Eden Hazard

Archívum
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 21., kedd 12:26

Ancelotti: "Hazard? I have to see, he has played a whole game and we have to evaluate. Yesterday he was fine. Today he trains and we will see. It's clear that he's not a winger who plays on the outside. He wants to play behind the forward and I want him to be comfortable."

Amúgy a hétvégi volt a 2. alkalom, hogy teljes 90 percet a pályán töltötte mióta itt van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 20., hétfő 14:35

Pad'em írta: Bilbao ellen még lesz egy lehetősége, aztán ha Rodrygo, Asensio meg Bale visszatér akkor sztem megy vissza a süllyesztőbe. Voltak amúgy szép dolgai tegnap, de olyan hurka a fizikuma, hogy érvényesülni nem fog tudni továbbra sem.

Szépek a kényszerítők, egyérintők Benzemával, de nem megyünk vele semmire az esetek többségében. Peches is, formán kívüli is persze. Pl a sarokkal visszatett labdája Benznek gyönyörű volt, ha befújják 11-esnek akkor meg kulcsmomentum az övé. Vagy ha normálisan megfejeli a ziccerét, vagy Case labdáját jól átveszi és elteszi, akkor meg hős. Így megint egy régen jó játékos villanásai vannak csak, dehát tropa testtel nem lehet többet elvárni tőle sajnos.

Reméljük Bilbao ellen jobban ad a gép.
Csak az elejével nem értek egyet, remélem Bale akkor se fog játszani, ha egészséges :D, amúgy megvédem egy kicsit. Ezeket a futball-grinch csapatokat kétféleképp lehet megverni kb.: erőből, center(ek)re belőtt labdákkal, vagy (amit hehe szokott mindig mondani) kispályás strandfocival. Az elsőhöz nem Benz és Haz. kellenek benn középre a darálóba, a másodikhoz meg nem egy Mendy+LV szélsővédő páros..

A többivel javarészt egyetértek, viszont egy ilyen tescogazdi Haz. sem árt ha van, ha lett volna Carva, Modric lehetett volna több kis kényszerítő, gyors passzok. 1-2 sprint még benne van, az agya a játékhoz nem halt el, de tegnap Benz volt az egyetlen cimbi ehhez. Kroos túl messze volt a bal félterületen, LV egy vak ehhez és Mendy játéka sem ez, amikor átkeveredett a balosra.
Bilbao ellen is jobban járnánk szerintem vele, mint LV-vel..

Nem volt tegnap elég képesség a pályán, pedig azzal meg lehetett volna verni őket talán. Az a kopasz-zsák kh, még mindig a gyufáért megy, úgy küldte el Vinyó érte azzal a testcsellel..

Nincs jó formában (sőt, kb semilyenben), de még így is benne van a legtöbb az egészségesek közül.. Most nem bántom, mert irtó lehetetlen helyzet volt a tegnapi.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 20., hétfő 13:59

Bilbao ellen még lesz egy lehetősége, aztán ha Rodrygo, Asensio meg Bale visszatér akkor sztem megy vissza a süllyesztőbe. Voltak amúgy szép dolgai tegnap, de olyan hurka a fizikuma, hogy érvényesülni nem fog tudni továbbra sem.

Szépek a kényszerítők, egyérintők Benzemával, de nem megyünk vele semmire az esetek többségében. Peches is, formán kívüli is persze. Pl a sarokkal visszatett labdája Benznek gyönyörű volt, ha befújják 11-esnek akkor meg kulcsmomentum az övé. Vagy ha normálisan megfejeli a ziccerét, vagy Case labdáját jól átveszi és elteszi, akkor meg hős. Így megint egy régen jó játékos villanásai vannak csak, dehát tropa testtel nem lehet többet elvárni tőle sajnos.

Reméljük Bilbao ellen jobban ad a gép.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 19., vasárnap 23:10

Relatív a "nem rossz". Ezek a sarkazások megmaradnak az emberben, de összeségében csak hátráltatta a támadásokat. Egy-egy váratlan húzása tényleg volt, de vagy nem volt pontos, vagy csínbe ment. Ami nagyon feltűnő, hogy már egyáltalán nem 1v1-zik, alig veri meg az emberét, inkább fordulj egyet és jön a hátra passz, ami egy ilyen ellenfél ellen nem fér bele. Nem is értettem Norbit, miért szívja ennyire. Mert ez megint egy skill videós teljesítmény volt, mert aki megnéz erről egy highlightsot az azt mondhatná: "hm jó volt ez egynek".
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 19., vasárnap 23:06

ugyanmar, hova menne. #hazard2024 baby!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. december 19., vasárnap 23:03

Gondoltam írok, mielőtt jön mindenki leírni, hogy kövér és szereti a sajtburgert.

Az elmúlt 3 hónapba jutott neki kb 150 perc, de így a semmiből nem volt ez rossz. Karimnak meg Vininek is adott nagy zsugát, amiből simán lehetett volna gólt szerezni. Ha a VAR akarta volna, akkor lehet még egy tizi is jött volna róla. Az biztos, hogy a jobboson nem nézett ki jól, de miután behúzódott középre, sokkal aktívabb és veszélyesebb volt. Nyilván, amint jön vissza Asensio meg Rodrygo továbbra se fog nagyon kezdeni, de talán kap egy picivel több játéklehetőséget, aztán nyáron elköszönünk tőle, mert a fizuját másra kell költeni.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 10., péntek 16:43

valaki pénzt adna érte és mi komolyan elutasítottuk? :lol:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 8., szerda 10:12

ziro4vr írta: Láthatóan utolsó a sorban, a 2 brazil, a 2 spanyol és Béla is előtte van. Mondjuk ennél megalázóbb helyzet kevés van. :lol:
Ezek után valahogy mindig Woody Harrelson ugrik be a Zombieland-ből, de sztem neki is...:vivo:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 8., szerda 10:02

Láthatóan utolsó a sorban, a 2 brazil, a 2 spanyol és Béla is előtte van. Mondjuk ennél megalázóbb helyzet kevés van. :lol:
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 8., szerda 9:57

KAG írta:
realistahuni írta:

Teljesen mindegy, Punisher top 3-as balszélső idén.
Valahogy vissza kell sózni a Chelseare vagy vegye meg a Newcastle.
Csak nehogy kifingjon a punisher szezon kozepere.
Inter elleni meccsen nekem ugy tunt, hogy faradt mar...
Meccsek óta majd összeesik. Most pihen 5 napot és minden ok lesz. :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. december 8., szerda 9:44

realistahuni írta:
Karim the king írta: Szarabb állapotban vagy, mint a 2008as Ronaldo :-(
Csak nehogy kifingjon a punisher szezon kozepere.
Inter elleni meccsen nekem ugy tunt, hogy faradt mar...
ZIDANE

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 8., szerda 9:28

ziro4vr írta: Volt valami hír, lehet kebabostól, hogy az everton meg a west ham adna érte 20 millio font körül. Gondolom fake de simán adnám.
Mar ha ingyen megy akkor is nyerunk. Felszabadul a fizetese, a 7es mez Bappenak pl. Nem kell latnom a mezunkben tobbet, ennel tobb nem is kell tole

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 8., szerda 9:08

Volt valami hír, lehet kebabostól, hogy az everton meg a west ham adna érte 20 millio font körül. Gondolom fake de simán adnám.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. december 8., szerda 8:30

Karim the king írta: Szarabb állapotban vagy, mint a 2008as Ronaldo :-(

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2021. december 7., kedd 22:50

Szarabb állapotban vagy, mint a 2008as Ronaldo :-(

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 30., kedd 23:54

h3x0r írta:
babaking írta:

Kaka összekalapozott 80 meccsen huszon-x gólt. (Papiron középpályásként, de amúgy sem ő volt a fő gól felelős). Ég és föld. Arról nem is beszélve, hogy mennyire imádtam a játékát.
120 meccs, 29 gól, 39 assist. Nyilván ő sem volt egy jó igazolás, de legalább élmény volt nézni, amikor 16ról becsavarta valamelyik sarokba. Hazardnal ugyanez az élmény maximum a félpályán egy kényszerítő.
Amit átlép. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 30., kedd 23:47

babaking írta:
krisz24 írta: Az a nagyon szomorú helyzet vele kapcsolatban, hogy én úgy emlékeztem, hogy Kakával csináltunk nagyon rossz üzletet... aztán most facebookon a real oldala kitette az összes góljáról egy videót. Hát a faszi mindenhonnan életveszély volt a kapura abba a realba.. úgy, hogy tudjuk hogy már nem 100-as térddel igazoltuk le.. ehhez képest Hazard 2 év alatt 4 gólt ha lőtt összesen.. :( Én nagyon szerettem Hazardot és már korábban hoztam volna, hogy leigazolnjuk, de kezdem belátni, hogy ebbe ennyi volt.. innen már nem nagyon van visszaút. Kár érte mert egy top hazard még 2-3 évig megoldaná az összes támadásbeli gondunk (ami most ugye Vini felfejlődésével annyira nem égetően nagy gond, de előző két idénybe nagyon gyangék voltunk ilyen téren)
Kaka összekalapozott 80 meccsen huszon-x gólt. (Papiron középpályásként, de amúgy sem ő volt a fő gól felelős). Ég és föld. Arról nem is beszélve, hogy mennyire imádtam a játékát.
120 meccs, 29 gól, 39 assist. Nyilván ő sem volt egy jó igazolás, de legalább élmény volt nézni, amikor 16ról becsavarta valamelyik sarokba. Hazardnal ugyanez az élmény maximum a félpályán egy kényszerítő.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 30., kedd 23:37

Remy írta:
Realista24 írta: Eden Hazard has discomforts in his soleus.
Hazard is suffering from a muscle discomfort and its likely that he won't play against Bilbao tomorrow.
A világon 2 fix dolog van.

- Hazard discomfort
- Messi aranylabda

:sziv:
:sziv:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. november 30., kedd 23:12

krisz24 írta: Az a nagyon szomorú helyzet vele kapcsolatban, hogy én úgy emlékeztem, hogy Kakával csináltunk nagyon rossz üzletet... aztán most facebookon a real oldala kitette az összes góljáról egy videót. Hát a faszi mindenhonnan életveszély volt a kapura abba a realba.. úgy, hogy tudjuk hogy már nem 100-as térddel igazoltuk le.. ehhez képest Hazard 2 év alatt 4 gólt ha lőtt összesen.. :( Én nagyon szerettem Hazardot és már korábban hoztam volna, hogy leigazolnjuk, de kezdem belátni, hogy ebbe ennyi volt.. innen már nem nagyon van visszaút. Kár érte mert egy top hazard még 2-3 évig megoldaná az összes támadásbeli gondunk (ami most ugye Vini felfejlődésével annyira nem égetően nagy gond, de előző két idénybe nagyon gyangék voltunk ilyen téren)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. november 30., kedd 22:07

Az a nagyon szomorú helyzet vele kapcsolatban, hogy én úgy emlékeztem, hogy Kakával csináltunk nagyon rossz üzletet... aztán most facebookon a real oldala kitette az összes góljáról egy videót. Hát a faszi mindenhonnan életveszély volt a kapura abba a realba.. úgy, hogy tudjuk hogy már nem 100-as térddel igazoltuk le.. ehhez képest Hazard 2 év alatt 4 gólt ha lőtt összesen.. :( Én nagyon szerettem Hazardot és már korábban hoztam volna, hogy leigazolnjuk, de kezdem belátni, hogy ebbe ennyi volt.. innen már nem nagyon van visszaút. Kár érte mert egy top hazard még 2-3 évig megoldaná az összes támadásbeli gondunk (ami most ugye Vini felfejlődésével annyira nem égetően nagy gond, de előző két idénybe nagyon gyangék voltunk ilyen téren)

Vissza: