Holnapra kell a meglepi.
Vagy az nem meglepi ha nyerünk?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 3., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. május 3., kedd 21:05
Ha ezt osszehozod tényleg már nem lesznek szavakRemy írta:Próbáltam keresni valami varázsigét, bármit, nem találtam erre. Szóval ez a Poolnak már pipa.füst írta: Valaki kiszurkolná ma a Villarreal továbbjutását? Én holnapra tartogatom a fekete mágiát.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 3., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 3., kedd 20:32
Most miattad vizionálok egy City-Villarreal döntőt, kösz.dzsi91 írta:En kajak azért szurkolok,hogy ma nelegyen csoda, mert akkor holnap memlesz meglepi xdfüst írta: Valaki kiszurkolná ma a Villarreal továbbjutását? Én holnapra tartogatom a fekete mágiát.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 3., kedd 20:12
Köszi Remy!Remy írta:Próbáltam keresni valami varázsigét, bármit, nem találtam erre. Szóval ez a Poolnak már pipa.füst írta: Valaki kiszurkolná ma a Villarreal továbbjutását? Én holnapra tartogatom a fekete mágiát.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 3., kedd 19:44
En kajak azért szurkolok,hogy ma nelegyen csoda, mert akkor holnap memlesz meglepi xdfüst írta: Valaki kiszurkolná ma a Villarreal továbbjutását? Én holnapra tartogatom a fekete mágiát.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 3., kedd 19:31
Próbáltam keresni valami varázsigét, bármit, nem találtam erre. Szóval ez a Poolnak már pipa.füst írta: Valaki kiszurkolná ma a Villarreal továbbjutását? Én holnapra tartogatom a fekete mágiát.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 3., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 3., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 3., kedd 18:37
Jelen, elrontottadRealista24 írta:Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.Sierra írta:
Azért csak átírtad![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 17:54
Nálam fordítva van, így akkor 1-1Halfkey írta: By the way nem emlékszem mi volt az elsõ kiírás pontos megfogalmazása, de én arra szavaztam hogy itt a vége, ahho képest most a továbbjutunk a vastag opció![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 3., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 3., kedd 17:05
Tök mindegy, ugyis azon fog mulni, hogy Remy mire szavaz.El Sie7e írta: amikor szavaztam 8-8 volt, majd 16-14, most 16-16
szoros, várhatóan a meccs is hasonlóan fog alakulni, remélhetőleg a végére megfordítjuk a saját javunkra![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 3., kedd 16:55
Na persze, aztán még Karimnak is szóljak be egyet mikor Realista ilyen kedvében van, mi?El Sie7e írta:Én már csak Halfkeyban bízomRealista24 írta:
Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 3., kedd 15:59
Én már csak Halfkeyban bízomRealista24 írta:Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.Sierra írta:
Azért csak átírtad![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 15:53
Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.Sierra írta:Azért csak átírtadRealista24 írta: Majd többet nem lesz kérdés, párszor még mókás volt, mostanra már unalmas, aztán nem lesz ilyen gond.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 3., kedd 15:49
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem