biztos vok benne, hogy falcaonak meg azt mondja, hogy évi 6-ot kapnál, a real 8-at fizet, neki meg lesz egy új háza vhol a comoi tó parton

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 7., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 7., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 7., kedd 10:12
Hááát, én nagyon csinnyán bánnék Xabi Alonso itt tartásával.Xabi Alonso meg úgy néz ki (El Confidencial), hogy végül csak megújítja a szerződését további 2 évvel, 2016-ig; miután biztossá vált, hogy Rafa Benítez messziről elkerüli a Bernabéut! Ettől függetlenül Verratti, Gündogan szerződtetése továbbra is terítéken, míg Kondogbiát elsősorban a jövő igazolásának tartják és a vezetők nem zárkóznának el attól sem, ha ne adj' Isten egy 1 évet még a Sevillaban maradna!
2-3 éven belül akarják megoldani. De pontos dátum nincs még.Lehet volt már róla szó, csak én nem láttam, de tudja valaki, hogy még meddig él a tv-s szerződésünk, és mikortól tervezik, hogy a liga köti meg egységesen, és osztja majd szét?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 7., kedd 10:03
tudni tudják.“Két nagyszerű kihívás áll előttünk, az Final Four a kosarasoknak, és a Király-kupa döntője. Egységesnek kell lennünk, mindent bele kell adnunk és a lehető legjobb formánkat kell hoznunk a rajongóink számára. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaink meg tudják ezt csinálni” – mondta Pérez.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 9:59
+ kinézhetne pár új generációs Varanet. :Đ Hazardot már át is csábíthatná...___Samy___ írta:remélem igazak a hírek, és zizu visszatér a nagy csapat mellé ancelottival, bár azt sajnálom, hogy makelele valszeg nem fog perez miatt
jó lenne ha zidane közelsége ismét pozitívan hatna karim teljesítményére
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 7., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 7., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 7., kedd 9:41
Ezt én is baromira díjaznám, mint ahogy Makelele visszatérésének is nagyon örülnék! :ĐAz AS szerint Florentino Pérez abban bízik, hogy amennyiben Ancelotti veszi át a Real Madrid irányítását, az asszisztense nem más lesz, mint Zidane. A Királyi Gárda legendája korábban már dolgozott együtt az olasz mesterrel (edző-játékos viszonylatban), még a Juventus csapatánál.
Xabi Alonso meg úgy néz ki (El Confidencial), hogy végül csak megújítja a szerződését további 2 évvel, 2016-ig; miután biztossá vált, hogy Rafa Benítez messziről elkerüli a Bernabéut!TIENE SOBRE LA MESA UNA OFERTA DE ESTADOS UNIDOS PARA JUGAR ALLÍ TRES AÑOS
Xabi Alonso, muy cerca de renovar tras saber que Benítez no será el próximo técnico blanco
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 1:13
Személy szerint nagyon örülnék neki..Sokszor figyeltem őt a PSG meccsein és a passzai ugyanolyan "halálpontosak" mint Alonsoé..Remélem a következő szezonban megfelelően tudja tehermentesíteni a spanyolt :-)Az AS szerint közel van Verratti szerződésének véglegesítése. A lap szerint a Real Madrid már elküldte ajánlatát a párizsi klubnak, ami 25 millió euróról szólt. Magának a játékosnak pedig öt évre szóló, szezononként 3 millió eurót garantáló szerződést kínálnak.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 7., kedd 0:14
Annak idején amikor a SportTV-n reklámozták azt hiszem 2014-ig ígérték. De lehet hülye vagyok és rosszul emlékszem... arra viszont mai napig tisztán emlékszem, hogy 1 hétig ment az Eurosport News-ban, hogy elhoztuk Alonsot, Kakát és Ronaldot.Toky írta: Lehet volt már róla szó, csak én nem láttam, de tudja valaki, hogy még meddig él a tv-s szerződésünk, és mikortól tervezik, hogy a liga köti meg egységesen, és osztja majd szét?
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 7., kedd 0:02
Páratlan páros az biztos.beckham96 írta:... DM, Khedira és Higu egy világverő páros ...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 6., hétfő 23:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 6., hétfő 23:56
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 6., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 6., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. május 6., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 6., hétfő 23:46
Szép lenne a fehér,ha nem lenne benne piros. Szép lenne a kék,ha nem lenne benne piros. A narancs meg egyértelműen marketing fogás.A jövő évi mezek.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem