Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
Halfkey

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 4., kedd 22:08

Szerintem inkább essenek ki BL legjobb 8 között, mint nyerjenek ELt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 4., kedd 22:03

Ilyen kerettel nem eshetnek egyszerűen ki megint.

Nem kell itt senkinek beleélnie magát.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 4., kedd 22:01

ikarus93 írta: Xavinak https://youtu.be/nFnV0WxUg2I :lol: :lol:
Ne igyunk előre...🙄

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. október 4., kedd 21:52

Xavinak https://youtu.be/nFnV0WxUg2I :lol: :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 18., vasárnap 21:20

Remy írta:
h3x0r írta:
hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.
Mindentől függetlenül, ez a hány adott nemzetből való játékos van a csapatban a klubfociban akkora bullshit, hogy az valami elképesztő.

Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
Egy csapat szurkolojat nem erdekli kivel jon a siker, de meg a jatek minosege se a legfontosabb. Egy semleges szemelynek viszont miert ne lehetne pont ettol szimpatikus vagy sem egy csapat?

En mondjuk pont ugy vagyok a magyar klubfocival, mint a kezilabdaval, kosarlabdaval vagy vizilabdaval. Ha van valami jo eredmeny, gratulalok, meg sok sikert a jovoben is, de egyiket se nezem. Nem kot le, nem erdekel. Az eredmenyt olvasva nem leszek tole se boldogabb, se szomorubb.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2022. szeptember 18., vasárnap 19:07

Szerintem teljesen okés, ha valaki nem szurkol egy magyar csapatnak a nemzetközi porondon. Az is okés, ha hidegen hagyja.

De van az a réteg is, akik viszketnek, hogy mikor lesz már valami, ami miatt bele lehet rúgni valamelyik magyar csapatba, ezáltal felhozni a politikai sérelmeket. Persze őket nem érdekli a magyar foci, csak ilyenkor bújnak elő. Na ez már kicsit gáz. :)

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:35

kapor_89 írta:/quote]
Tipikus magyarok vagyunk. )
Mehet a sok downvote, de sajnos igaz. Határon túli magyar vagyok, nem egy külföldi ismerősömtől hallottam már, hogy ,,a magyar a magyart is utálja,,. Sajnos ez meglátszik. Sőt, van olyan magyarországi haverom aki szándékosan építi le az ottani ismerőseit mert hogy ,,tele vannak rosszindulattal,,.
Szomorú, de egyetértek.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:33

Nekem mint ebből a szempontból semleges (sem Fradista sem Újpesti) ezek a magyarázatok hogy más csapatot is toltak/tolnak sosem voltak igazából értelmezhetőek. Ha a ‘nemzet csapata’ ma a Honvéd lenne, akkor ugyanezzel ugyanúgy problémája lenne sok embernek. Tökmindegy hogy Fradinak vagy Jancsi FCnek hívják a kirakatcsapatot, nem azzal van a baj hogy melyik csapat az, hanem
hogy van ilyen :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:32

Hidegen hagy a magyar foci, viszont valahogy és valamiért örülök a Fradi sikerének. Kicsit öregbítik kis hazánk hírnevét évről évre, ez az idei - és eddigi - hat pont meg nagy szó.

De számonkérni valakin, hogy nem szurkol a Fradinak, nevetséges, ahogy az is, ha valakinek az az érve a Fradi ellen, hogy nincs benne csak kettő magyar, ezért nem szurkol neki és ezt felhozni.. Had legyen már mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy szurkol vagy sem a Fradinak.

Én sem szurkolok nekik, értsd: a meccsüket sem nézem meg az esetek 95%-ban, de örülök, ha jó eredményt érnek el. Ha kiesnek rúgott gól nélkül, akkor viszont nem kezdem el szidni az egész klubot, államot, kormányt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:29

Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
mondjuk azert errol megneznek egy kozvelemeny kutatast. :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:24

Remy írta:

Hagyjuk már. Álszent hülyeség. Klubfoci, nem válogatott. Ha 20 románnal jön a siker, akkor velük.
Hát de épp ez az, klubfoci, akkor miért kellene nekem a fradinak örülni? Pont nem érdekel.
Magyar szinten egy megye 2es csapatnak szurkolok, és ennyi.

A válogatott alap.

De hogy egy fradinak nem tudok szurkolni, az is biztos. Így lettem nevelve, miatta. Utálom az egész fradi belterjes vilàgát (mondjuk ez inkább a kézilabdára igaz), nem fogok nekik szurkolni, még ha a reallal játszanának se. Nincs az a pénz.

És ez továbbra se a ki mennyire magyar mércéje szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:07

h3x0r írta:
hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.
Mindentől függetlenül, ez a hány adott nemzetből való játékos van a csapatban a klubfociban akkora bullshit, hogy az valami elképesztő.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. szeptember 18., vasárnap 18:01

ANDS írta: Nem tudtam, hogy ekkora vihart kavarok azzal, hogy megemlítem, hogy rég volt magyar klubcsapat ennyire sikeres a nemzetközi porondon.
majd utana vegtelenul szimpatikusan cinikusan kerdezted hogy hanyadik az ujpest? :lol: mert hogy biztos az ujpestesek downoltak.
Utana jott a tokre nem ideillo operas hasonlat is, de en az ujpesti nagykepuskodes utan downoltam. Pedig aztan magasrol szarok az ujpestre is, csak ezt a nagykepuskodest nem ertem ugy hogy koztudott hogy jelenleg nem egy ligaban jatszanak lehetosegek teren.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 18., vasárnap 17:45

ANDS írta:
Halfkey írta:

Az operaelőadók fizetése és külföldről idehozása se az én adómból menjen, köszönöm, hanem abból hogy kifizetted érte a jegyet.
Én kifizettem a jegyet (3x30000.-Ft), de ettől függetlenül az épület felújítására elköltöttek 55 milliárd forintot az adónkból.
Most erre mondhatjuk, hogy az legalább megérte, mert jó célra költötték,
csak ez olyan hatalmas összeg az én szememben, hogy elgondolkoztam rajta, hogy lehet, elég lett volna a felújításra max. 5 milliárdot költeni.
Ha az 55 milliard hatalmas osszeg, akkor miert meglepo, hogy sokan nem tudnak annak orulni (nem erzik sajatjuknak a sikert), hogy a Fradi 2 magyarral a kezdoben megverte a Monacot, miutan 10 ev alatt 1000+ milliard ment el a magyar focira.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 18., vasárnap 15:14

Ha nem Kubatov lenne a Fradi elnöke, akkor valahol a többi pesti csapat szintjén lenne a fradi kb. Szerencséjük van, hogy a vezér nagy focidrukker. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 18., vasárnap 11:35

kapor_89 írta: Tipikus magyarok vagyunk. Ha nem jut be a Fradi az a baj, ha bejut az a baj. Annyira frusztrált némelyik ember, hogy még a lassan korszakos sikernek sem tud örülni, csak fújja a hülyeségét. A Fradi milliárdokat kap a szerepléséért, amit jól fektet be, és építkezik folyamatosan. Ugyan ténylegesen jut a csapathoz állami forrás, de ugyan úgy jut mindegyik klubhoz, érdemes megnézni a Fehérvár vagy a Puskás keretét és legfőképpen eredményeit. Azt szídjatok, ne a Fradit. Szégyelljétek magatokat, és ne keverjétek a topicba a saját életetek frusztrációját!
Magyarnak soha semmi nem jó. Trollfoci sem hiába tolja folyamat a kifogás mémeket a valogatott vagy klubcsapat sikerek után.

Magas ívből szarom le a Fradit vagy bármelyik magyar klubcsapatot. Ha most a Kaposvár lenne az ELben és ők győznének, akkor viszont annak tapsolnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. szeptember 18., vasárnap 11:06

En szemely szerint a fradi sikerenek nem orulok, kozombos vagyok vele, viszont annak orulok, hogy sok magyarnak, koztuk jo par ismerosomnek jelentos pozitiv elmenyeket szereznek, minden politikai fertot figyelmen kivul hagyva.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2022. szeptember 18., vasárnap 10:57

Tipikus magyarok vagyunk. Ha nem jut be a Fradi az a baj, ha bejut az a baj. Annyira frusztrált némelyik ember, hogy még a lassan korszakos sikernek sem tud örülni, csak fújja a hülyeségét. A Fradi milliárdokat kap a szerepléséért, amit jól fektet be, és építkezik folyamatosan. Ugyan ténylegesen jut a csapathoz állami forrás, de ugyan úgy jut mindegyik klubhoz, érdemes megnézni a Fehérvár vagy a Puskás keretét és legfőképpen eredményeit. Azt szídjatok, ne a Fradit. Szégyelljétek magatokat, és ne keverjétek a topicba a saját életetek frusztrációját!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 17., szombat 21:39

Olvasd el kérlek az eredeti állításom amire reagáltál. Én örülök, de megértem azt aki nem. Nem volt olyanról szó hogy nem illik, vagy hogy neked ne kellene örülni. De nemtudom miért kell basztatni azt aki más szempontokat (is) figyelembe vesz mint amit a pályán lát.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. szeptember 17., szombat 13:09

ANDS írta:
Halfkey írta:

De pont ezért nem a stadionfelújítás vs opera felújítást hoztam, pedig hozhattam volna. Maga a működés is finanszírozva van.
Oké, akkor maradjunk a focinál, európa liga, fradi.

Most miért nem illik örülni a nemzetközi sikernek? Nem a hazai bajnoki címről beszélek, hanem a nemzetközi tétmeccsen aratott győzelemről?
Ki mondta hogy nem ( lehet) illik örülni a sikernek?
Nem kell észrevenni itt mindent, azt annyi. :)

Ott van a másik topic, a " mennyei....." ott örömködtünk eleget. Joggal ! Ez a lényeg.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Vissza: