VB - 2014
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: VB - 2014
Persze, nem is ezt mondtam. Nem tom amúgy, én szerettem azt a VB-t. Brazilok pl. Costa Rica, törökök, angolok ellen jó partikat hoztak. Koreaiak meg idegesítőek voltak, de izgalmas meccseket nyomtak végig.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó a Fenomén legyőzte a Titánt, de addig ő cipelte a csapatát, el kell ismerni, bármennyire nem csíptem sose.
2004-es EB-n pont a legjobb egyeneskieséses meccsekről maradtam le vándortábor miatt
Fater hívott hogy kik estek ki mi mi a szitu
A döntőre már hazaestem...kár volt
2004-es EB-n pont a legjobb egyeneskieséses meccsekről maradtam le vándortábor miatt

Nem illik.
- nmate
Szia Kahn :Đziro4vr írta:Kahn játszotta ott a focit max..
Görögöket mennyire utáltam. Majdnem szétkaptam a CR17 portugál mezem. Igen, olyanom is voltFerencváros írta:2004

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én a 2002-es VB döntőjét láttam először. A kedvencem pedig a 2004-es EB. Az volt, ahol minden meccset néztem. Az a cseh-holland 3-2 gyilkos volt

- ziro4vr
na az csapat volt..ahogy az olasz, francia, vb-n brazil is..nmate írta:Amúgy akkoriban a holland válogatott nem volt épp kutyaütő. De a 2002-es VB-re hogyan nem jutottak ki![]()
Seedorf, Davids, Kluivert, Bergkamp, Overmars... bocs. Még majdnem szimpatikusak is voltak. :Đ
németek 2002-ben...Kahn játszotta ott a focit max..ja meg klose igen aki kivégezte kit is..saud arábiát

Nem illik.
- nmate
Amúgy akkoriban a holland válogatott nem volt épp kutyaütő. De a 2002-es VB-re hogyan nem jutottak ki
Seedorf, Davids, Kluivert, Bergkamp, Overmars... bocs. Még majdnem szimpatikusak is voltak. :Đ

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2002-est láttam először, de a 2006-os a kedvencem. Anno még le is szedtem egy VB összefoglalót magról, és újranéztem. Nagy meccsek voltak, imádtam.pheco írta:Szerintem is az első az egyik kedvence sokaknak. Én a 2002-es VB-t láttam először és azóta is az a kedvencem. Azóta a 2006-os és a 10-es is csalódás volt. EB-k jobban bejöttek azóta.nmate írta:A legjobb torna nem VB volt, hanem EB. 2000-es. Bár, lehet csak azért gondolom így, mert az az első amit láttam. Ezután még a 2002-es is adta szerintem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem is az első az egyik kedvence sokaknak. Én a 2002-es VB-t láttam először és azóta is az a kedvencem. Azóta a 2006-os és a 10-es is csalódás volt. EB-k jobban bejöttek azóta.nmate írta:A legjobb torna nem VB volt, hanem EB. 2000-es. Bár, lehet csak azért gondolom így, mert az az első amit láttam. Ezután még a 2002-es is adta szerintem.
- nmate
A legjobb torna nem VB volt, hanem EB. 2000-es. Bár, lehet csak azért gondolom így, mert az az első amit láttam. Ezután még a 2002-es is adta szerintem.
Ballackkal meg ne röhögtessetek már
Ballackkal meg ne röhögtessetek már

Pedig ki lesz hagyva szerintem...Én a Mangala-Varane kettősre számítok.Koscielnyt vétek lenne kihagyni.
Franciáknál meg úgyis mindegy, hogy milyen jól mutat a csapat papíron, úgyis gyengék lesznek!

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézd már meg azt a brazil-hollandot 94-bőlPrométheusz írta:2002-ben qrva jól fociztak a spanyolok és az olaszok (főleg a spanyolok), csak korea ellen mindkettőt kicsalták..torjack írta:2002-ben a nagyok közül egyedül a brazilok fociztak. lehet nem ötösökkel lépték le az ellenfeleket, de nagyjából ott tökesélytelen volt az összes többi. mondjuk ha kahnnak nem tapossák le a kezét a döntőben
a németek is baromi jók voltak, a brazilok nagy szerencséje, hogy a csúcsformában játszó Ballack eltiltott volt a döntőben.
1994. folyt a labda.. hogyne...
https://www.youtube.com/watch?v=5aqBZX35QHU
a történelem legótvarabb vébéje volt, versenyben az 1990-essel.

nagy szerencse, hogy ballack nem játszott.

a legótvarabb vébé a 2010-es.

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
2002-ben qrva jól fociztak a spanyolok és az olaszok (főleg a spanyolok), csak korea ellen mindkettőt kicsalták..torjack írta:2002-ben a nagyok közül egyedül a brazilok fociztak. lehet nem ötösökkel lépték le az ellenfeleket, de nagyjából ott tökesélytelen volt az összes többi. mondjuk ha kahnnak nem tapossák le a kezét a döntőben
a németek is baromi jók voltak, a brazilok nagy szerencséje, hogy a csúcsformában játszó Ballack eltiltott volt a döntőben.
1994. folyt a labda.. hogyne...
https://www.youtube.com/watch?v=5aqBZX35QHU
a történelem legótvarabb vébéje volt, versenyben az 1990-essel.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
2002-ben a nagyok közül egyedül a brazilok fociztak. lehet nem ötösökkel lépték le az ellenfeleket, de nagyjából ott tökesélytelen volt az összes többi. mondjuk ha kahnnak nem tapossák le a kezét a döntőben

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lloris - Sagna Koscielny Mangala/Varane Evra - Pogba Cabaye Mautidi - Griezmann Benzema Ribery. A védelem több, mint rendben van, Koscielnyt vétek lenne kihagyni. Egyedül Evrát érzem egy picit gyengének. A középpálya nagyon masszív, csak talán egy picit deffenzív, de nem hiszem, hogy Valbuena zavarba jönne, ha mondjuk Pogba és Cabaye mellett kéne szerepet kapnia középen. A támadóhármast pedig szintén nem kell senkinek bemutatni. Én bízom az éremszerzésben.Caraway írta:Kapusok: Hugo Lloris (Tottenham – angol), Steve Mandanda (Marseille), Mickaël Landreau (Bastia)
Védők: Raphaël Varane (Real Madrid – spanyol), Mamadou Sakho (Liverpool – angol), Mathieu Debuchy (Newcastle – angol), Laurent Koscielny (Arsenal – angol), Lucas Digne (PSG), Eliaquim Mangala (Porto – portugál), Bacary Sagna (Arsenal – angol), Patrice Evra (Manchester United – angol).
Középpályások: Yohan Cabaye (PSG), Paul Pogba (Juventus – olasz), Blaise Matuidi (PSG), Moussa Sissoko (Newcastle – angol), Clément Grenier (Lyon), Rio Mavuba (Lille), Mathieu Valbuena (Marseille).
Támadók: Karim Benzema (Real Madrid – spanyol), Franck Ribéry (Bayern München – német), Antoine Griezmann (Real Sociedad – spanyol), Olivier Giroud (Arsenal – angol), Loic Rémy (Newcastle – angol).
Wow, Nasri még a tartalékok között sincs.
- hehe
ha 2002 nyögvenyelős volt, akkor én többet nem jövök
ha meg 94-ből néznél meccseket, úgy folyt ott a labda, hogy beszarsz, az foci volt.

ha meg 94-ből néznél meccseket, úgy folyt ott a labda, hogy beszarsz, az foci volt.

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
HÁHÁ....hehe írta:olyan nincs, hogy egy brazil válogatott úgy nyer vébét, hogy nézhetetlen és lófasz spanyolsablon a játékuk.
eleve kizárja egymást a két dolog.

akkor 1994 vajh mi volt????
(de mondhatnám 2002-t is, mert az is elég nyögvenyelős volt)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ezek illenek Vilhenára, meg talán még Depayre. Csak ők pont nem fognak játszanihehe írta:robbanékony, gyors, fineszes, okos?

- ziro4vr
inkább nem kérdezek rá kik azok, elhiszem :Đhehe írta: barátaimnál a fél keret ilyen.
persze nem annyira, mint 10 évvel ezelőtt, de a 6. behúzásához pont elég.
Nem illik.
- hehe
barátaimnál a fél keret ilyen.ziro4vr írta:nyilván nincs, de kinél van ilyen?hehe írta:jó de azt mondjátok meg, hogy van-e köztük olyan, aki übertechnikás, robbanékony, gyors, erős, fineszes, okos?
vagy kivisznek 20 darab kuyt-klónt, akkor hiába éhesek meg szépekvagy legalább 3 ilyen
kuyt-ről meg több tisztelettel, ő egy harcos és az all time holland válogatott csapatkapitánya![]()
persze nem annyira, mint 10 évvel ezelőtt, de a 6. behúzásához pont elég.

- ziro4vr
nyilván nincs, de kinél van ilyen?hehe írta:jó de azt mondjátok meg, hogy van-e köztük olyan, aki übertechnikás, robbanékony, gyors, erős, fineszes, okos?
vagy kivisznek 20 darab kuyt-klónt, akkor hiába éhesek meg szépek

kuyt-ről meg több tisztelettel, ő egy harcos és az all time holland válogatott csapatkapitánya

Nem illik.