ziro4vr írta:
Szerintem ebben a barcában továbbra is Pedri a real deal, meg mondjuk Cubarsi és Kounde, utóbbi főleg azért, mert nincs értelmes jhv a piacon max 3-4. Raphinha egyértelműen 1 season wonder lesz, Yamal meg elképesztően túlhype-olt, nem látom miben lesz sokkal jobb ezekkel az alapképességekkel 3-4 év múlva mint most.
Cubarsin őszintén szólva megvoltam lepődve, nagyon jó kis játékos. Tegnap fix 2 góltol mentette meg a csapatát, de nem olyan tessék lássék módon, hanem teljesen tudatosan mozgott el és olvasta a játékot.
Raphinat egy gyenge LV eltűntetett, én is ugy gondolom, hogy neki az idei év volt a csúcs és innentől lefele.
Yamalt továbbra is tartom semmi extra, a tegnapi két gólpasszát is helyén kezelnem, szép dolog, hogy tőle indulnak a tamadasok, de szvsz ezt sokan mások is hoznák, én azt hittem cselekben is odaver minket majd, de nem tűnik extrán gyorsnak, se technikasnak. Alapvetően ahogy Fran tegnap belerázódott a játékba, tartotta vele a lépést, pedig ő védőként minden csak nem verhetetlen.
Szerencsere elhitte, hogy ő a legjobb, fejben innentől kezdve kuka az ember, Vininek is itt kezdődött a lejtmenet, bár a brazil előtte azért elrakott 2 BLt, meg Gavi farokméretnyi távolságra volt az aranylabdától, szóval ha Yamal már most ilyen, akkor nem tudom mi fog történni vele egy esetleges BL győzelem után. De nem extra, ezt sokadjára látom. Fejlődni fejlodhet, de ahhoz alázat is kell majd.
Aki még ott jó, az a Lewa, a számai magukért beszélnek ennyi idősen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”