Különbség, hogy én szeretem a minőséget is.ziro4vr írta: Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 14., szerda 19:53
Különbség, hogy én szeretem a minőséget is.ziro4vr írta: Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 14., szerda 19:48
Azért szegény hameszt jól beoltottad, pedig filmes+sorozatos téren szinte rokonlelkek vagytok.Remy írta:Ezt várom én is. Sztem én is pénteken... majd a vonaton meglesem.ziro4vr írta: Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 14., szerda 19:46
Ezt várom én is. Sztem én is pénteken... majd a vonaton meglesem.ziro4vr írta: Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 14., szerda 19:41
Most szedtem le de csak pénteken tudom megnézni. A kritikák pozitívak eddig ahogy néztem, szerintem ez sokkal jobban fogja hozni a szintet, mint a TD második évada.Remy írta:Neked nem hiszek.hamesz írta:Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.Valaki más? Ziro?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 14., szerda 19:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 14., szerda 19:10
Neked nem hiszek.hamesz írta:Fargo továbbra is hozza a szintet. Jól indul az évad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 14., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 14., szerda 14:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 14., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 13., kedd 2:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. október 13., kedd 0:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. október 12., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 12., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 12., hétfő 6:26
Visszavonnam. Csak az kezdje el akinek merhetetlen mennyisegu szabadido all a rendelkezesere. Akinek nem az messzire kerulje...sonic írta:Ez a forbrydelsen csucskategorias. Erosen ajanlott elkezdeni.
HozzászólásSzerző: realfan » 2015. október 11., vasárnap 23:12
jobb lesz, én már végig néztem és az egyik kedvencem is lettsonic írta:Majd ha haladtal par reszt nyugtass meg hogy jo lesz...András93 írta:Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.
Megnéztem, de.
Viszont érdekes, mert nekem az első két rész tetszett, aztán 3-4 kevésbé, 5.-et megint odatették.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...![]()
Az a durva hogy Simmons a Whiplashben sem volt sokkal szimpatikusabb, pedig egy farturo neonacinal nem tudom mi lehet aljadekabb szerep.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 11., vasárnap 23:07
Majd ha haladtal par reszt nyugtass meg hogy jo lesz...András93 írta:Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.
Megnéztem, de.
Viszont érdekes, mert nekem az első két rész tetszett, aztán 3-4 kevésbé, 5.-et megint odatették.
JK Simmons meg hozza amit Whiplashban, csakhát...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 11., vasárnap 22:01
Én az 5. résznél tartok, pont a 3.-ban jön egy gyerek, aki hasonlít rá, mondom ez Bodie. De 97-ben nem nézhet ki úgy, mint 2006-ban és elkönyveltem, hogy nem ő az.sonic írta:Oz:
Ket resz utan meg nem szippantott be. Eleg lassan indul, meg egyelore nem latom hogy mit fognak/lehet ebbol kihozni ami a fotelben tart. Vannak benne nagy figurak, nagy potenciallal biro karakterek. A jo oreg Bodie Broadus-t hianyolom, elvileg o is feltunik majd. JK Simmons elegge adja, meg Eamonn Walker. Foylt. kov...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 11., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 11., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 11., vasárnap 6:48
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem