Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 10:38

Mondjuk érdemi döntés csak úgy hozhat, ha belenéz az első Rockyba, mert Ti vagytok a másik véglet, akik alapból nem rajonganak Rockyért, Mi meg a másik, akik ismerik, szeretik és vágják a Creedben lévő utalásokat.

Az első Rocky film elé meg bátran le lehet ülni, mert ha nem is szereti valaki, de egy igencsak elismert és nagyra tartott film a történelemből. Ha meg az megfogja az embert, akkor a 4 részt simán letolja. Ha nem, akkor megnézi a Creedet, beüt neki, mint Zsombornak, aztán alszik majd egy jót. De bőven nem egy nehezen emészthető szériáról van szó, szóval az is lehet, hogy valaki veszít 8 órányi szórakozást azzal, ha nem nézi meg az első 4-et. Bukni meg nem sokat bukhat, max 2 órát... de kétlem, hogy azzal is nagyot bukna, mégsem egy Asylum moziról van szó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 10:29

Zsombor írta:Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.
Ennyi, négy részt megnézni egy olyan filmből, ami közel sem a filmtörténelem csúcsa, csak azért, hogy néhány lényeges jelenettel kapcsolatban képben legyél, szerintem időpocsékolás. Mert ahogy Zs is írja, elolvasol egy fél oldalas összefoglalót és képben is vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 10:22

Zsombor írta:Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.
Semmilyen utalás nem befolyásolja a történetet, de nem talál be annyira, mintha ismernéd az eredeti történetet Apollo és Rocky között. Szóval igenis fontos lenne tudni a háttérstoryt, ha 100%-ot akarsz kapni a filmtől. Nagyon épít a nosztalgiára, csakúgy, mint az új Star Wars. Az Ébredő Erő is nézhető önmagában is, de érdemes ránézni az előzményekre. (az összehasonlítás meg jelen esetben tökéletesen helytálló.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 12., péntek 10:13

Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:58

Remy írta:
soadroli írta:srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Hááát, igazából az első 4-et kéne megnézni hozzá. Mert vannak utalások benne, amik erre a 4 részre visszamutatnak. Szerintem nem tudja átadni a film az igazi erejét, ha Rocky-filmek ismerete nélkül ülsz le elé. :hmmm:

Mondjuk Rocky király, szóval toljad csak le a filmeket. :shifty: :box:
Inkább Zsomborra hallgass.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 12., péntek 9:37

soadroli írta:srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Szerintem meg nem kell hozzá látni. Elolvasol 2-3 sort az összes filmről és bőven elég. Én még azt se tettem meg és nekem bejött.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 9:32

Hááát, igazából az első 4-et kéne megnézni hozzá. Mert vannak utalások benne, amik erre a 4 részre visszamutatnak. Szerintem nem tudja átadni a film az igazi erejét, ha Rocky-filmek ismerete nélkül ülsz le elé. :hmmm:

Mondjuk Rocky király, szóval toljad csak le a filmeket. :shifty: :box:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. február 12., péntek 9:28

srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:23

Xmeneket csipázom még, meg a Vasember is tudott újat adni az első résszel, illetve a hangyász csóka is valamiért pozitív csalódás volt a sok baromkodás után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 9:22

pheco írta:de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.
Nem kell félni. Bale jó színész, de nem azért volt jó Batman, mert annyira a csúcson pörgött, hanem mert a történelem során egyszer meg lett írva rendesen a karakter. Előtte még nem volt ilyen, szóval teljesen újszerű volt minden téren Nolan Batmanje a filmvásznon.

Géza meg, ha most nem is lesz nagyon bemutatva, az önálló filmjében valószínűleg elmélyíti a karaktert. Azaz újfent nem egy felületes képet kapunk a hősről. Miután ő fogja rendezni is a filmet, a minőség szinte garantálva is lesz.

Röviden talán úgy lehetne jellemezni az eddig látottak alapján az új Batmant, hogy MÁS lesz mint az eddigiek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 9:16

Acélember az érdekes film lett,látvány meg a zene elviszi, valamiért moziban nézve tetszett is. Aztán újra nem néztem egyszer sem.
Nolan Batman csúcs, ez tény. Teljesen más kategória. Valószínűleg azért fogott meg sokakat, mert amennyire lehet a realitás talaján maradt Nolan.
De még nagyon minőségi alkotásnak ott van a Holló, Watchmen, V for Vendetta, Sin City illetve a Kick-Ass első részei, és a Kingsman. Két X-Men film még idevehető talán, de a többi teljesen elmarad ezektől minőségben, bár számomra szórakoztatóak többnyire. Deadpool, BvS meg Joker különcei is úgy gondolom ez a kategória lesz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:02

pheco írta:
Realista24 írta:Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
En meg teged adlak. Nolan trilogiat imadom, lattam vagy 3-szor, viszont Supermant 1 oraig birtam.
Kivancsi leszek erre a filmre, de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.
Trailer alapján nem lesz gond Ben-nel. De a pontozást 2 perc alapján meghagyom az experteknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 12., péntek 8:58

Realista24 írta:Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
En meg teged adlak. Nolan trilogiat imadom, lattam vagy 3-szor, viszont Supermant 1 oraig birtam.
Kivancsi leszek erre a filmre, de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 8:50

Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 12., péntek 7:58

ez a plakát viszont rohadt jól néz ki :-*
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 11., csütörtök 22:34

Batman hatalmas stratéga , tudhat Superman gyengeségeiről , ahhoz igazítja a taktikáját , nem véletlen hogy éjszaka harcolnak , Superman ereje a Nap nélkül kisebb .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. február 11., csütörtök 22:06

Én arra leszek kíváncsi,hogy oldják meg,hogy Batman egyáltalán megközelítse Supermant. Kap valami tesztót, stanát, vagy Supermant gyengítik le kriptonittal...de ez hogy felvesz egy páncélt,aztán összeütnek...hogyne.
Szóval ezt magyarázzák meg egy fél percben a filmben lehetőleg. :mrgreen:

Amúgy ez a trailet hozott lázba eddig leginkább talán, újra elhittem,hogy jó lesz a film.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 11., csütörtök 20:56

Superman vajon töfködi majd Loist ? Fürdőkádas jelenet erre enged következtetni . :shifty: :lol:
Ezt nem gondolták át rendesen . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 11., csütörtök 20:48

Remy írta: Mondjuk, ha neked is bejön, akkor elég nagy durranás lesz a film. :mrgreen: Nem is emlékszem, hogy kommenteltél-e már ennyit egy DC vagy Marvel filmnél. :hmmm: :mrgreen:
Egyetlen képregényfigurát kedvelek, az Batman. Illetve az ő világát, teremtett mítoszát stb..szóval ezt a filmet várom, meg a suicide squadot is. De pl a nolan batmanak közül csak a második tetszett igazán, az első jó volt, a harmadik nagyon nem.

Az acélember is bejött moziban, de újra biztosan nem nézném. A marvel meg utoljára az első vasembernél tetszett igazán.
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. február 11., csütörtök 20:43

Deadpool

Néhol kicsit erőltetve van a dolog, de nekem baszott mód bejött, végre egy igazi Deadpool. :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: