Kozben lehet raul lesz setien utodja a villarrealnal.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 7., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:43
El tudom kepzelni, hogy alair, Salah meg azzal a lendulettel el lesz adva, es FFP, kifizetes, stb. nem fog gondot okozni.dzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:43
Pluszegy. Végre "megszabadulnánk" tőle.dzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:24
Pedig inkább a MU-ba való. Ott van végtelen pénz, és végtelen fejetlenség, ami az ő közege.Realista24 írta: Lequipe szerint Mbappe nyitott a Poolba valo igazolasra 2024-ben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 7., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. szeptember 7., csütörtök 7:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 7., csütörtök 7:04
Mennyit lehet par het alatt fejlodni?Anthony írta: A minap volt egy cikk a marcán ahol nagyon dicsérték Nico Pazt. Sokat fejlődött, lövi a gólokat, a következő Bellinghamnek tartják.
Én örülök de van hely 2 Bellinghamnek a kezdőben?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 7., csütörtök 6:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 6., szerda 18:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 15:10
Mintha tudnak a spanyolok, hogy mirol beszelgetunk itt.Realista24 írta:viewtopic.php?t=56#p1263003hehetheoriginal írta: nyilvan.
ha megterul anyagilag, akkor hajra, gondolom kiszamoltak hany koncert, rendezveny, stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 8:47
viewtopic.php?t=56#p1263003hehetheoriginal írta: nyilvan.
ha megterul anyagilag, akkor hajra, gondolom kiszamoltak hany koncert, rendezveny, stb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 6., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 6., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 8:41
Ennek a megoldasnak a mozgatorugoja az, hogy ha odamegy a Taylor Swift es csapol ra 65ezer ember, akkor ne tegyek tonkre a gyepet. Meg az osszes tobbi event, ami a prosiban van, amit egy masik topicba linkeltem.hehetheoriginal írta:imadnivalo lesz, ha beszarik es javitani kell, de biztos van ra gariRealista24 írta: https://twitter.com/nuevobernabeu/statu ... 87700?s=20
Azert ez eleg beteg megoldas lett.![]()
Tudom, nem a Bernabeu az uttoro ebben, de nagyon tetszik.
![]()
plusz ennyi hociho egy gyepert, nem lett volna vmi egyszerubb megoldas?
meg majd epikus lesz, mikor a milliardos mechanika huzza majd be az amugy total szetrohadt gyepet![]()
jo tudom megin bal labbal keltem fel.
btw, beli goljanal mindenki azt mondja, hogy hangrobbanas meg all time leghangosabb stadion volt, amit hallottak, nyilvan mert be volt huzva a teto. ez jo lehet, igazi katlanhangulat pl a beellben, foleg, ha kinaiakat meg arabokat nem engednek be.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 6., szerda 8:37
imadnivalo lesz, ha beszarik es javitani kell, de biztos van ra gariRealista24 írta: https://twitter.com/nuevobernabeu/statu ... 87700?s=20
Azert ez eleg beteg megoldas lett.![]()
Tudom, nem a Bernabeu az uttoro ebben, de nagyon tetszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 5., kedd 23:37
Ferguson érkezéséig 7 bajnoki címük volt összesen, nemzetközi szinten 1 BEK, 6 FA kupa meg pár community shield. Ferguson előtt 0 db Ligakupájuk volt! Egy Aston Villa sikeresebb csapat volt annak idején. Sehol nem voltak a mostani viszonyokhoz képest. A Manchester United történelme a 90-es és 2000-es években íródott. Persze ettől függetlenül nyilván nekik is volt szurkolótáboruk, de az első PL győzelmek na meg a hihetetlen 99-es BL döntő tette fel őket a térképre, és utána jöttek az igazán nagy nevek, sztárok, és hozzá persze az eredmények. Ferguson érkezéséig egy átlagos angol középcsapat volt kis túlzással. És azért durva mivé fejlődtek nagyjából 20 év alatt. Hatalmas brand lett és a világ egyik legismertebb csapata. Aztán azóta ebből élnek, ebből a bő 20 évből.ANDS írta:Az egyik legsikeresebb angol klub, 20-szoros angol bajnok, alapítva 1878-ban. 145 éves a történelme. Ezen idő alatt valószínűleg kialakult egy olyan szurkolói bázisa, akik a sikerek nélkül is szeretik, követik, nézik, nem divatszurkolók. Ehhez a bázishoz egy sikeres időszakban odacsapódnak a divatszurkolók, akik aztán leolvadnak, de az alap megmarad.
Az egész világon ismerik, nézik a meccseiket, veszik az ajándéktárgyakat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 5., kedd 22:47
Amúgy Realnak is volt egy ínséges időszaka, igaz hazai porondon jöttek az eredmények de pl BL-t nem nyertünk 32 éven keresztül. Mégis megmaradt a presztízs.Mickey írta: de cask feltételezés, egyébként aztán lövésem sincs, honnan is lenne
: )
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem