Nasri meg: Az egyetlen mozgékony, agilis, kombinatív, gyors játékra képes kreatív középpályás, aki Deschamps statikus moslék csapatának valamilyen nemű színt tudna adni!
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 14., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 13., kedd 23:52
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 13., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 13., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 13., kedd 22:57
Cruyff, Van Basten, Bergkamp..kik ezek, mikor itt van a warriorRemy írta: De lehet, hogy többet fog még így is futni, mint bármelyik másik holland
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 13., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 13., kedd 22:47
De lehet, hogy többet fog még így is futni, mint bármelyik másik hollandziro4vr írta:én is..remélem sokáig jutnak rögtön az első géppel brazíliábólnumberone1 írta: Csapatent jok lesznek eleg fiatalok tobbsegeben, Gaal jol osszerakta oket. Remelem sokaig jutnak.ritka unszimpatikus csapat számomra, és kuyt baszki dirk kuyt 342 évesen is
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 13., kedd 22:44
én is..remélem sokáig jutnak rögtön az első géppel brazíliábólnumberone1 írta: Csapatent jok lesznek eleg fiatalok tobbsegeben, Gaal jol osszerakta oket. Remelem sokaig jutnak.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. május 13., kedd 22:37
hehe írta:holland keret messze a leggyengébb a nagyobbak közül![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 22:36
Remélem nem politikus akarsz lenni.tubatibi írta:Deal.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 13., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 13., kedd 22:27
ha viszont nyernek (erre ugye papíron sokkal kisebb az esély, minthogy igen, tehát jóval nagyobb dolgot kell adnod, mint amit én adok) akkor havi 1 millió forint 5 éven át ide nekem.tubatibi írta:hehe írta:hehe kibaszott nyugodt, mert tudja, hogy le van már zongorázva a vébégyőzelem a haverokkal.
ez olyan nyugodtság, mint amikor lance liternyi vérdopping után elindult a touron és tudta már eleve a végeredményt.
Rendben. A fogadás tétje, ha nem nyernek a brazilok: hajadat és szemöldöködet borotválhatod le.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 22:24
Honnan tudod, hogy van neki!?tubatibi írta:hehe írta:hehe kibaszott nyugodt, mert tudja, hogy le van már zongorázva a vébégyőzelem a haverokkal.
ez olyan nyugodtság, mint amikor lance liternyi vérdopping után elindult a touron és tudta már eleve a végeredményt.
Rendben. A fogadás tétje, ha nem nyernek a brazilok: hajadat és szemöldöködet borotválhatod le.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 13., kedd 22:23
hehe írta:hehe kibaszott nyugodt, mert tudja, hogy le van már zongorázva a vébégyőzelem a haverokkal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 22:22
Kereteket elnézve lassan én is elhiszem, hogy nyernek a franciák. Gondolom Te is erre gondoltálhehe írta:hehe kibaszott nyugodt, mert tudja, hogy le van már zongorázva a vébégyőzelem a haverokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 13., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 13., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 13., kedd 22:18
jó ne a régiekhez mérjük..az más szint volt..a 2010-esnél nem lehet gyengébb, vagy ha az lesz átnyergelek egy másik sportágra, mondjuk a kő-papír-ollóratubatibi írta:Félek, hogy ez egy gyenge VB lesz...nézegettem múltkor régebbi világbajnokságokat és minden nagyválogatottban szinte hemzsegtek a jobbnál jobb játékosok, ott tényleg mindenhol lehetett látni valami varázslatot, most meg...
Ez a holland keret is, szinte csak a holland bajnokságból jöttek és hát látjuk az ajax,psv és a többiek az európai porondon több éve sz'póágon vannak...
Az argentín keret se valami fényes, a brazil se, a német se...
Reménykedem benne, hogy rámcáfolnak a csapatok és sok élvezetes meccs lesz..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 13., kedd 22:17
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem