Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 9., hétfő 13:21

Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid called Martin Zubimendi's camp in the last hours, and asked if the deal with Arsenal is done.

The answer was NO.

Real Madrid SERIOUSLY want him.

After he told them the deal with Arsenal isn't done, they now plan to contact Real Sociedad.

@marca

Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
Brutál amúgy, hogy mennyire apró dolgokon múlik egy pályafutás. Egy későn befutott fax vagy hívás és a Real helyett az arsenalba kerülsz. Bl győzelmek helyett örök kárhozat. Taktikai utasítások helyett villanykörtét nyomnak az arcodba meccs előtt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 13:15

BREAKING: Real Madrid called Martin Zubimendi's camp in the last hours, and asked if the deal with Arsenal is done.

The answer was NO.

Real Madrid SERIOUSLY want him.

After he told them the deal with Arsenal isn't done, they now plan to contact Real Sociedad.

@marca

Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 12:28

ateeemadrid írta:
Remy írta:

Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.

De neten meg jól hangzik, hogy mindenki sorban állt érte. Persze, hogy sorban, mindenkinek kell a tehetséges fiatal termék.
Azért Zubimendi a poolhoz is közel volt már tavaly, most az Arsenal akarta mindenképp, spanyol alapkezdő. Xabi elsőszámú opciója.

Más mint egy random tehetség.
Ja, sry, én azt hittem a marokkói gyerekről beszélsz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 9., hétfő 12:25

Remy írta:
ateeemadrid írta: Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.
Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.

De neten meg jól hangzik, hogy mindenki sorban állt érte. Persze, hogy sorban, mindenkinek kell a tehetséges fiatal termék.
Azért Zubimendi a poolhoz is közel volt már tavaly, most az Arsenal akarta mindenképp, spanyol alapkezdő. Xabi elsőszámú opciója.

Más mint egy random tehetség.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 11:31

Real Madrid's schedule this week:
June 9th: Xabi Alonso's first training.
June 10th: Dean Huijsen's presentation.
June 12th: Trent Alexander-Arnold's presentation.
June 14th: Trip to USA.
"And some surprises.😉"

@MelchorRuizCope
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 9., hétfő 11:15

Galacticos írta: Zubimendit akkor hozzuk el minel elobb, zongorazzuk le a balhatved gyereket azt ennyi volt.
Valami kósza hír rémlik, hogy a Sociedad a július 1 utáni átigazolást preferálja, pénzügyi okokból. Simán elképzelhető, hogy csak emiatt áll az ügy.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 11:00

Mondjuk az olcsobb alternativa a stuttgartos kp 50ert vagy a zubi 60ert az ott mar nem oszt nem szoroz, amikor klub vbre is kifizetunk ennyit.

Zubimendit akkor hozzuk el minel elobb, zongorazzuk le a balhatved gyereket azt ennyi volt. Legkesobb juliusra osszeall a keret, egy par embert meg ki kellrakni augusztusig es jok vagyunk.
Csere centernek en megadnam a lehetoseget gonzalo garcianak.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 10:56

ELSiete írta: BREAKING: Martin Zubimendi to Arsenal was almost done but a call from Real Madrid has now changed EVERYTHING.
The situation is now OPEN. @jfelixdiaz @marca

Tovabbra sem értem mit látunk benne.
Xabinak ő kell első sorban

a vezetőség olcsóbb alternatívát hozna
ezek voltak a korábbi hírek

most úgy néz ki, nagyon az edző kedvébe járna a klub :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 10:38

realmadrid95 írta:
Szerintem jo lehet a kis marokkoi-holland srac, eleg eretten jatszik a posztjan.
Mivel Remy már eltemette 16 évesen biztos world class lesz a gyerek. Videók alapján ritka, hogy ilyen bíztató legyen egy tini, és mivel most olyan edzőnk van aki esélyt is ad majd a fiataloknak, sztem siman benne van hogy két éven belül felnőtt kerettag lesz.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 9., hétfő 10:23

Pad'em írta: Carrerast nevezte a Benfica, bukjuk a srácot a klub vb-re. A vezetőségünk mérges a portugálokra, mert nem tartották a szavukat. A torna után fizetjük ki a kivásárlási árát és nyáron csatlakozik.
Remy írta:

Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.
Ezek utan fixen elkezdenek alkudozni, mivel ok sem akarnak egy elvagyodo Carrerast megtartani.

Szerintem jo lehet a kis marokkoi-holland srac, eleg eretten jatszik a posztjan.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 10:11

ateeemadrid írta: Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 9., hétfő 10:07

Remy írta:
Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!

16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.
Szerintem sem. Hányadik új csoda gyerek? Odegard, Kubo, a nem jut eszembe neve brazil gyerek, és még lehetne sorolni.
De legalább ingyen jön nem mint az argentin tini.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 9., hétfő 10:07

Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. június 9., hétfő 9:57

🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Martin Zubimendi to Arsenal was almost done but a call from Real Madrid has now changed EVERYTHING.

The situation is now OPEN.

(Source: @jfelixdiaz)

Jöhet.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 9:37

BREAKING: Martin Zubimendi to Arsenal was almost done but a call from Real Madrid has now changed EVERYTHING.

The situation is now OPEN. @jfelixdiaz @marca

Tovabbra sem értem mit látunk benne.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 9:35

Carrerast nevezte a Benfica, bukjuk a srácot a klub vb-re. A vezetőségünk mérges a portugálokra, mert nem tartották a szavukat. A torna után fizetjük ki a kivásárlási árát és nyáron csatlakozik.
Remy írta:
Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!

16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 9:22

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 8., vasárnap 22:54

BREAKING: Franco Mastantuono is STRONGLY PUSHING River Plate to let him join Real Madrid NOW, not in August.

He wants to play the Club World Cup with REAL MADRID! @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. június 8., vasárnap 21:10

hehetheoriginal írta:
Marky írta:

Egy szoval nem emliti a tweet, hogy kozeppalyasrol lenne szo. Lehet mondjuk egy Goncalo Ramos is :lol:
Mondjuk azt is adnam, ha mar barmi bot embert igazolunk, de legalabb posztra.
Moratat becserelik játszani, akkor nincs kérdés! A tékozló fiú hazatér! :mrgreen:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 8., vasárnap 21:02

RaúlCF írta: valaki annyira komolyan vesz egy viccet is, hogy megy a minusz. van gond :lol:
Lehet csak nem kedvelik Vitinha jatekat! :kalapos:

Vissza: