Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 28., hétfő 9:59

'shutterisland írta: egyreszt bappe annak a baszo monacos szezonnak az elejen volt annyi, mint most yamal 2 ev topligas foci + eb gyozelem utan, masreszt pedig akkoriban o is megkapta a maga hype-jat.

meg a hajnalan jartunk a tiktok, reddit, twitter alapu influencer/pundit hullamnak, social media sem volt ennyire beteg, de a csapbol is o folyt es ment is ra egybol a 100 valahany millas ar cedula.

na mindegy, en nem csipem tulsagosan, az afrikai agy + z generacio kombo miatt biztos nem lesz sosem kedvencem, ennek ellenere tartom a velemenyem.
majd az ido eldonti, hogy ez az agyfasz korulotte kinyirja e a karrierjet vagy megfelel majd az elvarasoknak.
Ha bl elődöntőben vagy döntőben gólt rúg szerintem meg is kapja a balondort Onnantól meg fejben gatya de jah majd meglátjuk.

Bellinghem a brutál amúgy, hogy nála szóba se kerül már, hogy milyen fiatal. Úgy kezelik mint egy 30 éves játékost.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 28., hétfő 9:54

egyreszt bappe annak a baszo monacos szezonnak az elejen volt annyi, mint most yamal 2 ev topligas foci + eb gyozelem utan, masreszt pedig akkoriban o is megkapta a maga hype-jat.

meg a hajnalan jartunk a tiktok, reddit, twitter alapu influencer/pundit hullamnak, social media sem volt ennyire beteg, de a csapbol is o folyt es ment is ra egybol a 100 valahany millas ar cedula.

na mindegy, en nem csipem tulsagosan, az afrikai agy + z generacio kombo miatt biztos nem lesz sosem kedvencem, ennek ellenere tartom a velemenyem.
majd az ido eldonti, hogy ez az agyfasz korulotte kinyirja e a karrierjet vagy megfelel majd az elvarasoknak.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 28., hétfő 9:37

'shutterisland írta: ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.
Amennyire sikerként könyveled ezt el, én legalább annyira látom ezt edzői hibának. Elismerem Yamal tehetségét, megérdemelten van ott a Barca és a válogatott kezdőjében, de vajon helyes-e egy 16-18 éves srác testét ennek kitenni? Ne legyen igazam, de szerintem pár éven belül vissza fog ez ütni és legkésőbb 24 éves korára el fog tűnni a top fociból.
Voltak már más fiatalok is Yamal szintjén ilyen korban, mégsem játszottak ennyit, mert az edzők szépen lassan építették be őket, figyelembe véve a testük fejlődését.
De értem a jelenlegi helyzetet, a Barcanak ezt kell most tolni, ezzel a La Massia maszlaggal lehet szurkolókat vonzani, amire a jelenlegi anyagi helyzetben hatalmas szükség van. Az már mellékes, hogy lehet, hogy ezzel egy tehetséges játékos karrierjét fogják majd tönkretenni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 28., hétfő 8:27

KAG írta: Jo a srac, ezt kar elvenni.
Szerintem itt mindenki a segget verdesne foldhoz, ha nalunk jott volna ki az akademiarol.

De De De

Az a hype amit mar kap, teljesen indokolatlan. Tenyleg mar most ugy van kezelve, mint a prime Messi. Nem, nem CR. O sosem kapott ekkora media hype-ot.

En varom, hogy mi lesz vele. Szerintem el fog menni agyilag, de nyilvan ezt nem kivanom egyetlen gyereknek sem, szoval ne legyen igy.

Viszont az egesz csaladi hattere, viselkedese, illetve a klub es a media ahogy ala pakol... Szvsz ezen az uton fog lemenni sajnos.

+1 ; 17 - 18 eves Mbappe azzal a BL menetelessel nem kicsit volt erosebb es jobb, mint a mostani Yamal teljesitmeny. Ment ott is a media-hype, de nem ezen a szinten.
Bappénál is volt brutál hype de azért az indokolt is volt amit akkoriban művelt bl-ben meg a vb-n. De ő is vagy 4 évig volt 18 éves :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. április 28., hétfő 8:23

Nagyképűbb CR-nél? Pláne az MU-s CR-nél? Azért na, nem lehet olyan könnyen megfosztani a trónjától :mrgreen:

Viszont láttatok ti már 16-17 éves srácokat? Akik már azt hiszik, hogy felnőttek, és tombol a tesztoszteron és övék a világ? Menjetek be egy random gimibe. És akkor még ezt spékeljétek meg azzal, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszol. Hagyjátok már szegényt élni. Ha megfelelő a környezete, akkor kinövi. Egyébként mi is tele vagyunk (nála idősebb) instakirályokkal.

Nem sok olyan focistára emlékszem aki ennyi idősen így reflektorfényben állt, és a megszeppentség mintapéldánya volt. Nem lehet mindenki Varane.

Vele kapcsolatban azt érzem a legnagyob veszélynek, ha nem fogják meg, és megreked a fejlődésben és egy Neymar 2.0 lesz belőle. Meg ha szétrugják, és a teste nem bírja - egyébként brutál jó focista lesz belőle. A hypot meg el kell engedni, mindenki a nuevomessit és CR-t kereseik, mert ezzel lehet eladni. Ennyi van mögötte.
Ő is egy termék amit próbálnak eladni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 28., hétfő 8:16

Jo a srac, ezt kar elvenni.
Szerintem itt mindenki a segget verdesne foldhoz, ha nalunk jott volna ki az akademiarol.

De De De

Az a hype amit mar kap, teljesen indokolatlan. Tenyleg mar most ugy van kezelve, mint a prime Messi. Nem, nem CR. O sosem kapott ekkora media hype-ot.

En varom, hogy mi lesz vele. Szerintem el fog menni agyilag, de nyilvan ezt nem kivanom egyetlen gyereknek sem, szoval ne legyen igy.

Viszont az egesz csaladi hattere, viselkedese, illetve a klub es a media ahogy ala pakol... Szvsz ezen az uton fog lemenni sajnos.

+1 ; 17 - 18 eves Mbappe azzal a BL menetelessel nem kicsit volt erosebb es jobb, mint a mostani Yamal teljesitmeny. Ment ott is a media-hype, de nem ezen a szinten.
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 28., hétfő 8:02

Elorebb jar felnott ferfiak altali felszopasban es messiasvarasban, tiktokvideokeszitesben es nagykepusegben.
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 28., hétfő 7:25

Szerintem dzsi irta le errol a maga frappans modjan a tutit. Ami a trükköt illeti.

Semmiben nem jár előrébb, sőt. Viszont ezt sulykoljak beléd lépten nyomon, mindig mindenkor. Addig es annyira, amig el is hiszed. Nem csak te. Maga töki is.

Viszont remek jatekos. Az kétségtelen
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 28., hétfő 7:18

'shutterisland írta:
R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
Messi, Barca (05-06): 25 meccs, 8 gól, 5 gp
CR7, MU (03-04): 40 meccs, 6 gól, 8 gp.
Mbappe, Monaco (16-17): 44 meccs, 26 gól, 11 gp
Rooney, Everton (03-04), 34 meccs, 9 gól, 5 gp.
Joao Felix, Benfcia, 33 meccs, 15 gól, 6 gp.
ANSUFATI, BARCA, 33, 11 gól, 7 gp.
ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.

az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.

tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.

ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

Miben jár elorebb mondjuk Mbappenal vagy CRnel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 28., hétfő 6:59

'shutterisland írta:

az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.

tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.

ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

Mbappé 17-18 között tolta azt a szezont.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 28., hétfő 6:28

'shutterisland írta:
romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

mas *barcas segget fogja nyalni
Evek ota ez megy, vagy a gavi vagy a cubarsi vagy a yamal
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 28., hétfő 6:23

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 27., vasárnap 22:31

Galacticos írta:
'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 22:29

hehetheoriginal írta:
'shutterisland írta:
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D
Vilagbajnok. :-*

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
Gyamal nagy trükkje részben a számmisztika. Mivel ténylég nagyon fiatalon dobták be így mindenben ő a legfiatalabb de nem lehet nála párnappal idősebbekhez hasonlítani. Hiába rúgott bappé 40 gólt a monacoban 17 évesen mert gyamal 16 éves és 364 napos éppen és ezt lehet csűrni csavarni mint az ide oda tartozó szuperkupákat attól függően, hogy éppen melyik szezont akarjuk tuningolni. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 27., vasárnap 22:19

'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 22:18

'shutterisland írta:
hehetheoriginal írta: lol.
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D
Vilagbajnok. :-*

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 27., vasárnap 22:19-kor.
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 22:14

ferni írta:
dzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannak :lol:
De ha a szülők is ott vannak miért messi fürdeti? :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:52

hehetheoriginal írta:
hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
lol.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 27., vasárnap 21:50

'shutterisland írta:
Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.

nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
A vedelmeben annyit en is hozzatennek, hogy amikor lattam, eleg jo szazalekkal hozta az 1v1 helyzeteket es bar a G/A szamai nem kiemelkedoek, de sokszor az O megmozdulasai alakitottak ki letszamfolenyt, ulnek a kulcspasszai is. Biztos van erre rengeteg stat, de onmagaban a "6 golja es 10 golpassza" nem adja vissza, hogy tenyleg komoly hatast tud gyakorolni a jatekra (sajnos).

Ettol fuggetlenul visszataszito a hype es mara a viselkedese is, mert annyira nem extra, amennyire nyomjak es amennyire elhiszi magarol. Mondjuk ennek orulok, ha nala sem lesz atyai pofon valahonnan, konnyen lehet Vini 2.0, kevesebb eredmennyel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 27., vasárnap 21:48

ziro4vr írta: Kapu előtt fog fejlődni, de semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte. Mondjuk olyat ja legutóbb Neymartól láttunk a santosbol.
Szerintem MBappe olyan volt, amikor berobbant a Monacóban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: