Nincs szo szivbajrol, csak egyszeruen zavar, hogy felnott emberek kepesek barmifele forraskritika, vagy utana olvasas nelkul minden szart elhinni, aztan ezzel hergelni masokat.realmadrid95 írta:Szivbajt ne kapj azert, semmifele utalat nincs. Ha nem lenne botrany, nem kapna halalos fenyegeteseket a 29 eves no, aki nem Fati novere. Ha nem lenne botrany, nem lenne tele vele az osszes spanyol ado.MarioCirolo írta:
A holgyet, akirol szo van Fati Vazqueznek hivjak es semmi koze nincs Ansu Fatihoz, az egyik keresztnev, a masik vezeteknev. Nekem sem szimpatikus Yamal viselkedese, de nem neveznem az o reszerol botranynak, hogy egy 29 eves csajjal nyaral. Erdemes megnezni egyebkent Gavi, vagy Fermin anyukajat es utana eldonteni, hogy mennyi igaz ezekbol a pletykakbol. Megertem az indulatot es a barca elleni utalatot, de lehet erdemes lenne tartani egy szintet itt a forumon.
Azt irtam, hogy ez nem Yamal reszerol botrany, az o reszerol az lenne botrany, ha szexvideoval zsarolna a valogatottbeli csapattarsat, vagy 26 evesen egy 16 eves prosti szolgaltatasait vette volna igenybe.