Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 31., csütörtök 13:59

H.E.H.E. írta:Sztem 1-2 igazolassal tweekelessel siman tarthato lett volna, nem jart meg ez a csapat le.
Ami lathato hogy bela nem illik ide, ceronaldo elvesztette a sebesseget, emiatt csak befejezinek lehet hasznalni, isco nem tud szintet lepni es kazmert meg lehet szopatni kpn amikor korbeveszik sokan mert fejben lassu

Nem latok megoldhatatlan problemat
+1 en is igy latom.
ZIDANE

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 31., csütörtök 13:58

Ha már Löw, Lőw cica se ült még le a PSG padjára Tuchel mellé. :shifty: :salute:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 31., csütörtök 13:57

Ha Wengert hozzák ide... hát én nem tudom mit csinálok. Az az ember már lejárt szavatosságú, évek óta bohóckodott egy Arsenal kaliberrel, ide vmi fiatal ambiciózus tréner kell, nem egy 70-hez közeli bukott edző.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 31., csütörtök 13:56

Nekem olyan érzésem van, hogy tudja, hogy néhány játékost el kell engednie/ küldenie, de nincs szíve hozzá. Azért ez a szűk 3 év alatt kB egy család lettek.

Köszönünk mindent :salute:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 31., csütörtök 13:56

Nálam a sorrend: Klopp, Pochettino, Fikás Löw, Guti. Reálisan nézve Guti lesz. Én annyit szeretnék mindenképp, hogy olyan edző jöjjön, akinek van valami futball filozófiája, mert Ancelotti óta nagyjából nézhetetlen a focink. Úgyis újjá kell építeni a csapatot és sansztalan, hogy ilyen eredményesek leszünk, mint az elmúlt években.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 31., csütörtök 13:55

Bármi is lesz, annyi már biztos, hogy ennél a klubnál 2x lett halhatatlan legenda ez a francia ember. :sziv:

Ja, és még annyi, hogy Gutinál egy Neymar biztos nem ugrálna, mert kivéreztetné az öreg. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2018. május 31., csütörtök 13:58-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 31., csütörtök 13:55

Koszi mindent Zizou. Varunk vissza :agree:
Merci Zizou!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 31., csütörtök 13:55

na ezért volt akkora SAF. felért a csúcsra aztán letolták, megvariálta és felállt megint.

Wenger szaga van de akkor inkább hozzuk fel Gutit azt lesz ami lesz

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 31., csütörtök 13:54

Sztem 1-2 igazolassal tweekelessel siman tarthato lett volna, nem jart meg ez a csapat le.
Ami lathato hogy bela nem illik ide, ceronaldo elvesztette a sebesseget, emiatt csak befejezinek lehet hasznalni, isco nem tud szintet lepni es kazmert meg lehet szopatni kpn amikor korbeveszik sokan mert fejben lassu

Nem latok megoldhatatlan problemat
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 31., csütörtök 13:54

2002 óta csak akkor nyertünk BL-t ha ő itt volt. 2015-ben egy évig nem volt a padon...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 31., csütörtök 13:53

Realista24 írta:Elmondta. Burkoltan arra célzott, hogy jövőre nem fog tudni semmit nyerni a csapattal, márpedig ő a győzelmet szereti, veszíteni utál.
Lehet inkább tényleg ez a kulcsa a dolgoknak. Oké, előre nem lehet ezt tudni, de sajnos láthattuk, hogy idén már közel sem ment olyan olajozottan a játékunk. Gyakorlatilag 2009 óta a leggyengébb bajnoki teljesítményt produkáltuk és a kupában is egy Leganes ejtett ki minket. És emlékezzünk vissza hogy ez az év csak a BL-en múlott, ott viszont ismét páratlant húztuk. Viszont ott sem voltunk már annyira dominánsak, mint mondjuk tavaly. Inkább erőből meg hatalmas szívvel húztuk be a tizenharmadikat.

Persze a keretre is rá lehet fogni az idei gyengélkedést, de ebben inkább volt benne Zidane sztem. Szal ha ebből a szemszögből nézzük a dolgot, akkor érthető hogy inkább távozik.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. május 31., csütörtök 13:53

Realista24 írta:
Professore írta:Nalamna sorrend ez Ancelotti Guti Low...
Talan az utolsora latok eselyt. Azert Zizu es Guti nem egy sulycsoport (persze nekunk ikon Guti de a CR feleknek egyaltalan nem biztos hogy az es annyira felneznenek ra mint Zizura). Ancelotti kerdes hogy milyen viszonyban maradt Perezzel na meg o mar a Napolyal ossze lett boronalva...

Aztan majd Perez papa beujit egy JRamos kaliberu faszival vagy egy nyugdijas Wengerrel netan Benitez :D

Titkos favorit aki utne mint a 220v: Heynkes :mrgreen:

Összeboronálva? Aláírt konkrétan :lol: :lol:
Na jo...francot erdekel az olasz liga :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 31., csütörtök 13:51

dzsi91 írta: És kivel viszel végig egy generációváltást balhé nélkül ha nem azzal az edzővel aki érinthetetlen és egy trófeanélküli szezon után is kussolhatna mindenki. Persze,hogy jól döntött mint Zidane.De a klubot azért ezzel faszán tökön szúrta, mert se alternatívánk nincs rá egy Gutin kívül aki ugyanúgy lutri mint ő volt amikor érkezett és az igazolásaink és távozóink is teljesen felborulnak ezek után.

Mercy Zizu meg minden, imádom de ez most kb úgy hiányzott nekünk mint nemtudom.fúdefelbasz.
Az elitbajnokságokban két-három év általános kifutási időnek számít az edzőknél.

Ha komolyan szükségünk lesz valakire, akkor akár élő szerződésből is kivásároljuk.
Az ő csapatának az ideje lejárt. El kell fogadni a tényeket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 13:49

Professore írta:Nalamna sorrend ez Ancelotti Guti Low...
Talan az utolsora latok eselyt. Azert Zizu es Guti nem egy sulycsoport (persze nekunk ikon Guti de a CR feleknek egyaltalan nem biztos hogy az es annyira felneznenek ra mint Zizura). Ancelotti kerdes hogy milyen viszonyban maradt Perezzel na meg o mar a Napolyal ossze lett boronalva...

Aztan majd Perez papa beujit egy JRamos kaliberu faszival vagy egy nyugdijas Wengerrel netan Benitez :D

Összeboronálva? Aláírt konkrétan :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. május 31., csütörtök 13:48

Nalamna sorrend ez Ancelotti Guti Low...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 13:48

RealMadridFanatic írta:
Realista24 írta:Nincs szó családról, akkor elmondta volna.

Világos, hogy miért megy el. Elmondta. Burkoltan arra célzott, hogy jövőre nem fog tudni semmit nyerni a csapattal, márpedig ő a győzelmet szereti, veszíteni utál.

Ebben az esetben is megértem teljesen. Semmiféle negatív érzés nincs irányába bennem. Valaki írta is, Ő összeforrt ezzel a csapattal és ezek szerint nem érezte, hogy az újjáalakuló Madridnak rá van szüksége. Szerintem teljesen korrekt.
Egy rossz szót nem tudok rá írni, csak sokkolt, mint mindenkit.

És ahogy írtam, örülhetnek a csicskák.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 31., csütörtök 13:47

Realista24 írta:Nincs szó családról, akkor elmondta volna.

Világos, hogy miért megy el. Elmondta. Burkoltan arra célzott, hogy jövőre nem fog tudni semmit nyerni a csapattal, márpedig ő a győzelmet szereti, veszíteni utál.

Ebben az esetben is megértem teljesen. Semmiféle negatív érzés nincs irányába bennem. Valaki írta is, Ő összeforrt ezzel a csapattal és ezek szerint nem érezte, hogy az újjáalakuló Madridnak rá van szüksége. Szerintem teljesen korrekt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. május 31., csütörtök 13:45

Érdekes helyzet. Lehet nyugodt életet akar. A Real Madrid edzőjének meg sosem volt az, és sosem lesz, hiába hívnak Zinedine Zidane-nak. Stressz, elképesztő nyomás, idegeskedés stb. Én ezt tudom csak elképzelni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 13:45

istimester írta:
dzsi91 írta:Oké faszám kiheréltük a nyugodtnak igérkező éveinket. jöjjön Guti más kókler nekem nem kell.
Nyugodtnak ígérkezo évek? Oreg és fáradt játékosokkal vagyunk tele, nagyon generáciváltásra nézett ki a torténet már tavasszal is. Le a kalappal, szerintem jol dontott.
Pochettino ellen nem lenne kifogásom.
És kivel viszel végig egy generációváltást balhé nélkül ha nem azzal az edzővel aki érinthetetlen és egy trófeanélküli szezon után is kussolhatna mindenki. Persze,hogy jól döntött mint Zidane.De a klubot azért ezzel faszán tökön szúrta, mert se alternatívánk nincs rá egy Gutin kívül aki ugyanúgy lutri mint ő volt amikor érkezett és az igazolásaink és távozóink is teljesen felborulnak ezek után.

Mercy Zizu meg minden, imádom de ez most kb úgy hiányzott nekünk mint nemtudom.fúdefelbasz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 13:45

RealMadridFanatic írta:Abba azért belegondolhatnátok, hogy a futball nem minden, még nekik sem. Amennyiben úgy látja, hogy a családja valamilyen szinten megsínyli, hogy Ő a Real edzője, akkor abszolút érthető a döntése. Mindent megnyert többször is, több oka is lehet ennek, egyszerűen meg kell neki köszönni és elfogadni, hogy a Real Madrid padja az összes többi csapaténál jóval nehezebb. Nem is értem aki olyat vár itt, hogy majd 10-15 évig ugyanaz lesz az edzőnk... Az ilyen nyomást hosszú távon nem lehet úgy kezelni, hogy az az élet valamely más területére ne vessen árnyékot...

Egyébként Pochettinora szavaztam, mert talán az Ő filozófiája, játékhoz való hozzáállása áll legközelebb Madridhoz, ettől még nem feltétlen szeretném Őt (és vele Kanet...).

Guti aki nagyon előkerül most, csak félek, hogy Ő túl temperamentumos, nem tudom van-e olyan intelligens, mint Zidane, nem akarok Mourinho 2.0-t. A felhozatalt tekintve azért esélyes, hogy egy Guti - Raúl pakkot bepróbálnék. Főleg ha tényleg őrségváltás lesz és Cé is lécel.
Nincs szó családról, akkor elmondta volna.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: