Football Manager
Re: Football Manager
a classic az a lebutított része. nincs team talk, edzéssel nem kell foglalkozni, szinte mindent az edzői stáb végez, gyakorlatilag csak a spacet nyomogatod. elméletileg azoknak találták ki, akiknek nincs sok idejük játszani, hogy ne 10 hónap alatt tudjanak lejátszani 4-5 évet. gyorsabb, fapadosabb, szerintem nem sok értelme van. ennyit tudok mondani róla.

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

tényleg Huni mi a különbség a classic és az új között. már arra sem emlékszem melyikkel játszom én pedig tegnap kezdtem.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ti Classicaba szoktatok játszani, vagy az új-ba?
Egyébként most este tervezek kezdeni egy szezont az Arsenallal. szimpatikus csapat, fiatal játékosokkal. aztán ha szerzek elég rutint, megnyerem a BL-t a Fradival
Egyébként most este tervezek kezdeni egy szezont az Arsenallal. szimpatikus csapat, fiatal játékosokkal. aztán ha szerzek elég rutint, megnyerem a BL-t a Fradival

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na 3 év dortmundi sikerek után tovább kellett állnom,év vége felé jött perez papa..
1.év:kupa,szuperkupa,bajnokság
2.év:kupa,szuperkupa
3.év:szuperkupa
kezdtek ki ismerni az ellenfelek,kell a váltás. :-)
szerk. kezdőm:
weidenfeller-piszcsek,subotic,garay,schemlzer-bender,verratti-alexis sanchez,lucasmoura,isco-falcao.
szép volt jó volt,de elég.
indulás madridba. :-)

1.év:kupa,szuperkupa,bajnokság
2.év:kupa,szuperkupa
3.év:szuperkupa
kezdtek ki ismerni az ellenfelek,kell a váltás. :-)
szerk. kezdőm:
weidenfeller-piszcsek,subotic,garay,schemlzer-bender,verratti-alexis sanchez,lucasmoura,isco-falcao.
szép volt jó volt,de elég.
indulás madridba. :-)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Este megyek inni-bulizni..úgyhogy lehet bevállalom.
Viccet félretéve a Fiorentinan és Napolin is gondolkozok..de ha tényleg nehéz akkor nem lenne célszerű olasz honban kezdeni. :-) Így valószínű, hogy a kedvenc csapatunk lesz az első állomásom.

Viccet félretéve a Fiorentinan és Napolin is gondolkozok..de ha tényleg nehéz akkor nem lenne célszerű olasz honban kezdeni. :-) Így valószínű, hogy a kedvenc csapatunk lesz az első állomásom.
Modric - Kroos
patch rajta van már. semmiképp se kezdj kis csapattal, mert este már nem lesz a gépeden a játék

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."

-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Most elindult.Méghozzá úgyhogy..
Két fajta crackem van, az egyik ahol 6 dolog van:
steamclient.dll
steam_api.dll
skidrow.ini
readme.txt
FM.exe
buddha.dll
Ha ezt felrakom akkor hibát ír el sem indul.
A másik crack ahol 3 dolog van :
steam_api.dll
CPY.ini
FM.exe
Ha ezt rakom fel (CPY nélkül ) akkor nem ír hibát de el sem indul. Erre rácrakkeltem az első crack csomagból de csak az FM.exe-t és így elindult. Remélem érthető.
Kíváncsian várom meddig fog tartani.
Valaki találkozott már ilyennel ?
Fm13
Egy percet sem játszottam még evvel..szerintetek milyen csapat ideális kezdésnek ? Mire kell jobban figyelni mint a 12-ben? Ja és ha valaki tud egy elérhető patch-et akkor küldjön már nekem egy linket pm-ben.
Két fajta crackem van, az egyik ahol 6 dolog van:
steamclient.dll
steam_api.dll
skidrow.ini
readme.txt
FM.exe
buddha.dll
Ha ezt felrakom akkor hibát ír el sem indul.
A másik crack ahol 3 dolog van :
steam_api.dll
CPY.ini
FM.exe
Ha ezt rakom fel (CPY nélkül ) akkor nem ír hibát de el sem indul. Erre rácrakkeltem az első crack csomagból de csak az FM.exe-t és így elindult. Remélem érthető.
Kíváncsian várom meddig fog tartani.

Valaki találkozott már ilyennel ?

Fm13
Egy percet sem játszottam még evvel..szerintetek milyen csapat ideális kezdésnek ? Mire kell jobban figyelni mint a 12-ben? Ja és ha valaki tud egy elérhető patch-et akkor küldjön már nekem egy linket pm-ben.
Modric - Kroos
-
Lefuttattam de semmi nem változott, továbbra is 1-2 másodpercig tölt és semmi.Huni írta:az más hibakód. az én megoldásom a 05-ösre érvényes. utánanézek ennek is.
futtass egy ccleanert, valószínűleg javítani fogja.
Modric - Kroos
Sárcok, a 2013-ban nem is lehet már csoportokba sorolni a játékosokat a trainingnél?

az más hibakód. az én megoldásom a 05-ösre érvényes. utánanézek ennek is.

-
Huni.
kipróbáltam úgy ahogy mondtad, most már nem dobja be azt a hibakódot (0xC0000142), de így sem indul. Dupla katt 1-2 másodpercig tölt..azután semmi. Erre van valami ötleted vagy esetleg másnak ?
kipróbáltam úgy ahogy mondtad, most már nem dobja be azt a hibakódot (0xC0000142), de így sem indul. Dupla katt 1-2 másodpercig tölt..azután semmi. Erre van valami ötleted vagy esetleg másnak ?
Modric - Kroos
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
dortmundal nagyobb csapatok ellen ( bl,esetleg idegenben a bayern) állandoan nagyon deffenzíven futballozok,és be is szokott jönni.
4 védő,3vkp,2 tkp szélső,és egy csatár.
kontra,mély védelmivonal,gyors kispasszok.
gólt nem szoktam kapni,és találni mindig tudok eggyet.
mondjuk ehez kell egy falcao,lucas moura,isco,alexis sanchez 4-es ahonnan tudok válogatni a 3 fölső posztra.. :-)
4 védő,3vkp,2 tkp szélső,és egy csatár.
kontra,mély védelmivonal,gyors kispasszok.
gólt nem szoktam kapni,és találni mindig tudok eggyet.

mondjuk ehez kell egy falcao,lucas moura,isco,alexis sanchez 4-es ahonnan tudok válogatni a 3 fölső posztra.. :-)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Rohadtuk zavaró dolog a meccs nézése..Szögleteknél legtöbbször ötletem sincs,hogy mi történik..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
aamúgy ha kezd valaki a Reallal akkor rögtön egy 20-asért hirdesse meg kaká. a city vinni fogja ezt garantálom.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
na tudod mit huni...Huni írta:egyelőre szarul megy

Amúgy annyira idegesítő, h egy fiatal tehetségért Zouma,Benzia, Jesé ilyen 20 millákat kér mindenki. miközben alapből ilyen 1-3 milla körül mozogna az ára. Castle-be meg senki nem jönne. (jade Kaksi jöhetett volna 300-as heti fizuval. na mondom hogyne...) a részlet is nagyon nehezen megy. Viszont Jonás Gutierezt 10 millióért elvitte a spurs

halálomig madridista leszek
egyelőre szarul megy

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, már úgy értem, hogy okosabbak a tárgyaló felek pl részletfizetéssel kapcsolatban egy nagyobb klubnál jobban átértékelik az opciókat.
Amit te mondasz az a rivalizálás miatt van.
Amit te mondasz az a rivalizálás miatt van.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
hogyne függne. emlékszem régen nem tudom már melyik fm-ben összekaptam fergievel, mentek a csúnya nyilatkozatok egymásról és úgy adta az élet, hogy vela náluk volt és átadólistára került - már emlékszem, 2009 - le is csaptam volna rá, de még a 200 milliós ajánlatot is visszadobták.. pedig vela abban a játékban egyszemélyes hadsereg volt, 60 gól 40 gólpassz, 4 gól bl döntőben... stbnmate írta:Lehet, hogy erősen függ attól is, hogy ki az akivel tárgyalsz? Erre is vannak már attribútumok? Hogy a klub akivel tárgyalsz, mennyire köcsög? Vagy mi? Most nem indítom el, mert akkor holnapi zhmnak meszeltek, de péntek este erre ránézek.

annak már mindegynmate írta:mert akkor holnapi zhmnak meszeltek

én most lőttem be a dortmundot. BL csoportból izgalmas harcban jutottunk tovább első helyen a chelsea, valencia, juventus előtt. minden az utolsó fordulóban dőlt el. ha a valenciától kikaptunk volna, akár ki is eshettünk volna. ráadásul kaptak egy tizenegyest, amit weidenfeller úgy szedett ki, hogy olyant még a világ nem látott. onnan meg feltámadtunk és levertük a spanyolokat. illetve lewandowski leverte, hogy pontos legyek.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lehet, hogy erősen függ attól is, hogy ki az akivel tárgyalsz? Erre is vannak már attribútumok? Hogy a klub akivel tárgyalsz, mennyire köcsög? Vagy mi? Most nem indítom el, mert akkor holnapi zhmnak meszeltek, de péntek este erre ránézek.