Serie A
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Serie A
Pogba elso meccsen kezdett a szezonban, erre 20 percet birt osszesen. Csoronak teljesen felmondta a teste a szolgalatot a profi futballt illetoen.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Pardon 5 forduloval ezelott meg ott voltak.realmadrid95 írta:
Kozepmezonyben docogo Liverpool? Ugy 5.ek, hogy meg egy nagyon kis eselyuk is van a bl indulasra. Egyebkent a Milan is pont az 5. Sajat magadnak mondasz ellent mar nem eloszor.
Egyebkent az angol iden 8 golpassznal tart, Theo 2 szezon alatt hozta ezt ossze. Robertsonnak ezelott 10, 7, 12, 11 es golpasszos szezonjai voltak…

De rendben,Robertson legyen ott. Davies,Robertson,Zinchenko.
A tobbi sokat,aki olyan mint Theo,(egy szinttel lejjebb) azt viszont nem latom.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
miro. írta:Ja en nem ezekre gondolok,hogy kinek milyen kvalitasai illetve papiron vilagklasszis-e,vagy mikor volt az,vagy mikor lesz az.realmadrid95 írta:
Robertsonnak lehet rossz eve van, de ettol meg valaki siman vilagklasszis lehet, hogy egy egy eve nem ugy sikerul, ahogy elvarjuk. Modric bemutatkozo eve peldaul? Vagy Benzema 17/18 as idenye, ahol 32 meccsen 5 golt lott a bajnoksagban?
Davies vilagklasszis vedo, ahogyan Robertson is. Balde is azza fog valni, Zinchenko egy nagyon megbizhato vedo, de ot nem mondanam annak. Cancelo tamadasban messze a legjobb szelsovedo, viszont vedekezesben iszonyat gyenge. Theo hasonlo beallitottsagu, mint a luzitan, o is tamadasban brutal, mig vedekezesben sokszor csak az nem veri meg, aki nem akarja. Nekem a kanadai a fav azon a poszton, mind vedekezesben, mind tamadasban kiemelkedo.
Hanem egyszeruen hogy-hogy jatszik.
Theo utolso par eve nagyom jol sikerult.
A felsoroltak kozul meg van olyan aki a masodik csapataban sem kezdo ebben az evben.
Vagy pl Robertson,aki a kozepmezonyben szenvedo poolban docog.
Kozepmezonyben docogo Liverpool? Ugy 5.ek, hogy meg egy nagyon kis eselyuk is van a bl indulasra. Egyebkent a Milan is pont az 5. Sajat magadnak mondasz ellent mar nem eloszor.
Egyebkent az angol iden 8 golpassznal tart, Theo 2 szezon alatt hozta ezt ossze. Robertsonnak ezelott 10, 7, 12, 11 es golpasszos szezonjai voltak…
- miro.
Ja en nem ezekre gondolok,hogy kinek milyen kvalitasai illetve papiron vilagklasszis-e,vagy mikor volt az,vagy mikor lesz az.realmadrid95 írta:
Robertsonnak lehet rossz eve van, de ettol meg valaki siman vilagklasszis lehet, hogy egy egy eve nem ugy sikerul, ahogy elvarjuk. Modric bemutatkozo eve peldaul? Vagy Benzema 17/18 as idenye, ahol 32 meccsen 5 golt lott a bajnoksagban?
Davies vilagklasszis vedo, ahogyan Robertson is. Balde is azza fog valni, Zinchenko egy nagyon megbizhato vedo, de ot nem mondanam annak. Cancelo tamadasban messze a legjobb szelsovedo, viszont vedekezesben iszonyat gyenge. Theo hasonlo beallitottsagu, mint a luzitan, o is tamadasban brutal, mig vedekezesben sokszor csak az nem veri meg, aki nem akarja. Nekem a kanadai a fav azon a poszton, mind vedekezesben, mind tamadasban kiemelkedo.
Hanem egyszeruen hogy-hogy jatszik.
Theo utolso par eve nagyom jol sikerult.
A felsoroltak kozul meg van olyan aki a masodik csapataban sem kezdo ebben az evben.
Vagy pl Robertson,aki a kozepmezonyben szenvedo poolban docog.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
miro. írta:Davies a vb ota gyenge,de ot en is odatennem.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
Robertson? Extra eve van aha,mint a csapatanak.
Balde komoly alapanyag,csak nemzetkozibe meg semmit nem mutatott.
Cancelonak meg 5 egymaskoveto meccsen kezdonek kene lennie valahol.![]()
Zinchenkot en is jonak tartom.
A francia meg tavaly az egyik legjobb jatekosa volt a milannak ,aki bajnoksagot nyert,mostmeg bl elodontos.
De Fifaba jok akiket irtal.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Theo jó kis játékos lett a vb-n is elég jó volt. Nem szarja már össze magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomidzsi 2023. május 6., szombat 20:54-kor.
Toni
Luka
Lucas. 

- miro.
A top ligakat nezve az utolso 4 evben 3x legtobb gol-golpassz a balhatvedek kozul. Ebben az evben harmadik.Kerlon írta:
Micsoda reply, majdnem le is fostam a bokam tole. Theonak milyen komoly europai tapasztalata van? Idei gyenge BL agat tedd felre, mielott komolyan valaszolsz.
FIFAt amugy kb 10 eve nem nyitottam meg, szoval komolyabbat irjal.
Akiket leirtal,miben jobbak most mint a francia?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Azért beszarás a néhány jelenlegi és ex-játékosunkkal szemben tanúsított indokolotlan gyűlölet. Eleget bizonyított Milánóban, de valaki még így sem tudja kellően elismerni, közben meg úgy kellene a csapatba, mint egy falat kenyér.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Micsoda reply, majdnem le is fostam a bokam tole. Theonak milyen komoly europai tapasztalata van? Idei gyenge BL agat tedd felre, mielott komolyan valaszolsz.miro. írta:Davies a vb ota gyenge,de ot en is odatennem.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
Cancelonak meg 5 egymaskoveto meccsen kezdonek kene lennie valahol.![]()
A francia meg tavaly az egyik legjobb jatekosa volt a milannak ,aki bajnoksagot nyert,mostmeg bl elodontos.
FIFAt amugy kb 10 eve nem nyitottam meg, szoval komolyabbat irjal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro.
Davies a vb ota gyenge,de ot en is odatennem.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
Cancelonak meg 5 egymaskoveto meccsen kezdonek kene lennie valahol.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ide lehetne, de a többi évek óta játssza ezt a posztot, ő meg fél éve kezdte el, nem fer.kiserik írta:Szerintem Camavingát is simán ide lehet sorolni. Nagyon komoly teljesítményt hoz le azon a poszton.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.

Amúgy az alapvonal mellett nem jön ki cama szeleburdisága, középen sokkal nehezebb játszani, amikor bármelyik oldalról érkezhet egy letamádó ellenfél. Jól áll neki a szél szerintem, akár hosszabb távon is. Lendületből úgy tud megverni bárkit mint a prime Marcelo.
Szerintem Camavingát is simán ide lehet sorolni. Nagyon komoly teljesítményt hoz le azon a poszton.Kerlon írta: Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Davies, Robertson, Zinchenko, Cancelo, de szerintem a Barcas Balde is komoly alapanyag. Aztan a hasonlo kategoriat, mint Theoka, na azt lehetne sorolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro.
2017(?)-ben hoztuk el. 19 eves volt.ferni írta: Maradjunk annyiban, hogy Theo megtalálta a kis közegét, ahol élhet.
Nálunk egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, az a legnagyobb momentuma mikor Isco meg Asensio lebaszta őt a pódiumról, mikor épp a fasz tudja hányadik BL serleget emelgették a fiúk.
Én félve hoznám vissza, bár a mostani állapothoz képest fix előrelépés lenne.
Azota eltelt 6 ev es nem tudok 3 balhatvedet mondani aki jobb nala.
Egy szoval nem irtam hogy elhoznam,de maradjunk inkabb annyiban,hogy milanoban extra lett.
Egy balhatvednek ha van terulete es megoldja,mert gyors,akkor egy jo balhatvedrol beszelunk. Milanoban meg nagyon okosan nyitnak neki,illetve csinalnak emberelonyos szitukat.Akartam mondsno, hogy támadni sem tud igazán csak gyors és, ha van terület akkor lensületből megoldja. Amúgy ki is fújt ennyivel.
Illetve a lovoje is rendben van.
Mendy is gyors,csak epp nem oldja meg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez érv? Ez csak arra érv, hogy gyökér Isco meg Asensio. Ettől független nem kell visszahozni, de nem emiatt.ferni írta: az a legnagyobb momentuma mikor Isco meg Asensio lebaszta őt a pódiumról, mikor épp a fasz tudja hányadik BL serleget emelgették a fiúk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Akartam mondsno, hogy támadni sem tud igazán csak gyors és, ha van terület akkor lensületből megoldja. Amúgy ki is fújt ennyivel.chronic írta:Én bátran.ferni írta: Én félve hoznám vissza, bár a mostani állapothoz képest fix előrelépés lenne.
A meccsek túlnyomó többségében úgysincs szükségünk egy védekezni jobban tudó szélsőhátvédre,bár a felállt védelem elleni focira nem ő lenne a megoldás nyilván.
Az a helyzet,hogy cama tökéletes kis bhv, nehogy aztán ott ragadjon.![]()
Kp csucsi-fede-belli hossztávra. csucsi védekező,fede btb, belli kreatív,támadóbb.
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Én bátran.ferni írta: Én félve hoznám vissza, bár a mostani állapothoz képest fix előrelépés lenne.
A meccsek túlnyomó többségében úgysincs szükségünk egy védekezni jobban tudó szélsőhátvédre,bár a felállt védelem elleni focira nem ő lenne a megoldás nyilván.
Az a helyzet,hogy cama tökéletes kis bhv, nehogy aztán ott ragadjon.

Kp csucsi-fede-belli hossztávra. csucsi védekező,fede btb, belli kreatív,támadóbb.
Maradjunk annyiban, hogy Theo megtalálta a kis közegét, ahol élhet.
Nálunk egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, az a legnagyobb momentuma mikor Isco meg Asensio lebaszta őt a pódiumról, mikor épp a fasz tudja hányadik BL serleget emelgették a fiúk.