Vele mibaj lenne ugyan,semmi...Balotelli

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 15:55
Vele mibaj lenne ugyan,semmi...Balotelli
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 30., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. április 30., kedd 15:46
El Sharaway,Balotelli,De sciglio.Velük mi bajod van?Remy írta:Az már rég rossz, ha Olaszokat akarunk igazolni. Verratti még oké lehet, tőle sokat is várok, ha jön, de más nem kell. Ez az Olasz generáció egy nagy 0. Nem kellenek ide.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 30., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 15:24
26 (vagy mennyi) éves koráig az olasz ligában edződött játékost remélem véletlenül se akarunk idehozni. Nagyon nem véletlen, hogy nincs meghatározó olasz játékos külföldön, ,olyan meg pláne, aki a seria A-ban nőtt fel, és utána alkotott valamit máshol.Meglepne, ha a Juve az egyik klubikont adná oda Pipitáért, szóval szerintem Marchisiot tuti nem ajándékozzák el. A másik meg, hogy milyen érdekes... Ő is a Juve egyik motorja és még senki nem dobta be a nevét... Míg a feltörekvő Pogbat már a fórum 80%-a megvette.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 15:24
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 30., kedd 15:22
Marchisiot is említette régebben valaki, ahogy azt is, hogy zebra vér folyik az ereiben.Kerlon írta:Én így üzletelnék:
Higuaín=Pogba+10millió
Higuaín+10millió=Vidal/Marchisio.
Más opciót nem szeretnék, illetve elképzelni se akarok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 15:17
mind2? hát egy higuaínért akármelyik játékost adnák közülük, csak mi járnánk jól.cart írta:Szerintem jó üzlet lenne. Mind a két csapat jól járna vele.
elég lesz 1 olasz is Verratti személyébenMarchisio
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 30., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 30., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 14:53
ha ez igaz lenne és elvinnék Pipitát és adnák akár Pogbát, akár Vidaltmadridronie írta:Pipita vagy Benzema <-> Pogba, Vidal, Marchisio hármas egyikéért cserébe!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 30., kedd 14:44
Amíg csak a "The Sun" (az a lap, amely pont a héten próbálta lejáratni egy félrekef.lős kacsa sztorival) álmodozik ilyenekről, addig nem aggódom; ettől függetlenül én is nyugodtabb lennék, ha végre pont, aláírás kerülne már arra az új szerződése!Remélem CR lesz az első igazolásunk.
A Juventus vezérkara pedig ma este a Bernabéu vendége lesz; az előzetes hírek szerint nem csak az elődöntő és a jövőbeni öregfiúk találkozó miatt érkeznek; sokkal inkább egy csere reményében jönnek tárgyalni --> Pipita vagy Benzema <-> Pogba, Vidal, Marchisio hármas egyikéért cserébe!La Juve espiará a Higuaín y Benzema
Marotta, Paratici y Conte estarán en el Bernabéu para ver el Madrid-Dortmund
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 30., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 30., kedd 14:31
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezen a mai meccsen múlhat ronaldo sorsa is...ericco írta:Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.Remy írta:Remélem CR lesz az első igazolásunk. A többi másodlagos. Vele kell dűlőre jutnunk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 14:27
Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.
Nem lehetz valami hivatalos a Daily mail szerint.A Daily Mail szerint HIVATALOS! Arséne Wenger nyáron elhagyja az Arsenal-t, és a PSG edzöje lesz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 14:26
hát ma este még tuti itt játszik.Kerlon írta: Szerintem meg fontosabb CR. Ez egy meccs ő meg még sok ilyen meccset hozhat. Akár a mait.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 14:11
Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.Remy írta:Remélem CR lesz az első igazolásunk. A többi másodlagos. Vele kell dűlőre jutnunk.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem