HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 27., szombat 18:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 27., szombat 18:19
Nálam is ez a fő kérdés...Az egyetlen csapatrész, ahol nincs ok aggódásra, egyedül egy negyedik számú hátvéd van terítéken, de azt is lehet házon belül, Nachoval megoldjuk. (bár nem hiszem)Milyen értelmes indok miatt vetődött egyáltalán fel egy középhátvéd leigazolása egy olyan csapatba, ahol van 6 poszt amin vagy fejleszteni lehetne vagy a tátongó lyukat betömni? Talán az egyetlen biztos pont a középhátvédek meg CR, erre egy 40 milliós hátvéden megy a filozofálás. Értelmetlen.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. április 27., szombat 18:15
Figo Sporting,illetve Real mezének örökösei:hehe írta: amúgy igen. ez valóban egy átok lehet, vajon ki lesz az , aki kihúzza a sziklából az excaliburt?
sztem még meg se született
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 27., szombat 18:09
Sose volt az...a világ egyik legjobb védője.
Ez igaz, de egy hibája van a gondolatnak. A válogatottban megoldották Ramos játszatását a jobboldalon. És ott jól játszott...varane alapkezdő.
ha a brazil jönne, ő sem a padot melegítené.
ramos jobboson vicc. 3 ilyen szintű khv meg nem lehet egy csapatban, varane-t aki visszafogja a fejlődésben, azt legyilkolom a gecibe.
ramosból rengeteg dellát szakíthatunk, amit lehet normális játékosokra fordítani, pepéért nem kapunk ennyit.
pepe a padra ideális, sérüléskor, bajnokikon beszáll
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 27., szombat 18:02
Milyen értelmes indok miatt vetődött egyáltalán fel egy középhátvéd leigazolása egy olyan csapatba, ahol van 6 poszt amin vagy fejleszteni lehetne vagy a tátongó lyukat betömni? Talán az egyetlen biztos pont a középhátvédek meg CR, erre egy 40 milliós hátvéden megy a filozofálás. Értelmetlen.Nekem mindegy, hogy ki heylére hoznák Silvát, bármelyikük helyére gondolkodás nélkül betenném, annyi igaz, hogy Ramosban még több lehet, mint Pepébe, a korból is kifolyólag.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 27., szombat 18:02
amúgy igen. ez valóban egy átok lehet, vajon ki lesz az , aki kihúzza a sziklából az excaliburt?mentamas írta:A mágikus 10-es mez ....___Samy___ írta:özillel még igazából az is a probléma - a taktikai alkalmatlanságon kívül - hogy elkényelmesedett, de nagyon
az első évében is ez volt a szisztéma, mégis jobban mozgott, épp azért, mert odatette magát, újoncként bizonyítani akart
ez meg már nincs meg benne 2 éve![]()
Csak Figo tudta benne jól tolni utoljára![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. április 27., szombat 17:58
A mágikus 10-es mez ....___Samy___ írta:özillel még igazából az is a probléma - a taktikai alkalmatlanságon kívül - hogy elkényelmesedett, de nagyon
az első évében is ez volt a szisztéma, mégis jobban mozgott, épp azért, mert odatette magát, újoncként bizonyítani akart
ez meg már nincs meg benne 2 éve
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 27., szombat 17:55
Sérülése előtt csak az is kurva sokat jelentett, ha a védelemben volt, vezére volt, a világ egyik legjobb védője. Azóta viszont...és jobb már nem lesz.petiamadridista írta:Miért Ramos ehlyére hoznátok T. Silvát.
Én Pepét előbb vágnám ki... Az a csávón több ment el az elmúlt x évben mint amennyi jött..
Sokkal több.
1 jó meccsére emlékszem.
Durung, paraszt.
Kivételesen teljesen egyetértek hehével.varane alapkezdő.
ha a brazil jönne, ő sem a padot melegítené.
ramos jobboson vicc. 3 ilyen szintű khv meg nem lehet egy csapatban, varane-t aki visszafogja a fejlődésben, azt legyilkolom a gecibe.
ramosból rengeteg dellát szakíthatunk, amit lehet normális játékosokra fordítani, pepéért nem kapunk ennyit.
pepe a padra ideális, sérüléskor, bajnokikon beszáll.
asszem ez elég meggyőző volt.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 17:54
azert(csak ugy feltetelezes keppen), ha jonne T Silva, akkor Ramos elott lenne ket olyan kh, akik jobbak kvalitasban es higgattabbak,tisztaban jatszanak, kevesbe van benne egy esetleges eltiltas. Labda jaratasban is jobbak. Na most ha leultetnenk Ramost a padra, onnantol kezdve vege lenne a csapat moralnak. Ez mind csak egy levezett gondolat menet ha jonne Silva, es Pepet kuldenenk el.Aki szerintem jobban turne a padot. Abba a filozofiaba amit probalunk hirdetni, es ami miatt Pepet ekezzuk(foleg a szocik), abban Ramost is lehetne boven.(o sem illik bele a kepbe)petiamadridista írta:Miért Ramos ehlyére hoznátok T. Silvát.
Én Pepét előbb vágnám ki... Az a csávón több ment el az elmúlt x évben mint amennyi jött..
Sokkal több.
1 jó meccsére emlékszem.
Durung, paraszt.
Az teny, h Jose okolhato jatekos formak miatt. De gondolj bele, ha Silva jonne, akkor ki maradna ki? Varane vs Ramos kozul.Galacticos írta: de tény hogy nincs túl jó formában.
mintha Ramos ebben nem lenne partner.Ja meg a 120 ezer ívelése.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 17:52
varane-t aki visszafogja a fejlődésben, azt legyilkolom a gecibe.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 27., szombat 17:48
varane alapkezdő.petiamadridista írta:Miért Ramos ehlyére hoznátok T. Silvát.
Sokkal több.
1 jó meccsére emlékszem.
Durung, paraszt.
túl gyanús, túl gyanús már...Másrészt, (bocsi a dupláért). Arra nincs bizonyíték, hogy Ramos bomlaszt, de ha igen, akkor ő is mehet.
ha igaza van , ha nem, egy játékos ne pofázzon, beszéljék meg belül a klubon belül.Viszont, az sem biztos, hogyha pofázik akkor nincs igaza.
ez meg pusztán baromság, már csak a fizikális képességei miatt is.Khedira szint volt mindig is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 27., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 27., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 27., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 27., szombat 17:24
Azért Özil a bajnoki címünkben is vastagon benne volt, de kétségkívül az első évében volt igazán jó.Galacticos írta:ez azért túlzás.numberone1 írta:Kozepen is rengeteg gond volt vele mostanaban.
de tény hogy nincs túl jó formában.
de mourinho alatt ő már nem is lesz abban szerintem és ez nem csak rá igaz és egyáltalán nem meglepő.
legjobb példa özil. volt egy(!!!) jó éve, és már beton kezdő két éve, amióta meg sem közelíti azt a szintet.
néha talán rotálni kellett volna és sokkal jobb lett volna minden. ott van modric, csinálhat amit akar ha ebbe a mourinho féle rendszerbe nem illik meg ha még jól is játszik utána úgysem kezdő. egyébként őt mourinho kérte, nem is értem hogy minek. neki simán látnia kellett volna hogy modric nem ahhoz van hozzászokva hogy a labda csak a feje felett van.
thiago silváról meg ne is álmodozzatok szerintem. :-)
kell egy jó jobbhátvéd nem tudom hogy carvajal-e a megfelelő de valakit hozni kell. és akkor a védelem hosszú évekre rendben lesz.
amúgy se silvára költsünk már egy csomó pénzt, inkább a kp-ra meg előrébb, oda nagyon is kell az erősítés. ez a kh triónk meg szerintem a legjobb a világon, sehol nincs 3ilyen jó kh.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 17:21
ez azért túlzás.numberone1 írta:Kozepen is rengeteg gond volt vele mostanaban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 27., szombat 17:20
nyilván én sem úgy gondoltam, hogy még aktív focistaPress írta:sorry, kimaradt véletlenül a lényeg a cikkből, ő Ancelotti segítője lenne az edzői stábban. Nyilván nem mint játékos, hisz 2 éve visszavonult![]()
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. április 27., szombat 17:19
Osztom. Ezért írtam, hogy jelenleg feleslegesnek tartom, mert most fontosabb a középpálya megerősítése. De ha valamelyik középső védőnk lép, akkor bízom benne, hogy jön a helyére T. Silva.Gerr90 írta:Lehet, most nem szerzek túl nagy népszerüséget ezzel magamnak, de szerintem, ha megszereznénk Silvat, ô lenne a csapat legjobb középsô védôje. Ramos és Pepe nagyon jó játékosok és Varane 1-2 éven belül az abszolút legjobb lehet a posztján, de jelenleg én Silvat tartom annak.
Ennek ellenére én nem hoznám horribilis pénzekért. A jelenlegi felhozatalból is világklasszis védelmet lehet összerakni. (legalábbis középre)
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 27., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 27., szombat 17:15
A probléma abban leledzik, hogy Verratti nem Khedira helyére jönne (oda mindenki Vidalt/Pogbát szánja), hanem Xabi Alonso helyére/utódjának. Lásd az aláírásomban.Professore írta:Nem tudom miért van ennyire sztárolva Verratti, tény hogy elég ügyes a labdával nekem mégis Gago 2.0 benyomásom támad vele szembe. Alkatilag abszolút nem optimális, pláne ha kialakulna egy Verratti-Modric duo....Itt inkább Pogba-Ramirez-Vidal trióból kellene valaki...persze a szerecsen herceg helyett rosszabb esetben Verrattit is elnézegetném.
Ha ott tartana, akkor nem utasította volna vissza már kétszer.CS0ki írta:Mondjuk az nekem is furcsa, hogy Ancelottinak mi nem tetszik Párizsban. Vagy ő még ott tart, hogy a madrid a legnagyobb klub, akinek az ajánlatát nem lehet visszautasítani?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem