Javaslataitok

www.madridom.hu

Moderátor: Multimédiások

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Javaslataitok

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. július 30., vasárnap 4:32

d.gergo írta:Kívánságműsor:

Ha egy dolgot kéne mondani, mit hiányoltok az oldalról leginkább?

És mi az az egy, ami megvan, de fejlesztenétek rajta? :)
Egy olyan szintű adatbázist nagyon hiányolok, amilyen anno a másik oldalon volt. Kezdőcsapat, teljes jegyzőkönyv minden meccsről, korábbi játékosok profiljai. Jó volt rákattintani a naptáron egy adott napra, egyből ott volt, hogy melyik játékos született aznap, milyen meccseket játszottunk a múltban, ez hiányzik nagyon a kezdetek óta. Technikailag nem tudom, hogy mennyire nehezen oldható meg, vagy mennyire időigényes a dolog, de ha nem túl nagy ügy, és nincs rá ember, én szívesen vállalnám az adatok bevitelét, vagy bármit, mert úgy alakult, hogy rengeteg időm tud lenni a gépnél éjszakánként például szinte minden este. Real Madrid C, Castilla, volt ott minden, de elég lenne egyszer az A csapat. Puskás, Di Stefano, Hugo Sánchez számait olyan jó volt vissza-visszanézni egy kattintással...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 8:22

Süti írta:Ha nincs hozzá cérna (amit megértek, nekem se lenne, elég beleolvasnom néha. :mrgreen: ) akkor viszont szerintem mindenki jobban járna ha csuknátok a topikot, vagy átneveznétek olyanra, ami talán ennyi retardáltat (bocs :lol: ) nem vonz be. :hmmm: "Közelgő Utazások" ilyesmi, nem tudom. Csak ötlet, hogy ne kapjatok agyérgörcsöt. :mrgreen: Vagy a kiemelt komment a tetejére, mint pár fórumon. :)

Van cérna, csak a hülyékre nincs idő. Látod, Remy tegnap olyat kérdezett, aminek van értelme, és biztos van olyan, ami még nem lett megkérdezve, mondjuk nekem evidens, de eszembe sem jut leírni.
A közelgő utazások meg nem adja annyira, ha már most a januárt szervezem :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 27., csütörtök 22:33

Realista24 írta:
Remy írta:Persze, értem én. Sőőőt... rohadt idegesítő lehet. Viszont talán ezzel (főleg, ha valahogy be lehetne illeszteni a topicba mindjárt a hsz-ek fölé), akkor talán neked is könnyebb lenne a jövőben. Pont ezért hoztam fel ezt.
Tízből hat nem fogja elolvasni, mert túl hosszú lesz :lol:
En jartam mar ugy gyakorikerdesek.hu-n, hogy valakinek megprobaltam segiteni, le is irtam mindent, majd szepen elkuldott a francba, mert o nem hajlando olyan hosszu hsz-eket elolvasni. :ike:

más.: Korabban ajanlottam egy streamet, amit le tudnatok cserelni erre ? Lenyegeben ugyanazokat tartalmazza, csak nem a hozzaszolasok kozott kell keresgelni, hanem van hozza egy grafikus felulet.
Süti írta:Amit el tudnék még képzelni, azok a videoösszefoglalók a meccsekről. Galéria/Média fülön belül, esetleg a mérkőzés fülön a végeredményre kattintva. Egyrészt nem tudok ez jogok miatt megoldható e egyáltalán, másrészt azért jó lenne, mert néha vissza-vissza néznék 1-2 dolgot régebbről is, és ezzel egyszerűbb lenne. :) (Nyilván google, meg youtube, de szerintem hozzádna a dolgokhoz, amennyiben kivitelezhető.) :)
http://www.fullmatchesandshows.com/ -ra a teljes meccs mellett osszefoglalok is felkerulnek, esetleg valamilyen formaban be lehetne linkelni.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 27., csütörtök 22:23

Ha nincs hozzá cérna (amit megértek, nekem se lenne, elég beleolvasnom néha. :mrgreen: ) akkor viszont szerintem mindenki jobban járna ha csuknátok a topikot, vagy átneveznétek olyanra, ami talán ennyi retardáltat (bocs :lol: ) nem vonz be. :hmmm: "Közelgő Utazások" ilyesmi, nem tudom. Csak ötlet, hogy ne kapjatok agyérgörcsöt. :mrgreen: Vagy a kiemelt komment a tetejére, mint pár fórumon. :)

Amit el tudnék még képzelni, azok a videoösszefoglalók a meccsekről. Galéria/Média fülön belül, esetleg a mérkőzés fülön a végeredményre kattintva. Egyrészt nem tudok ez jogok miatt megoldható e egyáltalán, másrészt azért jó lenne, mert néha vissza-vissza néznék 1-2 dolgot régebbről is, és ezzel egyszerűbb lenne. :) (Nyilván google, meg youtube, de szerintem hozzádna a dolgokhoz, amennyiben kivitelezhető.) :)

Egyébként el tudnék képzelni valami góltotó játékot is, vb-n eb-n mindig pörgetjük baráti társaságban, izgalmassá teszi a meccseket. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 27., csütörtök 21:02

Az már a saját problémájuk. Majd, ha nem reagálsz a privátra, rájönnek. (vagy nem)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 27., csütörtök 21:01

Remy írta:Persze, értem én. Sőőőt... rohadt idegesítő lehet. Viszont talán ezzel (főleg, ha valahogy be lehetne illeszteni a topicba mindjárt a hsz-ek fölé), akkor talán neked is könnyebb lenne a jövőben. Pont ezért hoztam fel ezt.
Tízből hat nem fogja elolvasni, mert túl hosszú lesz :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 27., csütörtök 20:58

Persze, értem én. Sőőőt... rohadt idegesítő lehet. Viszont talán ezzel (főleg, ha valahogy be lehetne illeszteni a topicba mindjárt a hsz-ek fölé), akkor talán neked is könnyebb lenne a jövőben. Pont ezért hoztam fel ezt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 27., csütörtök 20:55

Remy írta:Miután többször is problémát okozott sokaknál az Utazás Madridba topicban az információkeresés. Szerintem jó lenne egy olyan külön fül, ahol össze lenne gyűjtve egy csokorba jó néhány hasznos információ.

Gondolok itt olyanokra, hogy madridi érdekességek, jegyvásárlással kapcsolatos infók, stb. Nyilván ezt jobban tudja az, aki már volt kint.

Nem tudom, hogy ti láttok-e benne fantáziát, de ha már úgyis folyamatosan falba ütköznek sokan a keresés miatt, így ennek látnám értelmét, ha már fejlesztésről van szó.

(Nem kellenek az ott van a google kommentek... :) )
Kiegészítem Gergő diplomatikus válaszát.

Ez nem ott van a google komment, hanem ott van minden a topicban.
És hogy miért száll el az agyam? Mert amikor az egy hszes jómadár regisztrál, leírok neki egy regényt, főleg privátban, mert ott is megtalál, kb vakon eltalálna Madridon belül mindenhova, egy kikúrt köszi te hülyét nem tud leírni. Vagy amikor jegyet szerzel neki, ugyanez, és még sorolhatnám. Hát az összes ilyen egy hsz-es vegye a fáradtságot a topic elolvasásával, aztán megkeresheti az illetékeseket püben is vagy a topicon keresztül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. július 27., csütörtök 20:50

Remy írta:Miután többször is problémát okozott sokaknál az Utazás Madridba topicban az információkeresés. Szerintem jó lenne egy olyan külön fül, ahol össze lenne gyűjtve egy csokorba jó néhány hasznos információ.

Gondolok itt olyanokra, hogy madridi érdekességek, jegyvásárlással kapcsolatos infók, stb. Nyilván ezt jobban tudja az, aki már volt kint.

Nem tudom, hogy ti láttok-e benne fantáziát, de ha már úgyis folyamatosan falba ütköznek sokan a keresés miatt, így ennek látnám értelmét, ha már fejlesztésről van szó.

Igen, ez jó ötlet, tervezzük is már. Igyekszünk már a hetekben elindítani :)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 27., csütörtök 20:47

Miután többször is problémát okozott sokaknál az Utazás Madridba topicban az információkeresés. Szerintem jó lenne egy olyan külön fül, ahol össze lenne gyűjtve egy csokorba jó néhány hasznos információ.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

e.gergo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. július 27., csütörtök 20:39

Kívánságműsor:

Ha egy dolgot kéne mondani, mit hiányoltok az oldalról leginkább?

És mi az az egy, ami megvan, de fejlesztenétek rajta? :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 8., szombat 12:51

nekem is gyors. szerencsere.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 8., szombat 12:44

d.gergo írta:Az utóbbi hetekben úgy tapasztaltam, hogy lassabban tölt be az oldal (hírek és fórum egyaránt). Nálam van csak a hiba, vagy más is tapasztalt ilyesmit?
Telón meg ipaden nekem ugyanolyan gyors, mint volt.

e.gergo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. július 8., szombat 12:41

Az utóbbi hetekben úgy tapasztaltam, hogy lassabban tölt be az oldal (hírek és fórum egyaránt). Nálam van csak a hiba, vagy más is tapasztalt ilyesmit?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 4., kedd 13:11

nalad. nekem minden ok.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 4., kedd 12:58

Valamiért telefonról nem tudok bejelentkezni, hanem csak újratölti a bejelentkezési oldalt. Nálam a hiba vagy nálatok?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 28., szerda 8:41

Realista24 írta:
lordgabi írta:Év szerkesztője, év fórumozója szavazás ismét elmaradt. :x
En voltam mind a kettő. Mas nem indult.
:mrgreen:

ön-kény-ura-lom!!!
ÖN-KÉNY-URA-LOM!!!
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 6:41

lordgabi írta:Év szerkesztője, év fórumozója szavazás ismét elmaradt. :x
En voltam mind a kettő. Mas nem indult.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. június 28., szerda 4:42

Év szerkesztője, év fórumozója szavazás ismét elmaradt. :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 27., kedd 8:31

Főoldalon és fórumban is elérhető a Kacsaszezon menüpont. Oda kattintva olvashatóak az átigazolási hírek, főoldalra nem kerülnek ki, a nyugalom megőrzésének érdekében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: