HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 31., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 17:07
Összességében igazad van. De pochettino vagy wenger??? Nem az a baj,hogy Zz megy.Hanem a helyettes aki egy utolsó percben összekukázott valaki lesz.Gyakorlatilag esélyünk nem volt ezzel,hogy a geeneráció váltást ne káosz közepette vezényeljük le.ateeemadrid írta:Elhiszem, hogy most mindenkit lehozott az életről ez a hír, de én a szomorúságot félretéve továbbra is racionálisnak tartom a döntést, és abszolút megértem Zidanet. Egyébként itt a fórum is most a BL cím utáni örömünnep miatt kevésbé látja szerintem reálisan a helyzetet.
Már szezon közben sokan voltak, akik panaszkodtak, látható volt, hogy azért nem megy úgy a játék, mint az előző szezonokban. Sőt, sokszor elhangzott az is, hogy egy újabb BL cím tényleg ennek a generációnak a megkoronázása lenne. Sajnos ez is eljött. Én tartom, hogy Zidane-nak lehet túl nagy kihívás lett volna újjá építeni egy csapatot, pláne úgy, hogy jó barátokat kellett volna esetleg elengedni, de minimum padoztatni.
Ha megfelelően pótoljuk, szerintem jól is elsülhet a dolog, ZZ miatt meg ne aggódjatok, ez még csak az 1. fejezet volt nála, mint madridi edző, ebben biztos vagyok.
Addig is reméljük, hogy az új edző megkapja majd a bizalmat, és remélhetőleg minél hamarabb meg tudjuk ki lesz az. Az biztos, hogy az utóbbi évek legizgalmasabb nyara elé nézünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 31., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 31., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. május 31., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 31., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 16:54
Igen.Szép és érthető amit Zizu csinált.De így a semmiből tökönrúgni mindenkit... nem tudom mi lesz,lehet jól is kijövünk az egészből.De akkor inkább jelentett volna be egy utolsó évet ő is meg Cr is.Nekifutott volna a csapat még egy erőnfelüli szezonnak és addig perez 1 évig tervezgethette volna a jövőt.Igazán elbírtunk volna egy bukó szezont ezek után.Kerlon írta:Láttátok már valaha Perezt megtörten és tanácstalanul? Nézzétek a képeket.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 31., csütörtök 16:52
Egy szót nem értettem a sajtótájékoztató elejéből, de Perez arcára volt írva minden mikor már bejöttek.Kerlon írta:Láttátok már valaha Perezt megtörten és tanácstalanul? Nézzétek a képeket.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. május 31., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 31., csütörtök 16:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 31., csütörtök 16:20
Süti írta:Akkor ez a BL tripla amolyan Materazzi fejes volt?Galacticos írta:Jatekoskent es edzokent is a csucson hagyja abba. Nem terek magamhoz
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 31., csütörtök 16:15
Akkor ez a BL tripla amolyan Materazzi fejes volt?Galacticos írta:Jatekoskent es edzokent is a csucson hagyja abba. Nem terek magamhoz
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 31., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 31., csütörtök 16:12
Ugyanez. Több mint 2 órája volt a sajtótájékoztató, majd'szétrobban a fejem, pedig sosem szokott fejgörcsöm lenni, csak nézek magam elé...miVida írta:ez kb úgy érintett engem mint vmi haláleset...komolyan.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 31., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 31., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. május 31., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 31., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 31., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. május 31., csütörtök 15:55
Pont, hogy Levy tuti nem engedi el mindkettot egszerre szerintem.realistahuni írta:Pochettinoval az a baj, hogy hozatná magával Kane-t. Az pedig elég nagy baj.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem