VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:56

ne aggódj, megvannak a brazil mezek.
inkább ilyen, mint örökvesztes töröknémet meze legyen akár a közelemben is :lol:
Kép
Kép
Kép

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 17., szombat 21:55

hehe írta:
ozil91 írta:itt kezdődik a gond, hogy brazília a pillecukor merülő emberben bízik, égés a láthatáron???
unalmas már a szöveg.
we will see :) de remélem a nejmár jr mezt már beszerezted, ha épp barca-s az se baj :mrgreen: :mrgreen:
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:53

ateeemadrid írta:
fejlődünk 10%-ot suarezzel
ha átlagos, és fejlődünk vele 10%ot, akkor benzema átlag alatti? kötve hiszem, hogy így gondolod.

suarez jelnleg a világ 2. legjobb játékosra, cr mögött. fact.
feleslegesen költünk megint olyan posztra, ahol nem vagyunk bajban.

jesé miatt itt fogtok szidni mindenkit, amikor 5 perces játékos lesz.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 17., szombat 21:53

ateeemadrid írta:suarez jelnleg a világ 2. legjobb játékosra, cr mögött. fact.
Max támadója.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 21:50

fejlődünk 10%-ot suarezzel
ha átlagos, és fejlődünk vele 10%ot, akkor benzema átlag alatti? kötve hiszem, hogy így gondolod.

suarez jelnleg a világ 2. legjobb játékosra, cr mögött. fact.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:49

ozil91 írta:itt kezdődik a gond, hogy brazília a pillecukor merülő emberben bízik, égés a láthatáron???
unalmas már a szöveg.
Kép
Kép
Kép

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 17., szombat 21:46

itt kezdődik a gond, hogy brazília a pillecukor merülő emberben bízik, égés a láthatáron???
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:45

R.M.C.F írta:
ott vicsorít a jó suarez, megőrülök, hogy 70 millát adunk egy ilyen átlagos játékosért :lol:
Ha ő átlagos,akkor a mai brazil válogatottban mindenki átlag alatti,mert ilyen jó támadójuk nincsen.
Ha neymarra húzod hátra....hát atya,fekveszarik mint a tehenek az a gyerek....
teljesen átlagos a fickó, van a 2 csúcsember, akik korábban is befértek volna, meg sok tucat.
nem másért, nem brazilokért akarunk kiadni 70 milliót, hanem ezért az emberért.

megéri?
nem. fullos keretünk volt idén is, mégis nyögvenyelős a dolog.
tudom, adjunk időt... adtam 12 évet.
párszázmillió euró után már várnék valamit cserébe.
fejlődünk 10%-ot suarezzel, közben meg kp-n kijavítva 30%-ot is javulhatnánk.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 21:37

Hehe ovatosan azzal az uveggel...a palinka nem jatek
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 17., szombat 21:36

ott vicsorít a jó suarez, megőrülök, hogy 70 millát adunk egy ilyen átlagos játékosért :lol:
Ha ő átlagos,akkor a mai brazil válogatottban mindenki átlag alatti,mert ilyen jó támadójuk nincsen.
Ha neymarra húzod hátra....hát atya,fekveszarik mint a tehenek az a gyerek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:34

nmate írta:Ja értem. Látom nem Van der Wiel az, de anno hatalmasat röhögtem amikor le akartuk igazolni :lol: Főleg ezért, ha már előjött Dzsudzsák meg a jobbhátvéd :lol: https://www.youtube.com/watch?v=gRSFpdO2X6I
Kép
Kép
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 17., szombat 21:28

Ja értem. Látom nem Van der Wiel az, de anno hatalmasat röhögtem amikor le akartuk igazolni :lol: Főleg ezért, ha már előjött Dzsudzsák meg a jobbhátvéd :lol: https://www.youtube.com/watch?v=gRSFpdO2X6I

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 21:21

nmate írta:
hehe írta:holland senkiháziaknak mekkora pofájuk van már megint, közben teljesen noname az összes :lol:
Hol meg mit olvastál?
most játszanak ekvadorral, nímand felrúgja a délamerikait, aztán hozzávágja a labdát, hogy miért szimulál.

közben egy dzsudzsákbalázs jobb nála fociban
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 21:06

Ki fognak esni a csopikor utan, sokat tennek ra.
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 21:05

hehe írta:holland senkiháziaknak mekkora pofájuk van már megint, közben teljesen noname az összes :lol:
majd elhalkulnak a csoportkör, max. a nyolcaddöntő után :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 17., szombat 21:02

Hol meg mit olvastál?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 20:54

holland senkiháziaknak mekkora pofájuk van már megint, közben teljesen noname az összes :lol:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 17., szombat 16:29

Galacticos írta:te más vagy, te barcás vagy.
és ezt komolyan mondom nem genyózásból. gondolom nálad top3 legutáltabb játékos közt nincs ott alves mint nálunk a 95%-nál -teljes joggal-.
meg aztán neymar is szimpatikus azzal hogy mindig talpon akar maradni. :)

látom eurobarcára is feldobtad ezt a kis kérdőívet, érdekes módon ott meg kb a 80%-nál legutáltabb a portugál csapat. micsoda véletlen. :)
Nem, Alves tényleg nincs ott, de a kedvenceim közé sem tartozik, sőt. Kedvelem, mert hatalmas húzásai vannak (a banánevés, csak hogy a legfrissebb példát hozzuk fel), és ő a legtöbb csapattársával ellentétben (most a Barçáról beszélek) minden meccsen nagyon odateszi magát. Ami miatt nem a kedvencem, az az, hogy egyrészt néha elszakad nála a cérna, és jön egy fetrengés/durva szabálytalanság stb, másrészt pedig olyan hülyeségeket képes nyilatkozni, mint Rosell és Bartomeu együttvéve.

Neymar játékát viszont imádom, öröm nézni azt a könnyedséget, lazaságot, amivel játszik. Viszont sajnos meg tudom érteni azokat is, akik nagyon nem bírják, mert valóban nevetséges, amit művel néha, néha már én szégyellem magam helyette, amikor dobálja magát.

De amúgy nem rájuk gondoltam elsősorban, hanem pl. Paulinhóra, Bernardra, Maxwellre, meg persze a Coutinho-Moura párosra, csak hát ők kimaradtak a keretből.

A barçások körében tapasztalható portugálokkal szembeni ellenszenv meg szerintem nem meglepő. Ronaldo, Pepe, Coentrao, ráadásul egy Barça-játékos sincs a keretben, aki miatt lehetne szorítani nekik. (Plusz azért van még pár olyan futballista ott is, aki az átlag focidrukkerből nem biztos, hogy feltétlenül szimpátiát vált ki: Bruno Alves, Meireles, Joao Pereira.)
Galacticos írta:----------------------casillas--------------------
carvajal-----sergio--------piqué--------alba
---------------------busquets------------------
--------------thiago----------iniesta----------
-----silva-------------------------------isco----
----------------------costa----------------------
talán majd franciaországban... :roll:
Ezzel én is kiegyeznék, bár Fabregast nem írnám le még, meglátjuk, mire lesz képes jövőre, ha átveszi végre a karmesteri pálcát Xavitól.

Jesére leszek nagyon kíváncsi, ha vissza tudja küzdeni magát arra a szintre, ahol volt a sérülése előtt, és képes tovább fejlődni, akkor alapember lehet majd pár év múlva a válogatottban. Deulofeu dettó. Aztán jön még Koke, Bartra, Ínigo Martínez, Óliver Torres, stb. Nem lesz ez rossz.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 17., szombat 12:55

Galacticos írta:
látom eurobarcára is feldobtad ezt a kis kérdőívet, érdekes módon ott meg kb a 80%-nál legutáltabb a portugál csapat. micsoda véletlen. :)

hát igen mondjuk nincs okuk arra hogy portugáliának drukkoljanak :lol: :lol: nem ápolnak mostanság jó kapcsolatot a portugál világsztárok a barcával
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 17., szombat 12:52

alexoxladjackoxi írta:Casillas - Juanfran/Carvajal Albiol Ramos Alba - Fabregas Javi Martinez Isco - Silva Costa Iniesta. De felesleges reménykedni.
azért albiol túlzás.
piqué pedig egyáltalán nem rossz védő, csak nem abból a 6 kupás évből kell kiindulni ahol alig volt dolga köszönhetően az akkor még tökéletesen működő letámadás + labdatartás kombónak. na meg hát ha volt is dolga puyol volt mellette, nem pedig valaki olyan akiből csak kh-t akarnak faragni mikor látszik hogy nem oda való. ha van mellette egy vezér akkor jó, és ott lesz mellette ramos, nem pedig egy totál rutintalan bartra.
albiol meg kevés a nagy célokhoz.
casillas alap, bár reina helyett kivihette volna diego lopezt is. mondjuk reinának is az egyik legnépszerűbb pillanata az elmúlt mittomén 6 évből hogy ráhúzta fabregasra a barca mezt, szimpatikus momentum volt.
jobbszélen carvajalnak kéne kezdenie, a nagy riberyt, a nagy aranylabdavárományost úgy vette le a pályáról ahogy azt kell. egyszer nem tudta megverni, vagyis de.. de szerencséjére a bíró nem látta.
középen ramos és piqué szintén alap, balszél alba is adott. és ez egy kurva jó védelem egyértelműen a brazillal együtt top 2, nevek alapján mondhatjuk hogy csak második de alba jobb formában van mint marcelo és idén jobb is, és ugyanez carvajal-alves páros. nekem busquetszel nincs bajom, úgy ahogy a színészkedésekről leszokott persze sose lesz szimpatikus de a feladatát szépen csendben korrektül lehozza, de ha meg nem ő akkor ott van javi martinez -szép volt guardiola nagy húzás volt a lahm-rafinha páros, a spanyol kárára-.
na és akkor itt jön most a korszakváltás. hála istennek (igen kárörvendő vagyok ebben az esetben) a barca xavi csapaton belüli tökéletes pótlását elbaszta (na ez viszont tényleg szép volt guardiola :D )de a válogatottban ott van. tudom mielőtt nekem estek sérült de 100%-ig biztos vagyok benne hogy xavi kezdett volna akkor is ha alcantara egészséges. fabregas kevés, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, örök ígéret marad a szűk elithez képest. nem azt mondom hogy szar vagy rossz játékos csak nem szűk elit, ami simán lehetett volna ha marad az arsenalban vagy ha a barca elleni meccseken próbálkozik és tol valami kiugrót és nem az ellenfélnek sarkaz assistot. 433-ba vagy itt lenne iniesta thiago mellett és busquets előtt vagy itt isco és akkor a balszélen a másikuk. nem sok játékost szeretek aki nem nálunk játszik e azon nagyon kevesek egyike silva, úgyhogy nálam ő lenne a másik "szélső", elől meg costát hiába gyűlölöm, adott.
tegnap feljött ez hogy isco szezonja nem volt a legjobb meghogy még mata és fabregas előtte van és cazorla meg rutinosabb. ez igaz, de iscoban több a lehetőség, benne több van. persze lehet hogy ezt csak én beszélem be vagy csak én látom így. de fabregas mint mondtam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. meg valamiért ezeket a játékosokat nem tudom úgy alapkezdőként elképzelni a spanyoloknál, ebben a thiago-isco párosban minden megvan ami kell, végre van egy jó csatár is a válogatottban iniesta sincs elnyomva és cselezhet kettőnél többet..
arra viszont még kíváncsi lettem volna hogy abban az esetben ha jesé nem sérül le és olyan jól játszik mint a sérülése előtt akkor őt vitte volna-e delbosque. pedro pedig hiába híresen jó a nemzeti csapatban, nálam csak töltelék lenne navasszal együtt, meg cazorla és társai.
összességében:
----------------------casillas--------------------
carvajal-----sergio--------piqué--------alba
---------------------busquets------------------
--------------thiago----------iniesta----------
-----silva-------------------------------isco----
----------------------costa----------------------
talán majd franciaországban... :roll:

más.:
a portugáloknak egyértelmű hogy miért fogunk sokan szurkolni. nincs barcás, nincs tiki-taka, nincs ribery( :mrgreen: ) és három alapkezdő realos köztük ronaldo. :D
úgyhogy hajrá portugálok és spanyolok. :D

Vissza: