ShitEl Unico írta:A 2014-es es 2016-os donto utan is szo szerint ugyanazt nyilatkozta Ramos?

Javítva

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 14., csütörtök 13:36
ShitEl Unico írta:A 2014-es es 2016-os donto utan is szo szerint ugyanazt nyilatkozta Ramos?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 14., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 14., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 14., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 14., csütörtök 12:49
Uhh, az a fránya figyelmetlenség. Köszi, javítottam is!lestat írta:"A ráadásban az Atlético Madrid már esélytelen volt, az erőnlétileg lehengerlő Real Madrid bedarálta városi riválisát, Gareth Bale, Marcelo és Sergio Ramos is eredményes volt a 2x15 perces hosszabbítás perceiben."
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. szeptember 14., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 14., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 11., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 11., hétfő 7:47
A takaró alatt, titokban.Jim írta:jó de Llorente játszik is
így hol tudom fényezni?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 9., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 9., szombat 19:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 9., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:24
Jaaa. Ez mar felhasználó függő. De mivel többsége Twitter hír igy nem lesz ott a nagyobb cikk ha egyáltalán van.RaúlCF írta:pl valaki beírja hogy x-et vinné y és utána linkbe a cikket erről
vagy egy példa
ebben mondjuk a bbc sport ha egy link lenne a cikkhez.Realista24 írta:Barnett [Bale's agent]: Bale leaving Real Madrid? It's a ridiculous, stupid story. [bbc sport]
nem egy fontos dolog csak egyszerűség kedvéért.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:05
ebben mondjuk a bbc sport ha egy link lenne a cikkhez.Realista24 írta:Barnett [Bale's agent]: Bale leaving Real Madrid? It's a ridiculous, stupid story. [bbc sport]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 12:39
Mire gondolsz pontosan, nem egészen értem.RaúlCF írta:esetleg ha valaki beír valami hírt oda egy forrás link jó lenne hogy ne kelljen mindent keresgélni és mindenki el tudja olvasni az adott cikket.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2017. augusztus 3., csütörtök 10:12
tudtam, de nem sejtettem. kösziRealista24 írta:http://madridom.hu/menetrend/AdamTaylor írta:igazából lehet már meg van a honlapon, csak nem találom, de én hiányolom a lejátszott meccsek eredményeinek visszatekintését. szóval most előszezonban tök kényelmes lenne ha nem kéne xy sportoldalnak kattintást generálnom azért hogy megtudjam mit játszott éjszaka a csapatom. pl a következő meccs mellé lehetne rakni egy kis fület hogy lejátszott meccsek és az elmúlt 5 meccs eredményei feltüntetve.
ahogy említettem simán el tudom képzelni, hogy megcsináltátok már, de most 1 perc kattintgatással nem találtam meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 9:55
http://madridom.hu/menetrend/AdamTaylor írta:igazából lehet már meg van a honlapon, csak nem találom, de én hiányolom a lejátszott meccsek eredményeinek visszatekintését. szóval most előszezonban tök kényelmes lenne ha nem kéne xy sportoldalnak kattintást generálnom azért hogy megtudjam mit játszott éjszaka a csapatom. pl a következő meccs mellé lehetne rakni egy kis fület hogy lejátszott meccsek és az elmúlt 5 meccs eredményei feltüntetve.
ahogy említettem simán el tudom képzelni, hogy megcsináltátok már, de most 1 perc kattintgatással nem találtam meg.
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2017. augusztus 3., csütörtök 9:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem