Még megálmodom,várok karácsonyig ahogy írtátok,addig még van idő.
Köszönöm mindenkinek!

rashidm,még két rövid is mellé nem?

HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 15., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 15., csütörtök 17:02
Ez az exkluzív annyit takar csak szerintem, hogy csak PS-re vagy csak One-ra jön ki játék. De aztán lehet, hogy nem...miro írta:Fú ezt az exkluzívot nem értem,olvastam pár helyen,de hogy mi ez..passz.![]()
Teljesítményben,játékélményben,grafikában van valami különbség,engem igazából ez érdekel,mert mindenhol a külsőjét,a joystickot és mi egymás részletet néznek..
Illetve,a one játékokat vissza lehet vinni,és utána féláron lehet megvenni az újat?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek jövök egy sörrel,ha úgy hozza az élet egyszer!
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 15., csütörtök 17:00
Mindkét konzolnak vannak exkluzív játékai, amik csak azon a konzolon jelennek meg. PS4-en ilyen például az Until Dawn, ami számomra az év játéka.miro írta:Fú ezt az exkluzívot nem értem,olvastam pár helyen,de hogy mi ez..passz.![]()
Teljesítményben,játékélményben,grafikában van valami különbség,engem igazából ez érdekel,mert mindenhol a külsőjét,a joystickot és mi egymás részletet néznek..
Illetve,a one játékokat vissza lehet vinni,és utána féláron lehet megvenni az újat?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek jövök egy sörrel,ha úgy hozza az élet egyszer!
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 15., csütörtök 16:47
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 15., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 15., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 15., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 15., csütörtök 15:08
Ajánlom a Big bang theory ezen részét, na abban a Sheldon rommá vesézi mind a 2-t.miro írta:Remélem hogy az utolsó kérdésem,de muszáj föltennem.
Mi szól mellette-illetve ellene a one és a ps4-nél?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 15., csütörtök 14:47
A PS 4 nem figyel téged 0-24h-ban.miro írta:Remélem hogy az utolsó kérdésem,de muszáj föltennem.
Mi szól mellette-illetve ellene a one és a ps4-nél?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 15., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 14., szerda 14:12
Köszönök minden választ,meglátom még!sebydani írta:Mi bírjuk nagyon, barátnőmmel is elbohóckodunk vele, de leginkább kisebb társasággal,barátokkal állunk le néha játszani, elég szórakoztató tud lenni, én szeretemmiro írta:És a kinect? Érdemes hozzá?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 13., kedd 22:59
Mi bírjuk nagyon, barátnőmmel is elbohóckodunk vele, de leginkább kisebb társasággal,barátokkal állunk le néha játszani, elég szórakoztató tud lenni, én szeretemmiro írta:És a kinect? Érdemes hozzá?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 13., kedd 20:29
JAh hogy feltelepíti az 500gb-ra a cuccot? Ezt nem tudtam. Én hülye azt hittem, hogy dvd-ről olvassa be a cuccot.volt írta:Az 500gb valójában csak 407gb. A 407 gigára nem csak a játékok mennek, ha jól tudom ez több részre van felosztva. Szét van vagdosva az aplikációknak/játékoknak, képeknek/videóknak, mentéseknek stb. Tegyük fel, hogy a játékoknak fent van tartva 375gb(ez nem pontos adat), a maradék pedig a mentéseknek,képeknek,videóknak. A játékok pedig hatalmasak. A Batman magában 50gb helyet foglal. (TLOUR 48 gb, Bf 4 67 gb, Witcher 46 gb)rashidm írta:Hogyhogy nem elég? Én nem értek a konzolokhoz, hogy mi mennyi helyet foglal.
Szóval így nem elégHa az összes játékom telepítve lenne még lehet az egy tb sem lenne elég
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 13., kedd 20:02
Nem igazán van hely neki a szobámban, így eszemben sem volt venni. Egyébként sem köt le sokáig, de ha előző generációnál szeretted, akkor most is biztos jó.miro írta:És a kinect? Érdemes hozzá?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 13., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 13., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 13., kedd 16:23
Ahaaa értem,így már más!sebydani írta:Xboxon nem kötelező feltelepíteni. Tolhatod nyugodtan csak CD-ről is. Esetleg amivel nagyon sokat játszol azt érdemes, kíméli a lemezt, plusz halkabban dolgozik ha telepítve van de csak ennyi a különbség
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 13., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: volt » 2015. október 13., kedd 16:11
Xbox esetében nem tudom ez, hogy működik. A sony masinája telepíti a játékokat. Szerintem az Xbox is, bár ezt nem tudom megerősíteni.miro írta:Na most bajba vagyok,mi az hogy telepíve lenne?
Nem elég bevágni a lemezt,és max a mentéseket földobni a gépre?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 13., kedd 16:08
Na most bajba vagyok,mi az hogy telepíve lenne?volt írta:Az 500gb valójában csak 407gb. A 407 gigára nem csak a játékok mennek, ha jól tudom ez több részre van felosztva. Szét van vagdosva az aplikációknak/játékoknak, képeknek/videóknak, mentéseknek stb. Tegyük fel, hogy a játékoknak fent van tartva 375gb(ez nem pontos adat), a maradék pedig a mentéseknek,képeknek,videóknak. A játékok pedig hatalmasak. A Batman magában 50gb helyet foglal. (TLOUR 48 gb, Bf 4 67 gb, Witcher 46 gb)rashidm írta:Hogyhogy nem elég? Én nem értek a konzolokhoz, hogy mi mennyi helyet foglal.
Szóval így nem elégHa az összes játékom telepítve lenne még lehet az egy tb sem lenne elég
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem