Pont a heten jartam en is igy, es szinten a lipotibanRealista24 írta: Akartam venni egy liter tejet és egy túrós táskát a Lipotiban. 1000 kp volt nálam, hat nem jött ki belőle![]()
![]()
Egy kis fonott kalacsot, ket nosztalgia kiflit es egy tarka tejet vettem, 1490 Ft volt
Ami a fizetesemet illeti, nem kerestem rosszul eddig, ezert nyaron nem kertem fizuemelest, pedig volt rola szo, hogy a januari fizumon esetleg nyaron emelnek, de inkabb azt kertem, hogy legyen elnezobb a fonokom, ha van sajat fusi munkam, esetleg segitsen szerszamokkal, ha ugy van. (A tesom a fonokom, ez fontos kiegeszites
Most viszont mar az a helyzet, hogy a legutobbi emelest teljes egeszeben elvitte az inflacio, jartam New Yorkban szeptember elejen, 390-es dollar volt akkor, nem gondoltam volna, hogy egy honappal kesobb azt fogom mondani ra, hogy olcson megusztuk. Na szoval, a tervem az, hogy januartol a sajat labamra allok, es egyedul fogok dolgozni, gyakorlatilag vallalkozo leszek. Ehhez mar lesz cegem is, igaz, nem afas verzioban. Igy a jelenlegi alkalmazotti statusz megvaltozik, tobbet fogok keresni (sokkal tobbet), de a koltsegeim is noni fognak es nagyobb lesz a felelosseg is rajtam, illetve novelnem es bovitenem kell a jelenlegi eszkozoket, szerszamokat, stb.