Amúgy január 30 óta veretlenek vagyunk, just sayin.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 27., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 27., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 27., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 27., kedd 22:49
Erre tudnek irni dolgokat, de minek bantsalak meg en is, bantod te magadatMester77 írta: Én csak annyit írnék már ide, jó előre, h a második félidő előtt 1perccel, bementem a hálószobába, adni egy puszit a kedvesemnek, aki közölte, h amúgy nincs rajta bugyi..
Mondom jojojo hagyjon már, jön a második félidő. És bedobtam neki egy bugyit.
Ezért. Ezért a második félidőért.![]()
Most már persze alszik
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 27., kedd 22:49
Timo werneri impotencia.Mester77 írta: Én csak annyit írnék már ide, jó előre, h a második félidő előtt 1perccel, bementem a hálószobába, adni egy puszit a kedvesemnek, aki közölte, h amúgy nincs rajta bugyi..
Most már persze alszik
HozzászólásSzerző: füst » 2021. április 27., kedd 22:49
Rúgj bele az ágyba egyet véletlen.Mester77 írta: Én csak annyit írnék már ide, jó előre, h a második félidő előtt 1perccel, bementem a hálószobába, adni egy puszit a kedvesemnek, aki közölte, h amúgy nincs rajta bugyi..
Most már persze alszik
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 27., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 25., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. április 25., vasárnap 11:16
El is fogytunk de valóban ami miatt tegnap én is kiakadtam az a hozzáállás. Hát baxki ha a bajnokság a tét akkor minimum elvárható az hogy aki játszik az szakadjon meg. De nem a hosszabbításban is adogatunk körbe meg simogatjuk a labdát stb. A Capello felé bajnoki cím mentalitása kellene (legalább nyomokban) és akkor meglehet ezt volna a liga. Rohadt idegesítő hogy a végén még a Barca duplázik mi meg cumizunk.Kerlon írta: Dehogy fogytunk. A tegnapi es ehhez hasonlo hazai pont vesztesek miatt nem vezetjuk a bajnoksagot, bukjuk a bajnoksagot. Iden nem ez az elso, hogy kimegyunk hazai palyan ilyen lofaszjoska mentalitassal es vallalkozo kedvel.
Felhaborit, hogy megy az allando hatra visszapassz, hogy nem mer senki csinálni egy felpasszt, egy lefordulast. Nulla varatlan megoldas, gyakorlatilag nulla nyomás kifejtés.
Pufi Hazard beállt, kétszer megindult és majdnem két veszély helyzet állt fel...
Asensiot meg felejtse mar a el a vezetőség, szánalmas az ember, szánalmas a mentalitása. Se a balon, se a jobbon nem er semmit se. Rodrygo bar sokat hibázott, de látszott rajta, hogy a balon mennyivel jobban erzi magát, aztan emiatt a semmirekellő miatt kell a jobbon játszani.
ZZ is bekaphatja, hogy nem veszi eszre vagy nem mer cserélni előbb, mint az utolsó 20-10 perc.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 25., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. április 25., vasárnap 8:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 25., vasárnap 0:39
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. április 25., vasárnap 0:15
Csak maradjon is meg a keret... A Varane Ramos párosból legalább egyikük itt folytathatná és nagyon jó lenne ha Alaba végül egy másik csapatot választanaPad'em írta: Laptopról néztem a meccset, és hát mindent elmond az élvezeti faktorából, hogy majdnem többször figyeltem asszony random Netflix thrillerét mint a fiainkat. Mondjuk Rosario Dawson azért jobb látvány mint a csapzott hobo Isco, aki már a 20.percben úgy zihál mint Modric 46 db zsinórban lejátszott meccs után se.
Vindzsó ma is tüzelt keményen, Zizou sztem feltette a kérdést, hogy megéri e tovább gyakorolni vele. Hasznosabb időtöltés ha inkább elmegy az Ikeába venni egy új kanapét ahelyett a lila förtelem helyett. Hazard megint beugrott bíztatóan, 2-3 meccs után gondolom jön majd szenyor discomfort.
Chelsea ellen az tuti, hogy nem lesz gólgála, mindkét csapat kevés gólt kap. Kroos reméljük vállalni tudja, Mendy se lenne rossz, de rá kevesebb az esély. Bajnokság így több mint valószínű kampó, BLre még egy utolsó nagy extra kéne, hogy aztán ősztől... folytassuk valszeg ugyanezzel a kerettel![]()
*most olvasom, hogy lesz Mendy szerdán. Fasza
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 24., szombat 23:35
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 24., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. április 24., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 22., csütörtök 14:00
Így vanBabinho írta: Fiatalok is tetszettek. A gutierez fiunak komoly fizikuma is van
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 22., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 22., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 22., csütörtök 12:18
Mendy 17én sérült meg kb 2 hétre.Berti írta: 2 nap mulva Betis. A tegnapi csapathoz képest ki fog csatlakozni?
Hazard, Toni, Modric, Mendy?
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem