Szerintem Pogba itt túl van lihegve rendesen. Nem olyan jó játékos, mint aminek be van állítva. Az MU-ban láttam pár meccsen, akkor még nagyon nem volt kész játékos.
Még most sem kész játékos, ha az lenne, nem lenne ekkora neve. Nála is a lehetséges jövőt kéne megfizetni, ami persze nem biztos, hogy meg is valósul.

De technikailag jó a gyerek, erős, határozott, hosszú lábai vannak, és ami szerintem nagyon fontos, hogy varane-hez hasonlóan hidegfejű. Nem szarja össze magát, ha körülveszik hárman, nem vágja el jobbra-balra a labdákat. Ahogy Viera nyilatkozta most, ennyi idősen ő nem volt ilyen jó játékos. Aztán nyilván nem következik ebből az, hogy később is folyton jobb lesz nála, de jó alap. Már ha csak megközelíti Vierát, már órási kincs lehet. Aki meg azt mondja, hogy 20-szal a Juve örülhet, hiszen így is milyen jól járt, azok gondolom Varane-t is eladnák 25ért nyugodtan.
Ezzel a Kondongbia gyerekkel meg az a bajom, hogy egyrészt hülye neve van, másrészt meg erősen egylábasnak tűnik.

Első körben Vidal, utána Pogba, és csak ha ezek a próbálkozások nem jöttek össze, akkor mennék a Sevillai kölökért.