A ház, amit bérlünk sajnos nincs szigetelve, így gázzal rendesen fűteni (21-22 fok) baromi drága lenne. Vegyes kazán nincs és nem is opció. Azért a hálószobában esténként mégiscsak szeretnénk valami elfogadható hőmérsékletet, ezért gondoltam veszek egy elektromos fűtőtestet. A szoba ~15m2, ahogy írtam 21-22 fokot szeretnénk mindössze, továbbá szempont, hogy "plug'n play", jó hatásfokkal, minél kisebb fogyasztással rendelkezzen, jól szabályozható (tehát ne fix 2-3 fokozattal), és lehetőleg halk legyen. Keresgélek, de kismillió eszköz és gyártó van, nekem meg ezzel semmi tapasztalatom.
Van a 20-30 ezer forintos kategória, de az nem termosztátos, így gondolom bekapcsol, megy egy darabig, aztán kikapcsol vagy én kikapcsolom, tehát a hőmérséklet sem állandó mellette. Ráadásul ezek zajosak is, bár nyáron a ventilátor mellett is tudtunk aludni, szóval akár ezek is szóba jöhetnek.
Aztán 50ezer körül indulnak a fűtőpanelok, de nem tudom, hogy ebben az árkategóriában már jók-e, vagy érdemes többet áldozni rá, és feljebb, a népszerűbb termékek közül venni valamit? Mit tanácsoltok? Remélhetőleg csak 1-2 télre kell, így feleslegesen sokat nem költenék rá, de attól szart sem akarok venni. Jöhetnek konkrét termékek is, bármit szívesen fogadok.