___Samy___ írta:A mostani CR-re lehet ezt mondani, de a régire nem.
A régi cselei is inkább látványra mentek. Ott is inkább a gyorsasága dominált. Ami mára a kora, a térde meg mit tudom én mi miatt, de teljesen kihaltak.
MesQueUnClub írta:Nekem ne mondja senki hogy az ilyen szinten tanulható, láthattuk mikor Pedro próbált megcsinálni egy bicikli cselt és elesett a saját lábaiban, pedig gyanítom, hogy ő se mozizni jár be edzésre.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy CR a cselezést is csak tanulta. Mert ahogy írtad, akkor Pedronak is úgy ment volna, mint a MU-s Crnek. De ez nálam akkor sem az az igazi ösztön, hogy rám jönnek 5en és akkor sem tudják elvenni tőlem. Nem stílus kérdése. Ott volt Denilson, ha már cselezásről beszélünk. Ő is pörgött össze-vissza, meg sok védőt meg is vert, mégsem nevezném egy Ronaldonak, Dinhonak....
hamesz írta:Ezzel nincs gond, de attól még mindkét stílus elismerésre méltó és mindkettőben hatalmas munka van.

Ne értsetek félre. Nálam CR is korszakos zseni. 50-100 év múlva is lesz aki emlékszik rá, de nekem mégsem az jön le róla, hogy Ő úgy jött ki az anyja hasából, hogy Ő klasszis lesz.
lestat írta:Messire azt monda i hogy cselez....en egy biciklit nem látam tole vagy ilyesmi...
Mert azt nevezzük szép cselnek, ha valaki biciklizik a labda felett? Életében nem csinált meg még egy biciklit sem, de mégis látványosabb, ösztönösebb az Ő cselezése.
lestat írta:az alacsony sulypontjara hekyezi a jatekat..tolja a alabdat maga elott..es parades utemben tudja megtolni. Es iszonyat gyorsan fut a labdaval is....
Ez viszont jogos, de nem csak ennyiből áll a játéka, sőt... Ez csak az egyik fő erénye.
lestat írta:.emelllett erosodott is amit nem tehetsegnek koszonheto ami sok fizikai edzesnek tudhato be nehezebb fellokni....
Mindig is nehezen lehetett elnyomni. Ha jól emlékszek 18 évesen játszott először a MU ellen. Nem biztos, lehet, hogy 20.... A lényeg, hogy már akkor sem pattant le az ilyen Ferdinand.Vidic duókról. Pedig akkor a csúcson voltak és nem nagyon volt náluk jobb duó.
lestat írta:amit meg a jatekot illeti hogy mit lat meg..teljesen mas szerepkor...messinek tobb lehetosege van assistolni mert hatrebb jatszik...de attol fuggetlenul Ronaldo is lát dolgokat ziccereket beindulásokat....csak neki a golszerzes az elsodleges feladata.
Ennek meg elég erősen kifogás szaga van. Más stílus. CR alapból nem járna vissza labdákért. De ha vissza is járna, akkor sem tudna úgy szervezni, mint Messi. Nekem már csak ezért sem ösztönös, született zseni. Messinek sem kötelező megtennie, mert volt nem is 1-2 olyan időszaka mikor nem tette meg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero