Meg a Piques beszolas.

Na de a lenyeg CR ha hozza ezt mint tegnap akkor oke de varjunk meg ezzel..de eszleheto nala es a csaoatnak is valtozas..a nyilatkozata is szimpatikus volt Benitezrol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 9., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 9:53
Ez világos. A nagy meccseken flopp egy ideje. Ezt látjuk a góladatok nélkül is.Realista24 írta:Statisztikai adat, ami nem szorul különösebb magyarázatra, ellenben jól tükrözi CR idei teljesítményét. Nem olyan nagy matek ez.
Persze, nincs ez így jól, de ha az általam említett dolgokon változtatna első sorban, a góljai sem hiányoznának annyira. Erre céloztam.Nekem mondjuk ezzel is bajom van.
Nem írtam, hogy ez nem gond. Ez tény, és sokat el is árul a teljesítményéről. De ezen kívül van még legalább 3 dolog, amin tartósan változtantia kéne, és amelyek a csapat szempontjából előbbre valóak. Ha ezek a dogok teljesülnek, akkor máris nem lesz akkora baj a gólok hiánya, ha ezen a meccseken hasznos lesz legalább.R24-eknek pedig pont ezzel van gondja szerintem
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 9., szerda 9:48
Ennyi a bajom nekem is vele. Meg a hozzáállásával, hisztijével a sírba tud vinni néha.palesz77 írta:R24-eknek pedig pont ezzel van gondja szerintem. Hogy a Malmoe, Shakhtar, Espanyol 3-asnak elrakott a 21 goljabol 16-ot, a PSG, Barca, Bilbao, Sevilla, Atletico 5-osnek meg nem lott egyet seericco írta:Szerintem továbbra sem azzal van a gond, hogy mennyi gólt és kinek lő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 9:37
. Hogy a Malmoe, Shakhtar, Espanyol 3-asnak elrakott a 21 goljabol 16-ot,
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 9., szerda 9:34
R24-eknek pedig pont ezzel van gondja szerintem. Hogy a Malmoe, Shakhtar, Espanyol 3-asnak elrakott a 21 goljabol 16-ot, a PSG, Barca, Bilbao, Sevilla, Atletico 5-osnek meg nem lott egyet se - mar ha jol olvastam. Magyarul iden keves top csapat ellen rugott golt, es jelentette o a kulonbseget a goljaival, igy habar nyilvanvaloan megsuvegelendo ez a 21 gol - foleg BL csoportkoros durva -, de a csapat pontjaira kevesbe volt hatassal, mint CR rekordjaira.ericco írta:Szerintem továbbra sem azzal van a gond, hogy mennyi gólt és kinek lő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 9:29
Írta valaki, hogy baj, hogy gólt lő?Remy írta:Ha golt lo az a baj, ha nem lo golt az a baj.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 9., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 9:23
Statisztikai adat, ami nem szorul különösebb magyarázatra, ellenben jól tükrözi CR idei teljesítményét. Nem olyan nagy matek ez.De milyen statisztika az, amelyből adatokat veszünk ki egy szubjetkív vélemény alapján? Mert az, hogy milyen gyenge csapatoknak lőtte azt a 9 gólt, szubjektív vélemény.
Nekem mondjuk ezzel is bajom van.Szerintem továbbra sem azzal van a gond, hogy mennyi gólt és kinek lő.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 9:19
De milyen statisztika az, amelyből adatokat veszünk ki egy szubjetkív vélemény alapján? Mert az, hogy milyen gyenge csapatoknak lőtte azt a 9 gólt, szubjektív vélemény.Mert egy statisztikai adat lett felhozva egy másik statisztikai adat ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 8:50
Örüljél. Kerlon is leírt egy tényt. Pont. Megnézni meg nem kell, mert aki követi a pályafutását, emlékezni fog rá.BBeno írta:en tokeletesen tisztaban vagyok vele hogy melyik ket meccsen lott 9et viszont leirtam egy tenyt ami igy van. lehet kutakodni evek mulva hogy kik ellen lotte oket de senki sem fogja megnezni. csak az lesz ott hogy 300 mecscen 340 gol. pont. hadd oruljek mar ha legalabb a kicsiket kitomi....
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 9., szerda 8:47
Félig tele és félig üres a pohár. Jó dolog, meg hurrá, hogy ennyit lőtt. Azonban a nagyok ellen elfogyott a tudomány.BBeno írta:en tokeletesen tisztaban vagyok vele hogy melyik ket meccsen lott 9et viszont leirtam egy tenyt ami igy van. lehet kutakodni evek mulva hogy kik ellen lotte oket de senki sem fogja megnezni. csak az lesz ott hogy 300 mecscen 340 gol. pont. hadd oruljek mar ha legalabb a kicsiket kitomi....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 8:35
Mert egy statisztikai adat lett felhozva egy másik statisztikai adat ellen.Miért kéne kivenni? Azon a két meccsen wodoozott vagy mi?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 8:29
Miért kéne kivenni? Azon a két meccsen wodoozott vagy mi?BBeno meccs/golstatjat kell a helyén kezelni. 2 meccset kiveszel aztán - 9...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 9., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 8:19
>>>>valamint kezd visszaállni a megszokott meccs/gól statjához. 20 meccsen 21 gól 5 gólpassz. reméljük tovább folytatódik.
BBeno meccs/golstatjat kell a helyén kezelni. 2 meccset kiveszel aztán - 9...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 9., szerda 7:14
Mondjuk a BL-re kár mondanod, simán hoztuk a csoportot.Matt009 írta:Kurvajó. Rúgott 11 gólt négy meccsen, azon a kettőn meg, amelyiken szükség volt a góljaira néma maradt. Ebben a rendszerben tolja két éve. De legalább statjai olyanok, amit megszokhattunk tőle. Talán tényleg le lehet húzni egy százassal a PSG-t.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 9., szerda 1:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 0:06
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem