Más történettel...Realista24 írta:Én is a hetesnél tartok, de nem tudom elképzelni, hogy lenne második évad.

Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Valaki nézi a Transparent c. sorozatot? Érdemes nekikezdeni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én is a hetesnél tartok, de nem tudom elképzelni, hogy lenne második évad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Narcos 7. rész megint izgalmasra sikeresett, egyre nagyobb a feszülség, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sztem Escobart már az 1. évad végén meg fogják ölni.
- P. Krisz
Legjobb dráma: Game of Thrones
Tiszta sor , mert ami ebben az évadban történt az maga volt a tragédia .Gotnak örülök, végre megnyerte a legfontosabb díjat is.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Damon Lindelof egy óriási zseni. Narcost nem néztem még, de a Leftoversről csak szuperlatívuszokban tudok beszélninmate írta:Egyikkel sem fogsz mellé. Én imádom a Leftoverst is, szerintem alulértékelt.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az Emmy nyertesei:
Legjobb komédia: Veep
Legjobb színész (dráma): Jon Hamm (Mad Men)
Legjobb színésznő (dráma): Viola Davis (How To Get Away with Murder)
Legjobb színész (komédia): Jeffrey Tambor (Transparent)
Legjobb színésznő (komédia): Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Legjobb mellékszereplő (dráma): Peter Dinklage (Game of Thrones)
Legjobb mellékszereplőnő (dráma): Uzo Aduba (Orange Is The New Black)
Legjobb mellékszereplő (komédia): Tony Hale (Veep)
Legjobb mellékszereplőnő (komédia): Allison Janney (Mom)
Legjobb minisorozat: Olive Kitteridge
Gotnak örülök, végre megnyerte a legfontosabb díjat is.
Legjobb komédia: Veep
Legjobb színész (dráma): Jon Hamm (Mad Men)
Legjobb színésznő (dráma): Viola Davis (How To Get Away with Murder)
Legjobb színész (komédia): Jeffrey Tambor (Transparent)
Legjobb színésznő (komédia): Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Legjobb mellékszereplő (dráma): Peter Dinklage (Game of Thrones)
Legjobb mellékszereplőnő (dráma): Uzo Aduba (Orange Is The New Black)
Legjobb mellékszereplő (komédia): Tony Hale (Veep)
Legjobb mellékszereplőnő (komédia): Allison Janney (Mom)
Legjobb minisorozat: Olive Kitteridge
Gotnak örülök, végre megnyerte a legfontosabb díjat is.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nekem az első évad nagyon tetszett. A 2. évad meg annyira rossz volt, hogy végigtekertem.Sierra írta:The Walking Dead S01
Hááát, ez annyira nem fogott meg. Nem mondom, hogy rossz lenne, de nem volt rám túl nagy hatással az első évad. Első két rész megfogott, mindenképpen folytatni akartam, de a maradék 4 rész nem volt valami nagy szám. A karakterek, a színészek sem túl nagy számok szerintem, full átlagos mindenki. A sztori sem vágott földhöz, de azért kicsit kíváncsi vagyok, hová tudják ezt tovább vinni, egy esélyt adok a 2. évadnak.

The Walking Dead S01
Hááát, ez annyira nem fogott meg. Nem mondom, hogy rossz lenne, de nem volt rám túl nagy hatással az első évad. Első két rész megfogott, mindenképpen folytatni akartam, de a maradék 4 rész nem volt valami nagy szám. A karakterek, a színészek sem túl nagy számok szerintem, full átlagos mindenki. A sztori sem vágott földhöz, de azért kicsit kíváncsi vagyok, hová tudják ezt tovább vinni, egy esélyt adok a 2. évadnak.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem őt lelőtte Elliot, amikor mutatták a popcornos képet, az nagyon árulkodó volt. Bár lehet hogy véresen, sebesen betoppan.sentry írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ajtó mögött szerintem Tyrell áll majd.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szőke csaj semmit nem vág. Azért kapott ekkora melót mert megszorongatta a vezető tökét. Homályban van.gólvonal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem a Gideon, vagy a még inkább lehetséges, hogy a szőke csaj árulta be, és lehet ezért kap ekkora szerepet. Fogjuk őt még picsázni.hamesz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg érdekes lesz a következő évadban, hogy tudják Elliot áll a támadás mögött(Stáblista utáni jelenet). Gondolom a kínai beárulta. A csaj szála viszont számomra totál érdektelen remélem nem kap ennyi jelenetet a 2. évadban.
Az ajtó mögött szerintem Tyrell áll majd.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem a Gideon, vagy a még inkább lehetséges, hogy a szőke csaj árulta be, és lehet ezért kap ekkora szerepet. Fogjuk őt még picsázni.hamesz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg érdekes lesz a következő évadban, hogy tudják Elliot áll a támadás mögött(Stáblista utáni jelenet). Gondolom a kínai beárulta. A csaj szála viszont számomra totál érdektelen remélem nem kap ennyi jelenetet a 2. évadban.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg érdekes lesz a következő évadban, hogy tudják Elliot áll a támadás mögött(Stáblista utáni jelenet). Gondolom a kínai beárulta. A csaj szála viszont számomra totál érdektelen remélem nem kap ennyi jelenetet a 2. évadban.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sztem Mr. Robot, az igazi, a csavar kedvéért.hamesz írta:Mr Robot 10. rész: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek a végén ki dörömbölt az ajtón?
Kiváncsi vagyok mi lesz a második évados sztori, de annyira magabiztos ez az Esmail, hogy elhiszem neki, hogy jobb lesz, mint az első.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!oliver queenhamesz írta:Mr Robot 10. rész: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek a végén ki dörömbölt az ajtón?
Nem illik.
- hamesz
Mr Robot 10. rész: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek a végén ki dörömbölt az ajtón?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyikkel sem fogsz mellé. Én imádom a Leftoverst is, szerintem alulértékelt.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Daredevil 4 rész után elég nagy csalódás. Nem étem, h miért frankózza mindenki. Tipikus szuperhősös klisék, a karakterek is nagyon klisések. A hosszú hajú gyerek még idegesít is.
4. rész után kaszálom, egy gyenge 10/7.
Leftovers vagy Narcos??
4. rész után kaszálom, egy gyenge 10/7.
Leftovers vagy Narcos??
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lesz következő évad?Befejeztem a Narcost, már jöhetne is a folytatás!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én a hatodik résznél járok de nagyon úgy néz ki eddig, hogy egy évaddal le akarják zavarni az egészet, jónak jó, csak felületes, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Befejeztem a Narcost, már jöhetne is a folytatás!
Már egész jól megy a spanyol
Nagyon nincs mit mondani, minőségi cucc, és ami a legdurvább, hogy ezek a dolgok a valóságban is megtörténtek, nehéz itthonról a fotelből elhinni, pedig ez a durva valóság.
Már egész jól megy a spanyol

Nagyon nincs mit mondani, minőségi cucc, és ami a legdurvább, hogy ezek a dolgok a valóságban is megtörténtek, nehéz itthonról a fotelből elhinni, pedig ez a durva valóság.