon írta:Michy Batsuayi kell
ziro4vr írta::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Parancsolsz?
Lehet valami kínai, elefántcsontparti kettős állampolgár :lol:

Dybala-t amúgy én is támogatom. :sly: Mondom én, hogy van opció bőven. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 30., hétfő 22:04

Kerlon írta:Michy Batsuayi kell.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Parancsolsz?
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 30., hétfő 22:03

Michy Batsuayi kell, ha így írják a nevét. Vagy Dybala. Asensio meg jövőre Jesé helyére, aztán zero problemo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 22:03

___Samy___ írta:Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.
Mondjuk jobban bele gondolva, meg, hogy kicsit hajoljak az Aubameyangot pártolók felé, az sem lenne egy halott ötlet, hogy ha marad a 4-2-3-1, akkor Bale/CR-Isco-James és a padra Aubameyang, Jesé, Lucas.

Vagy nekem az is tetszene, ha menne CR a PSG-be és adnák cserébe Verratti-t meg a Lucas Mourat. :mrgreen:
Vagy ha Agüero megszerezhető lenne (szerintem nem feltétlen lenne lehetetlen küldetés), akkor hoznám Őt a kezdőbe, Auba-t a padra, 4-4-2-be.
Rengeteg lehetőségünk lenne megoldani a pótlását úgy, hogy szerintem nem éreznénk meg a hiányát.
___Samy___ írta:Kérdés, hogy mi az a top Bale. Én még itt olyat nem igazán láttam :mrgreen:
Ez a baj, hogy én se nagyon. :lol: Az lett volna a lényeg, hogy ha egy top játékos lesérül, akkor bajban lennénk, ha Lucas lenne a 12. ember.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 30., hétfő 21:57

Normális esetben kéne a padra egy agilis Jesé-típusú ember, egy Lucas-típusú hajtós kisember, egy gólveszélyes cserecsatár meg egy védelmet megbontó tag aki képes lendíteni a csapatjátékon. Most meg nincs semmi "középosztály", vannak a sztárok meg a Pavonok előre.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 21:55

Ne mond már, hogy te örülnél neki ha pl Barca ellen szopóágon vagyunk és Ő jönne be, mint megmentő.
Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy nem örülnék neki. Csak azt, hogy ezt nem tudom mennyire bírná egy olyan kaliberű tag. Láthatóan Isconak sem megy.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 21:53

Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.
De padra meg nem igazolunk, nem?
sorry, nem engedett már szerek.

:mrgreen:
ZIDANE

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 21:47

___Samy___ írta:
És a padon lenne Vazquez meg hasonlók? :roll:
Mert, most kik vannak? Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek. De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.

Ne mond már, hogy te örülnél neki ha pl Barca ellen szopóágon vagyunk és Ő jönne be, mint megmentő.
Legalább kéne egy (jóformában lévő) Jesé féle karakter fix 12. embernek. 13.nak pedig elég lenne egy hasonló arc mint Chicha
Utána lehet tőlem L.V.
De a lent vázolt kezdőben kb L.V lenne a 12. ember :roll:
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 21:30

Pedig egy Isco féle kaliber kell a padra is. Nem azt mondom, hogy Ő, de egy ilyen kaliber.
Nyilván a lentebb számolt távozók száma miatt új játékosok érkezését is bele kell kalkulálni. Nem csak az általam felvázolt felállás, plusz Lucas meg Jesé lesz.
Kidől egy top ( :mrgreen: ) Bale pl. Egy Isco-James-Lucas sor azért elég szenvedős lenne.
Kérdés, hogy mi az a top Bale. Én még itt olyat nem igazán láttam :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 21:20

Remy írta:Bale vagy a már kifelé menő CR mellett nem fér el még egy önjelölt "ultraklasszis".
Ez rá lett aggatva Hazardra. Mármint ez az önjelölt ultraklasszis jelző. Míg megvolt a csapatösszhang, a motiváció, addig annyit kapart hátrafele is, mint CR egész Madridi pályafutása alatt sem. Na, szerintem az az akarat visszajönne belé Madridban. Legalábbis hamarabb válna be mint Aubameyang. Mondjuk ezt nem merem állítani, mert nem látok a jövőbe, de én ezt vízionálom. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 21:16

M1Ö írta: Akármelyik megy, valaki kelleni fog helyettük.
Ha csak az egyik megy, akkor Aube kell. Melós játékos kell nekünk, nem még egy olyan, aki már tudja magáról, hogy világsztár. Bale vagy a már kifelé menő CR mellett nem fér el még egy önjelölt "ultraklasszis".
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 21:16

___Samy___ írta:Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek.
Pedig egy Isco féle kaliber kell a padra is. Nem azt mondom, hogy Ő, de egy ilyen kaliber.
___Samy___ írta:De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.
Nincs vele semmi gond. Csak nem 12. ember. Kidől egy top ( :mrgreen: ) Bale pl. Egy Isco-James-Lucas sor azért elég szenvedős lenne.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 21:12

Mert, most kik vannak? Azt ne várjátok, hogy Isco kaliberek majd a padon elücsörögnek. De egyébként nem tudom Lucassal mi a probléma, tökéletes csere ember. Bejön és megkeveri az állóvizet. Nyilván több rutin kell neki.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 21:11

Remy írta:Viszont, ha csak CR vagy csak Bale megy, akkor Hazard nem kéne.
Akármelyik meg, valaki kelleni fog helyettük. Egy CR-Isco-James/Bale-Isco-James sor nagyon kevés lenne egy Vazquez, Jesé, Cheryshev cseresorral. Főleg, hogy abból kettő lehet már nem is lesz. Ja mondjuk lesz egy Asensio, de akkor is kell a minőségi pad, mi már csak tudhatjuk.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 21:10

----------------------benzema---------------------------
----alexis sanchez-------------------james-------------
-----------------------isco--------------------------------
------------kroos--------------modric-------------------

ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 21:07

ziro4vr írta: És mi lesz a norvég fiaddal? Máris kiszerettél belőle? :mrgreen:
Ő azért még ráér, de majd Kroos-t kiszorítja. :mrgreen: Német barátunknak van 2 éve. :coffee: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 30., hétfő 21:04

Remy írta: Egy normális világban úgy nézne ki nálam, hogy CR és Bale a nyáron lelép. Előbbi a PSG-be, utóbbi a MU-ba. Aztán Aube és Griezmann érkezik a csapatoz.Megfelelő rotálással a 4-4-2 tökéletesen működhetne.
És mi lesz a norvég fiaddal? Máris kiszerettél belőle? :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 30., hétfő 20:55

Remy írta:
Nálam Aube az elsőszámú célpont. Hazardot akkor hoznám, ha Bale is menne. Benzema mögé meg egy Lukakut hoznék.
Ezt pontosítom úgy, hogy Hazardot akkor fogadnám el, ha Bale is menne, mert biztos vagyok benne, HA a két gigász közül valamelyik lelép, akkor Perez célpontja Hazard lesz. Viszont, ha csak CR vagy csak Bale megy, akkor Hazard nem kéne. Nem hiszem, hogy annyival előrébb lennénk, mint most...

Egy normális világban úgy nézne ki nálam, hogy CR és Bale a nyáron lelép. Előbbi a PSG-be, utóbbi a MU-ba. Aztán Aube és Griezmann érkezik a csapatoz.Megfelelő rotálással a 4-4-2 tökéletesen működhetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 30., hétfő 20:55

Galacticos írta:Hazard szerintem egy tulertekelt "bohoc". Azert idezojelben mert a felpalyanal nagy kiraly, eteti halomra a vedoket de a kapunal valahogy nagyon nem megy neki. Engem irrital a helyzetkihasznalasa, a flegmasaga es az hogy nem a kaput tamadja.
Cr ha megy akkor nalam elol ugy lenne h jamest bedobnam oda, de nem mint vonalszelso. Isco is tobb teruletet kaphatna (bar iden o is szar) bale is elmehetne es akkor az o helyere johetne valaki. Hogy ki azt nem tudom, depayba remenykedek h ebbe a mai unalmas, ellaposodott, elgepiesedett fociba vmi kis szint visz. Neymar lenne fasza oda a balosra de o offos.
Reus is jo de o meg a sanitasszal parositva kaka 2.0 lehetne.
Benzema is tobb teret kaphatna, engem nem erdekel a megitelese meg az imidzse ha 11 szuz angyallal allnank ki akkor is kopkodnenek a csapatra, lenyegtelen.
----------------------benzema---------------------------
----alexis sanchez-------------------james-------------
-----------------------isco--------------------------------
------------kroos--------------modric-------------------

azt csókolom

Vissza: