dzsi91 írta:
ziro4vr írta:
Értelmetlen ebbe belelátni bármi taktikai rációt, egyszerű hierarchia az edző fejében.
De ebben a bő honapban is kiderült, hogy mennyire vagyunk egy újjabb brutál korszaktól. 1-2 ember került a helyére a pályán és máris szintekkel lett jobb minden. Úgyhogy egy esetleges
nullkupázás után is csak 1-2 változtatás kell, hogy a helyére kattanjon minden.
De bőven megoldható ez így is csak mostmár szpirítóból kell ezt végig vinni mert stabilitás az idén már nem várható.
Amúgy már két kupás a szezon. Tudom, nem ér fel egy bajnoksághoz, vagy bl-hez.
realbeckham írta:
Amugy blt azt behuzzuk ezt most megmondom. Szivbol, kvalitibol. City ellen láttam milyen, mikor mindenkinek van kedve.
Bajnoksághoz viszont ilyen olyan okokbol, de nem fog maradni se energia, se kraft. Az mindenkinek pup a hatara. Se motiváció, se semmi.
+1
Nagyon beszédes a kontraszt a City elleni meccseken mutatott játék, és bármely spanyol bajnoki között. Bl a mi terepünk, és ilyen, vagy olyan okokból ott kijön a minősőg, spanyol honban meg mintha sokszor amatőrök lennénk.
Ez lehet a bírók miatt, lehet a csapat hozzáállása miatt, nem pörögnek fel úgy egy bajnokira, és lehet tudatos döntés is.
Carlo szarul használja a keret mélységét, legalábbis biztos, hogy lehetne másképp, tény, de ahogy dzsi írta, elég rottyon van a keret hiányosságok, és sérülések miatt, abból főz az olasz; másrészt azért neki is meg van kötve a keze. A nagy négyesünknek biztosan elő van írva felülről, hogy játszania kell. Harmadrészt a saját makacssága olyan, amilyen, ezen pattoghatunk, de ezzel együtt így oldja meg. Bajnokságban lötyögés, tartalékolás, a meccsek 90% húzható félgőzzel, bl-ben pedig ami a csövön kifér. Mintha két külön csapat lenne, ezt láthatjátok. Na ott ki tud jönni a potenciál.
És azt se feledjük, hogy a bl meccsekre valahogy csak megtalálta azt a kezdőt, amit mi is mindig akarunk. Meglátjuk, matrac ellen folytatja-e ( - Ceba). Valverde megint jobboson, Asencio Rüdivel, elől adott, kp-n meg aki marad. Aztán marad a bajnokság keverni lásd Alaba, LV. Na, ha ők kezdenek kedden, akkor bukott a mondandóm. De igen, valóban, én is Asenciot kezdettem volna.
Amúgy Carlo mindig is a kupákban volt erős, nem véletlen. Megvannak a hibái, de erősségei is, amik ezt eredményezték. Ne várjunk most már tőle 180°-os fordulatot ebben.
Nem találom, nem tudom idézni, de olvastam olyat is, ami a cserékbe köt bele. Itt sírunk hetek óta, hogy Güler kapjon legalább egy fél órát, Endrick ne csak az utolsó két percre jöjjön. Most végre meglépi, most meg az nem jó. Azért lássuk azt is, hogy képesek vagyunk sok mindenban csak a hibát keresni.
Lehetünk dühösek a 0 pont miatt, de
1) Nem látunk bele a csapat igazi működésébe, az edzésekbe, nem tudhatjuk, milyen döntés mögött mi áll. Mi csak annyit látunk, hogy Güler leépül. Ez bosszantó, engem is bosszant. De csak tippelhetünk, hogy Carlo miatt. Lehetne máshogy? Lehetne. Tudjuk, hogy igazából mi történik. Nem.
2) Árnyaljuk a képet, nem minden fekete és fehér. Egy elvesztett bajnoki után ne temessük a csapatot. Összetettebb kérdés ez. Bosszantó, ha szarul játszanak, de emlékezzünk arra is, hogy a bl-ben láttuk őket iskolázni is.