ziro4vr írta: kezdeném amúgy ezekkel a kényelmes alibi spanyolokkal
rakjál ki minden spanyolt
és maradjon Bale Modric Benzema Marcelo még jó sokáig
övék a jövő
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 21., vasárnap 0:13
ziro4vr írta: kezdeném amúgy ezekkel a kényelmes alibi spanyolokkal
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 20., szombat 22:24
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 20., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. október 20., szombat 22:04
Most nem azért,de egy Pochettinot meg egy Gutit is semmibe néznének.Egyedül talán a 2 olaszt nem,de ha elkezdenék keménykedni leszarnák őket is.Pochettino, Conte, Allegri, Guti, ők lehetnek kapalban, nekem az első lenne a legjobb választás.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 20., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 20., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 20., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 20., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 20., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 20., szombat 20:55
valószínűleg nem akarta lecserélni a haverokat...dzsi91 írta:Ha Zz marad nem ez lett volna a keret hiába mondjátok.Ferguson lehetett volna az ember ,2-3 év alatt kényelmesen lecserélhette volna a magot nyomás nélkül.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 20., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 20., szombat 20:22
Hagyjad már Viniciust. Olyan lassú fejben, hogy mire eldönti mit akar már a kontra után örül az ellenfél.H.E.H.E. írta:most hogy már mindenki látja,és céronaldo góljai sem leplezik a kiismerhető, befásult, és sokkilométeres lefutott játékunkat és játékosaink gyengeségét, nulla kreativitás, nulla váratlan, nulla dinamika, ez a spanyol foci, ha nincsenek extra emberek, akik hozzák a pluszt.
itt az idő, bármi lesz a szezon végén (nyilván semmit nem nyerünk)
ha lehetne fifázni, pereznek lenne töke és nem lennénk mindig szentimentálisak, hanem a teljesítményt néznék, akkor:
el: modric, asensio (max maradhat padra), isco, vaszkez, béla, benzema, mariano, vallejo, lorente. ceballosnak adok még egy évet, de ennél jobb sztem nem lesz.
ide: hazard, neymar, rodrygo, 2 kp-s, de ilyen krooshoz hasonló kaliber, eriksent meg fasztudja kiket hagyjuk szépen; icardi (csak mert nincs más ötletem, rakás szar a felhozatal előre)
edző guti/solari.
lehet rakni a házat a barca elleni kurvanagy zakóra, szar forma, egy alacsony sebességi fokozat és semmi több, az egész impotencia, ahogy van.Felesleges még kirúgni. Szerencsére a bajnokságban mások is botlottak már most, szóval nincs tetemes hátrány se semmi. Dolgozzon még pár hetet, ha marad ez, akkor kell kirúgni.
én kiraknám utána.
amikor a hülye is látja, hogy nincs sebesség és dinamika elöl, vinyó meg nem játszik pl, nincs senki, aki hozzá hasonlót tudna adni jelenleg, akármilyen esetlen is néha.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. október 20., szombat 19:42
Ez erős túlzás. Az eredmények jöttek, de a játék akkor sem nézett ki jól. Látni lehetett, hogy a csapat zavarba hozható és gondok lehetnek a jövőben.RealAsensio írta:En azt nem ertem, hogy a felkeszules alatt es a szezon elejen ugy ment a csapat, mint meg soha.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. október 20., szombat 19:30
lehet rakni a házat a barca elleni kurvanagy zakóra, szar forma, egy alacsony sebességi fokozat és semmi több, az egész impotencia, ahogy van.Felesleges még kirúgni. Szerencsére a bajnokságban mások is botlottak már most, szóval nincs tetemes hátrány se semmi. Dolgozzon még pár hetet, ha marad ez, akkor kell kirúgni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 20., szombat 19:28
Felesleges még kirúgni. Szerencsére a bajnokságban mások is botlottak már most, szóval nincs tetemes hátrány se semmi. Dolgozzon még pár hetet, ha marad ez, akkor kell kirúgni.BBeno írta:Julen Lopetegui has met with Florentino Pérez and the Real Madrid manager is certain that he will continue
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2018. október 20., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 20., szombat 19:20
Teljesen jogos. Világ legjobb kp-s sora, világ legjobb védői, világ legjobb kapus párosa. Gyenge a keret???Victorioo írta:Oké hogy CR-el oda lett a gólfelelős na de ilyen szöveget hogy ez milyen gyenge keret lett? 2007 körüli keretek jóval de jóval gyengébbek voltak, ez még mindig a 'tegnap" triplázó csapat.. nincs góllövő meg játszuk a semmi tilitolit ennyi..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 20., szombat 19:12
Én is így látom.Nem olyan szar ez a csapat mint amit produkálnak.Bíztam benne,hogy lope kihúzza ezt az évet de bukta az öltözőt és nem tud váltani,így csak időhúzás itt tartani.Victorioo írta:Oké hogy CR-el oda lett a gólfelelős na de ilyen szöveget hogy ez milyen gyenge keret lett? 2007 körüli keretek jóval de jóval gyengébbek voltak, ez még mindig a 'tegnap" triplázó csapat.. nincs góllövő meg játszuk a semmi tilitolit ennyi..
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 20., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 20., szombat 19:01
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem