Aputesté a jövőKAG írta:Modernebb szabású öltönyt hol tudnék vásárolni?
Zaraban a méretek borzasztóak számomra.
Ami karban-vállban okés, az derékban,hasban kb 2,5x jó rám

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 27., kedd 18:21
Aputesté a jövőKAG írta:Modernebb szabású öltönyt hol tudnék vásárolni?
Zaraban a méretek borzasztóak számomra.
Ami karban-vállban okés, az derékban,hasban kb 2,5x jó rám
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 27., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. június 27., kedd 17:12
Nekem Skechers van, nem rohad bele a lábam, és valami iszonyat kényelmes a memóriahab miatt. ilyen Csak esőbe ne menj benne.BarçaNorbi írta: Nem az elegáns kategória, viszont az Air Maxeknél azért elegánsabbra gondoltam. Igazából remélem valaki bedob egy szériát, ami extra kényelmes akár ilyen hosszú viselés esetén is, és nem nagyon, csak egy kicsit rohad benne szét a lábam
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 27., kedd 16:51
Nekem van egy ilyenem. Napi 10 orakat rajtam volt, bar en ultem, de kenyelmes is volt es egy vekony ciporol van szo, szoval nem uzod el a csaladot a labszaggal, amikor otthon leveszedBarçaNorbi írta:Nem az elegáns kategória, viszont az Air Maxeknél azért elegánsabbra gondoltam. Igazából remélem valaki bedob egy szériát, ami extra kényelmes akár ilyen hosszú viselés esetén is, és nem nagyon, csak egy kicsit rohad benne szét a lábampheco írta:Azert nem mindegy, hogy sportcipo vagy valami elegansabb kellene. Ha sportcipo megfelel, akkor szerintem pl egy Air Max-el nem nyulsz melle. Persze nem art az akciokat figyelni belole
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. június 27., kedd 16:43
Nem az elegáns kategória, viszont az Air Maxeknél azért elegánsabbra gondoltam. Igazából remélem valaki bedob egy szériát, ami extra kényelmes akár ilyen hosszú viselés esetén is, és nem nagyon, csak egy kicsit rohad benne szét a lábampheco írta:Azert nem mindegy, hogy sportcipo vagy valami elegansabb kellene. Ha sportcipo megfelel, akkor szerintem pl egy Air Max-el nem nyulsz melle. Persze nem art az akciokat figyelni belole
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 27., kedd 16:24
Szerintem minden cipő meleg ebben az időben, pláne 12 órán át.pheco írta:Azert nem mindegy, hogy sportcipo vagy valami elegansabb kellene. Ha sportcipo megfelel, akkor szerintem pl egy Air Max-el nem nyulsz melle. Persze nem art az akciokat figyelni beloleBarçaNorbi írta:Cipőt szeretnék vásárolni, remélem van itt egy-két okos aki ki tud segíteni.
Napi 12 óra állás miatt kiemelt fontos a kényelem, és az, hogy ne legyen meleg. Kinézete azért emberi legyen, feketét vagy barnát preferálnám, de meg lehet győzni.Valakinek esetleg van ötlete?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 27., kedd 16:22
Azert nem mindegy, hogy sportcipo vagy valami elegansabb kellene. Ha sportcipo megfelel, akkor szerintem pl egy Air Max-el nem nyulsz melle. Persze nem art az akciokat figyelni beloleBarçaNorbi írta:Cipőt szeretnék vásárolni, remélem van itt egy-két okos aki ki tud segíteni.
Napi 12 óra állás miatt kiemelt fontos a kényelem, és az, hogy ne legyen meleg. Kinézete azért emberi legyen, feketét vagy barnát preferálnám, de meg lehet győzni.Valakinek esetleg van ötlete?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 27., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. június 27., kedd 15:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 21., szerda 15:02
Hú azért rendesen adod le a szintet. Becks, Marci, Ramos Cé, Nacho... és beböfögsz egy Moratatd.gergo írta:That's my boy!pheco írta:akkor erkezik a vendegbol BecksNekem is kéne a nevével egy, az egyetlen ami van, az egy horvát bolhapiacról lett kukázva 2004-ben, a másik meg eredeti Galaxy-s. Ideje lenne már egy minőségi kínainak is
![]()
Én egyelőre nem tudok dönteni a nevekről a kövi szezonban. Kéne egy Marcelo mert a legutóbbinak egy rossz mosás miatt lejárt a szavatossága, csak úgy mint CR7-nek. De egy Ramos, Nacho is elférne. És szégyellem magam vagy sem, lassan egy Morata is érik, csak ne menjen el. Vagy ha elmegy, akkor azért![]()
Ami fix, hogy az idegenbeli egy BL mez lesz, a hazai pedig Liga.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 21., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 21., szerda 9:28
akkor már most lehet eladni a gyereket, amig még ér valamit, figo, talán robinho óta beroppant az összes játékos a mez alatt.KAG írta:
Tádám írta:Nekem Asensiós vendég jön az tuti.
Ha esetleg a 3. számú sárkányos lesz, akkor még lehet becsusszan egy meglepi
Asensioval varjal meg sztem.
10es szam ures lesz nemsokara
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 21., szerda 9:21
KAG írta:
Asensioval varjal meg sztem.
10es szam ures lesz nemsokara
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 21., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 21., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 0:25
Ha együtt megyünk meccsre, es hozod a Morata mezt. Haza mar nem jutsz.d.gergo írta:That's my boy!pheco írta:akkor erkezik a vendegbol BecksNekem is kéne a nevével egy, az egyetlen ami van, az egy horvát bolhapiacról lett kukázva 2004-ben, a másik meg eredeti Galaxy-s. Ideje lenne már egy minőségi kínainak is
![]()
Én egyelőre nem tudok dönteni a nevekről a kövi szezonban. Kéne egy Marcelo mert a legutóbbinak egy rossz mosás miatt lejárt a szavatossága, csak úgy mint CR7-nek. De egy Ramos, Nacho is elférne. És szégyellem magam vagy sem, lassan egy Morata is érik, csak ne menjen el. Vagy ha elmegy, akkor azért![]()
Ami fix, hogy az idegenbeli egy BL mez lesz, a hazai pedig Liga.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 20., kedd 22:55
Hagyjad már, még ingyen sem kéneBiztos infod van arrol, hogy James marad?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 20., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 20., kedd 22:43
That's my boy!pheco írta:akkor erkezik a vendegbol Becks
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem