mert nem a Castillások voltak ma a leggyengébbek...
2016-2017-ben a jó cserejátékosok miatt nyertük meg a bajnokságot
most ők nagyon hiányoznak

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 18., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 18., vasárnap 23:36
Sajnos bármennyire is szeretem Zizut, bőven okolható, Pintus papával meg kellett volna beszélni a dolgokat és nem elzavarni az interhez..Gascoigne írta: Ezért a döntetlenért sem Zizou, sem a csapat nem okolható, csoda, hogy idáig bírtuk. De nem hiszem el, hogy a fitnesz/orvosi stábban még mindig nem hullanak a fejek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 18., vasárnap 23:36
Carvajal egyebkent tenyleg hasznalhatatlan lett.Sierra írta:hihetetlen h mennyire sérülékeny lett.Pad'em írta: Carvajal hol az istenben van már? Odriozolát fizikai fájdalom nézni.
Én Hazardot se értem. Mármint nyilván le is szarom, kutyának se hiányzik, de nem a Pool elleni első meccsen volt hogy már a többiekkel edz?Azóta eltelt 2 hét még mindig nem játszott.
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 18., vasárnap 23:32
Diszkomfortos.Sierra írta:hihetetlen h mennyire sérülékeny lett.Pad'em írta: Carvajal hol az istenben van már? Odriozolát fizikai fájdalom nézni.
Én Hazardot se értem. Mármint nyilván le is szarom, kutyának se hiányzik, de nem a Pool elleni első meccsen volt hogy már a többiekkel edz?Azóta eltelt 2 hét még mindig nem játszott.
![]()
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. április 18., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 18., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2021. április 18., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 23:08
hihetetlen h mennyire sérülékeny lett.Pad'em írta: Carvajal hol az istenben van már? Odriozolát fizikai fájdalom nézni.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. április 18., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 18., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. április 18., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. április 18., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 18., vasárnap 23:04
Sztem nem, mert alapból kevesebb meccs, és ennek a garnitúrának tényleg az a specialitása. Láthattuk ma is. Persze megtépázott kezdő volt, de pont az ilyen meccsek miatt nem vezetünk a bajnokságban. Sok ilyen kötelező meccset buktunk.istimester írta: BL lutri. Ha rámegyünk akkor is lutri. Nálam a bajnokság biztosabb (volt).
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 18., vasárnap 23:04
Sztem nagyon lofasz a gyerek.kierkegaard írta: Chust egesz korrekt volt kozepen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 18., vasárnap 23:02
Mitől volt biztosabb?istimester írta: Fúúú. Fájdalmas egy meccs volt, ahol minden téren kijöttek a keret hiányosságai. Ha jövőre is így megyünk neki a szezonnak, 1001 százalék, hogy nem nyerünk semmit.
Igazi egygólos meccs, Körtével a háttérben. Csakhogy azt a gólt elvették tőlünk, mert belógott Mariano a KEZE.
Zidanet imáfom, tisztelem, de felfoghatatlan, hogy Kroos miért nem kapott egy kis időt. Igy KP nélkül Benzema jelenléte szinte felesleges volt.
BL lutri. Ha rámegyünk akkor is lutri. Nálam a bajnokság biztosabb (volt).Sierra írta: Rá kell menni most már a BL-re, nincs mese. Innentől már a többi két csapattól függ a mi sorsunk, ez nem olyan jó így.
2004 feelingem van. Ha vannak itt, akik még emlékeznek rá.
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. április 18., vasárnap 23:01
BL lutri. Ha rámegyünk akkor is lutri. Nálam a bajnokság biztosabb (volt).Sierra írta: Rá kell menni most már a BL-re, nincs mese. Innentől már a többi két csapattól függ a mi sorsunk, ez nem olyan jó így.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. április 18., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. április 18., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 18., vasárnap 22:58
Csak nekik nincs meg 2-3 BL meccs. De az nekunk meglesz, a kemenymag osszeszedi magat harom meccsre.flori írta: Elfogyott a keret. Ez van. A tobbiek is fognak meg bukni, nyugalom.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. április 18., vasárnap 22:58
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem