poénnak szántam, sajnálom, hogy magadra vetted, nem bántani akartalak vele, csak szeretek ironizálnikiserik írta: Kimberly Cheatle lemondott miután mindenkinek a tudtára hozta, hogy 9 nap alatt semmit nem tudott meg a Trump merényletről, vagy csak nem akarja megosztani azt amit tudA legjobban az tetszett, mikor át akarták vele venni, hogy időrendben mi történt. Szó szerint ezt mondta: i have a timeline that does not specifics... https://www.youtube.com/watch?v=KpvtOu3_7kg
Már egy csomószor elmondta, hogy nekik műsort kell csinálni. Hoz érdekességeket, amikről beszélgetnek. Amikor én hallottam soha nem mondta, hogy ez a konteo így igaz, hanem hogy érdekes dolgok vannak. Egyébként a szintén kiröhögött 2 merénylő elvre még a kongresszusi kihallgatáson is kitértek és kérdezték Kimberly Cheatle-t. De ugyan így ki lett röhögve, hogy a demokrata média (ha már a mainstream meg lett szólva) 2 órán keresztül mindenféle bullshitet közölt a merénylettel kapcsolatban, majd elkezdődött az üvegszilánk hadműveletgutihaz14 írta:
nem lehet elmenni ennyi hulyeseg mellett amit osszehord![]()
amugy meg alapjaraton szorakoztato musor ha nem erinti mindig az orosz-amerikai poltikat mert akkor megvadulMost nem tudom, hogy miről beszéltek, de majd visszahallgatom
![]()
Az alap hozzászólás egy frappáns megjegyzés volt (az SS-t, mint a Secret Service rövidítését Bencze kollégától loptam), de ez a jó öreg skatulyázás, megbélyegzés. Persze tudjuk, hogy minden Mi hazánk szavazó náci, minden Fidesz szavazó tolvaj, minden DK-s szavazó komcsi, minden Kutyapárt szavazó meleg, minden Tisza párt szavazó meg fideszes, tehát tolvaj. Gratulálokrealfan írta:
főleg, mikor egy ő hazájuk szavazó ír ilyet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nekem amiket felsoroltál sztereotípiákat is rohadt viccesek, bár a kutyapárthoz a drogost szokták inkább mondani