OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Külön téli (Matador)- nyári (Continental). 2B Punto, 1.3 dízel, szóval olyan nagyon nem rúgom neki. Külön felnivel, szülőknél vidéken tárolom és szerelem fel/le. 2 évente viszont cseréltetek szelepet a télin, mivel tökösödik és el tud szállni a szelep (nekem sokat áll kint az utcán). Mostani szezon után a nyári hasonló sorsra jut.
Mazda6-on teli bridgestone (lemezfelni), nyari goodyear (alu). Kell kulon, mert ha beut az ido, baj lehet.
Rosszabb guminak szerintem nincs ertelme, legalabbis szerintem ezen sporolni butasag.
Rosszabb guminak szerintem nincs ertelme, legalabbis szerintem ezen sporolni butasag.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Téli nyári volt sokáig, vettem felsőkategóriás 4 évszakost, és jobban teljesít, mint a középkategóriás télim/nyárim. A nyárimnál sokkal.
180+le, és néha hehe leírása alapján szoktam közepesen ukrán mód közlekedni.
180+le, és néha hehe leírása alapján szoktam közepesen ukrán mód közlekedni.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
csak télit remélem nem hehe nyomta a kamionjaval

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
úgy látom egyenlőre mindenki urizál.mint énRealista24 írta: Új téma, új szavazás. Köszi előre is a véleményeket.![]()

next question lehetne hogy akinél van téli-nyári is ott mennyivel veri le a lécet a min. 1,5mm(?) barázdamélység.

#papírontéli #jóazúgy
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Külön téli külön nyári, amúgy is minden tekintetben szeretem a legmegfelelőbb szerszámot a feladatra.
Még 10 év és elég lesz sajnos a 4 évszakos.
Bicikilimen négy évszakos van
Még 10 év és elég lesz sajnos a 4 évszakos.
Bicikilimen négy évszakos van

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem mindig is külön gum volt nyárra és télre is, eddig a téli lemezfelnin, de most már csak az alufelnin cseréltetgetem.Realista24 írta: Új téma, új szavazás. Köszi előre is a véleményeket.![]()
Gumiból pedig mindig valami jobb középkategóriásat választottam, aminek a tulajdonságai megfelelőek.
A Mazda6-omon télen Barum van, nyáron meg Hankook (mindkettő szett kb 140-150eFt) és 5 szezont kibírnak, a téli talán többet is. Évi 20ekm körül megyek.
Szerelőm téli guminak nem ajánlja a Bridgestonet, mert állítólag 2 szezon után “megkeményedik”.
Amúgy jó a téma, én is kíváncsi lennék más tapasztalatára.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Új téma, új szavazás. Köszi előre is a véleményeket.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt olvastam, hogy 2020ban telepítették a rendszert, így gondolom él.Professore írta: Valaki tud ajánlani egy jó app-ot (Android) ami megbízhatóan mutatja a horvát fix trafipaxokat? Vagy megteszi a Waze is pályán?
Illetve olvastam egy olyat hogy olyan kamerás rendszert építenek ki ami egy szakaszon az átlagsebességet méri. Csak éppen azt nem sikerült megtudnom hogy ez már élesítve van-e vagy csak majd jövőre. Erről tud valaki valami fontosat esetleg? Köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Au azert ne vedd ennyire a szivedre, csak segiteni akartam, mint a sportszeletes csako

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Sok mindent nem értesz (vagy nem akarsz érteni). Biztos te mindig, minden körülmények között betartottad a kerszt. Gratulálok. Ezt is felirhatják a sirkövedre az alá hogy (szerinted) a legkirályabb fórumozó kerek e világon. Ukránozol itt közben lövésed nincs ki vagyok meg hogy hogyan vezetek egyébként.hehetheoriginal írta: Mindig mindenütt kiirjak, ki kell irniuk, hogy malacperselybe valo gyujtes vagy megfigyeles történik, ezert sem ertem igazabol az eredeti kerdest, hacsak nem ukranbunko modra 220-szal akar lemenni a partig az ejszaka kozepen![]()
Legalább pörög az off topik...az is valami. Jó éccakát.
- hehetheoriginal
Hát ha már ilyenekbe belemegyünk, valszeg preferálnám hogy a gyerekeim azt hallják rólam hogy értelmesen tudtam kommunikálni, mint hogy jól vezettem ;)
- hehetheoriginal
Nagyon fontos mutato/tulajdonsag, hogy valaki "jol" vagy "rosszul" forumozik, CV-ben az egyik legfontosabb pont 
A gyerekeidnek is meseled, meg a sirkovedre is ravesik, hogy milyen forumozo voltal eletedben

A gyerekeidnek is meseled, meg a sirkovedre is ravesik, hogy milyen forumozo voltal eletedben

thereisonly1ronaldo
Rá se ránts Professore, mindenki úgy fórumozik ahogy akar, csak van aki jobban tud van aki kevésbé

- hehetheoriginal
Mindig mindenütt kiirjak, ki kell irniuk, hogy malacperselybe valo gyujtes vagy megfigyeles történik, ezert sem ertem igazabol az eredeti kerdest, hacsak nem ukranbunko modra 220-szal akar lemenni a partig az ejszaka kozepen

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahol átlagmérés van, oda ki is van írva. Itthon ilyennel még nem találkoztam.Professore írta: Valaki tud ajánlani egy jó app-ot (Android) ami megbízhatóan mutatja a horvát fix trafipaxokat? Vagy megteszi a Waze is pályán?
Illetve olvastam egy olyat hogy olyan kamerás rendszert építenek ki ami egy szakaszon az átlagsebességet méri. Csak éppen azt nem sikerült megtudnom hogy ez már élesítve van-e vagy csak majd jövőre. Erről tud valaki valami fontosat esetleg? Köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ok. Most ismét nagyon jól megmontad a tutithehetheoriginal írta: Nyilvan nem egyedul leszel az utakon, ha lemaradsz a tablarol, akkor is tudsz igazodni a tobbiekhez.
De mindenki ugy vezet, ahogy akar, csak ki jobban tud, ki kevesbe![]()