L.Miki írta:
[quote=BlancoMark post_id=<a href="tel:1323837">1323837</a> time=<a href="tel:1721938880">1721938880</a> user_id=176]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1323835">1323835</a> time=<a href="tel:1721937532">1721937532</a> user_id=56]
Papíron nem az, amúgy az.
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.
Nekem az is bejott nagyon anno (es finn ismerosoknek is), hogy Sanna Marin miniszterelnokkent elment rovidgatyaban es bordzsekiben fesztivalozni. Miert is ne lehetne igy? Oszinten es nyilvanosan. Inkabb mint sunyitva es rejtozkodve.
[/quote]
Hát igen, csak 10 millió magyar ember lakik itt, és szerintem a többségnek ez pont nem egy olyan tulajdonság, hogy elmegy magánemberkènt bulizni, hogy jajj de jó, milyen szimpi, hanem hamarabb fogják azt mondani, hogy egy diszkós köcsög, és így hogy akarja vezetni az országot.
A lényeg amit ezzel mondani akarok, hogy vékony az a pallèr, amin most ő van, neki kiváltképpen vigyázni kellene arra, hogy mikor mit csinál, mert könnyen felhasználják ellene, neki most bizalmat kell építeni, fidesz szavazókat kell átállítani és meggyőzni, hogy ő a jobb megoldás a problémákra, ezt pedig példaértékű viselkedéssel lehet elősegíteni, nem hagyva magán támadó felületet. Mert egyszerűen emiatt nem fogják komolyan venni az emberek, és azt fogják mondani, hogy hát ez a magyar Péter sem különb.
[/quote]
Ezért is mondta ezután azt, amit ferni is írt. Be kell látnia, hogy ezek már nem férnek bele. Nálam ezzel az ügy letudva.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.