52es TátraTea.
Magába nem a legkellemesebb ez a klasszikus verzió, ezt mivel lehetne keverni, hogy jó legyen?

Ha nem lesz semmi értelmes marad a sör mellé kísérőnek

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. szeptember 14., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. szeptember 12., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 8., csütörtök 20:00
Nyugodjon békében!Remy írta: Meghalt II. Erzsébet királynő.
Szép kort megélt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 8., csütörtök 19:52
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. szeptember 8., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 8., csütörtök 10:39
Épületgépész cuccokba. Aztán ahogy azt megkapod egyből el kell adni a ruszkiknakDupla D írta: Mibe érdemes befektetni most? Nem lenne baj, ha a pénz nem lenne elérhetetlen, de valószínűleg nem kellene hozzányúlnunk kb 3 évig. Biztos hozamot szeretnénk. Hallottam, hogy az államkötvények mennek most eléggé. Ezt érdemes venni? Ha igen, akkor konkrétan melyiket?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 8., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. szeptember 8., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 7., szerda 19:46
Vegyél hibrid Toyotát, vagy valami pici elektromosat! Aztán várj pár hónapot. És add elDupla D írta: Mibe érdemes befektetni most? Nem lenne baj, ha a pénz nem lenne elérhetetlen, de valószínűleg nem kellene hozzányúlnunk kb 3 évig. Biztos hozamot szeretnénk. Hallottam, hogy az államkötvények mennek most eléggé. Ezt érdemes venni? Ha igen, akkor konkrétan melyiket?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 7., szerda 19:35
Az inflációkövetőt, infláció + 1,5% 5 évre.Dupla D írta: Mibe érdemes befektetni most? Nem lenne baj, ha a pénz nem lenne elérhetetlen, de valószínűleg nem kellene hozzányúlnunk kb 3 évig. Biztos hozamot szeretnénk. Hallottam, hogy az államkötvények mennek most eléggé. Ezt érdemes venni? Ha igen, akkor konkrétan melyiket?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. szeptember 7., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. szeptember 7., szerda 14:14
Köszönöm, de már nem kell.ANDS írta:Falmászás érdekel?Kera írta: Sziasztok!
Ma van a szülinapom, de sajnos rosszul jöttek ki a dolgok, ezért egy spontán szülinapi napot kell összeraknom gyors magamnak, plusz még egy főnek esetleg(foroveralone igen)
![]()
Hallottam/találtam pár dolgot, hogy budapesten vannak szülinapi programok kedvezményesen, vagy akár ingyenesen. Bármi jöhet, de tényleg, most nyitottnak kell lennem, a falmászáson át a fekve iváson át minden. pl. Zalakaroson ingyenes a fürdő (oda sajnos nem tudok elmenni). Morrisson's 2-be ingyenes a szülinaposnak a belépés. ( mondjuk hétköznap este 9-ig amúgy is ingyenes, szóval ezzel sokra nem megyek)
Szóval, ha tudtok még ilyeneket, szívesen várom. Lehetőleg budget megoldások játszanak, nem olyan, hogy beülök egy helyre 20.000-ért és esetleg kapok egy tortaszeletet![]()
Újpesten jár a fiam egy jó helyre, megkérdezhetem, ha kell.
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. szeptember 7., szerda 10:52
Szebb szülinapot nem is kívánhatnék!Marci77 írta:Pizzaking,Instant,ejszakai gyros. garantáltan ég holnap is ünnepelni fogsz.Kera írta: Sziasztok!
Ma van a szülinapom, de sajnos rosszul jöttek ki a dolgok, ezért egy spontán szülinapi napot kell összeraknom gyors magamnak, plusz még egy főnek esetleg(foroveralone igen)
![]()
Hallottam/találtam pár dolgot, hogy budapesten vannak szülinapi programok kedvezményesen, vagy akár ingyenesen. Bármi jöhet, de tényleg, most nyitottnak kell lennem, a falmászáson át a fekve iváson át minden. pl. Zalakaroson ingyenes a fürdő (oda sajnos nem tudok elmenni). Morrisson's 2-be ingyenes a szülinaposnak a belépés. ( mondjuk hétköznap este 9-ig amúgy is ingyenes, szóval ezzel sokra nem megyek)
Szóval, ha tudtok még ilyeneket, szívesen várom. Lehetőleg budget megoldások játszanak, nem olyan, hogy beülök egy helyre 20.000-ért és esetleg kapok egy tortaszeletet![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. szeptember 7., szerda 10:51
Jó lett volna, de ott nem olyan rég voltunk és szerintem már csak gyerekeknek van ilyen kedvezmény. Azért köszönöm!Halfkey írta: Tropicarium régen ingyenes volt szülinapon, ha a párod a plusz egy az nem rossz.
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. szeptember 7., szerda 10:49
Olyan kár, hogy pont ezt nem adja a TV, pedig nagyon jó ötletnek hangzik. Más meccsel nem is lenne az igazih3x0r írta:Vegyel 2 szelet tortat, 1 uveg Jagert, 1-2 zacsko chiot vagy layst es ulj le este az Atleti - Porto meccs ele.Kera írta: Sziasztok!
![]()
Boldog szulinapot!
![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 7., szerda 10:45
Pizzaking,Instant,ejszakai gyros. garantáltan ég holnap is ünnepelni fogsz.Kera írta: Sziasztok!
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 7., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 7., szerda 10:19
Vegyel 2 szelet tortat, 1 uveg Jagert, 1-2 zacsko chiot vagy layst es ulj le este az Atleti - Porto meccs ele.Kera írta: Sziasztok!
![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. szeptember 7., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. szeptember 6., kedd 20:46
2 házzal mellettünk:babaking írta: Pont a paneldzsungelben nincs szükség családonként 2 autóra. Ha a munkaköröm nem igényelné nekem pont 0 autóm lenne.
Egyébként meg a családonként 2 autó pont, hogy életszerű sajnos - bár az tény, hogy nem 2 db 10 milliós, ebben igazatok van.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem