na jóéjt. Holnap meccs.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 1., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:24
Eladni még eladhatnának amúgy. Official majd 40 perc múlva mikor a spanyol is bezárELSiete írta: The transfer window in France has officially closed. Kylian Mbappé, despite a summer full of speculation, stays in France.
Az Athletic bombájasmck1337 írta:Greenwood > Getafe. Wow.
Igen, vele van pont egy db csatárunk. Elfért volna még egyHalfkey írta: Jött amúgy csatár kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. szeptember 1., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 1., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:19
Egy kölcsön valóban elfért volna, amolyan Csicsaritós. Na nem ez a pubertás Joao aki be van oltva gól ellen. De akárki, azért a mi hívásunkra nagyon sok csatár éhségsztrájkolna még csak kölcsönbe is akár. Tényleg érthetetlen.BlancoMark írta: Nem ertem hogy miert ne lehetett volna mondjuk egy Joao Felix szeru kolcsont legalabb egy szezonra behuzni mint a tuloldalon tettek Barcaek.
Ertem hogy nem akartuk szorni a penzt B-megoldasokra, de hogy nem vettunk kolcson valakit ez szamomra erthetetlen. Rodrygonak kell brutalisan szintet lepnie, Brahimtol es Joselutol nagyjabol tudjuk hogy milyen maximumra szamithatunk.
Ja amugy Jese klub nelkul.![]()
Most ebben a sztorijában mi van olyan felháborító? Kirakott egy képet edzésről? Krvaanyját de ne már ezértchronic írta:Pfej geci, te féreg.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
![]()
Nyugi te veréb, a csoportkörből se juttok tovább, azt garantálom.
Kívánok buppikának a hétvégére egy acl-t ha már nekünk is jutott így kettő a szezon elejére. Az megoldana mindent.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. szeptember 1., péntek 23:15
Nem a legokosabb dolog súlyos sérülést kívánni bárkinek is, attól függetlenül hogy egy óriás köcsög-e vagy sem.chronic írta:Pfej geci, te féreg.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
![]()
Nyugi te veréb, a csoportkörből se juttok tovább, azt garantálom.
Kívánok buppikának a hétvégére egy acl-t ha már nekünk is jutott így kettő a szezon elejére. Az megoldana mindent.
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. szeptember 1., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. szeptember 1., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 1., péntek 23:05
Nem ertem hogy miert ne lehetett volna mondjuk egy Joao Felix szeru kolcsont legalabb egy szezonra behuzni mint a tuloldalon tettek Barcaek.MorataMartin írta:És ha Vini mellett majd valamelyik kidől innen tudunk válogatni https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... 1ad%C3%A1sBlancoMark írta:
Nem tudom hogy benne van-e Europa top 10-15 legjobb tamadosoraban.![]()
Jude felkeszul csatarkent.![]()
![]()
Érted már a szezon 4. meccsére fel kell hozni valami castilla nimandot, mert nincs támadónk, de csak azért se igazolunkCsóri barca meg így is beránt 2 minőségi játékost a végére. Sztem jól fognak járni a két joaoval. Nagyon meglepődnék, ha mi ezzel a kerettel meg ennyi sérülttel bármit nyernénk idén.
![]()
Ezaz este erről szól bosszankodjunk![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 1., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. szeptember 1., péntek 23:03
Pfej geci, te féreg.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 1., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 22:59
Egy k csög.TakiLaci2023 írta: Mbappe insta sztorimintha szándékosan csinálná
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. szeptember 1., péntek 22:58
És ha Vini mellett majd valamelyik kidől innen tudunk válogatni https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... 1ad%C3%A1sBlancoMark írta:Nem tudom hogy benne van-e Europa top 10-15 legjobb tamadosoraban.MorataMartin írta: Joselu, Brahim, Vinicius, Rodrygo. Ízlelgessük![]()
![]()
Jude felkeszul csatarkent.![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. szeptember 1., péntek 22:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 1., péntek 22:53
Nem tudom hogy benne van-e Europa top 10-15 legjobb tamadosoraban.MorataMartin írta: Joselu, Brahim, Vinicius, Rodrygo. Ízlelgessük![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 1., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 1., péntek 22:47
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem